caroolcia Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Donvitow napisał(a):I uśmiechnij się do banerkoznawczyni o wstawienie Bony do banerka.:lol: To łądnie się usmiecham do utalentowanych banerkowo o banerek z Burbonem i Bonką ....:loveu: Quote
margo001 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Caroolcia to Ci się rodzinka powiększyla :loveu: Śliczna z nich parka,no i widzę że Burbonik ma zajęcie :loveu: :loveu: Quote
caroolcia Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 ach Burbonik zachwycony towarzyszką - szaleją po każdym spacerku ;) Quote
caroolcia Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Bona korzystająca z gościnności Burby Quote
Loona Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Widać, że Bona odżyła przy Burbonie :) Druga młodość przyszła :evil_lol: Quote
caroolcia Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Loona napisał(a):Widać, że Bona odżyła przy Burbonie :) Druga młodość przyszła :evil_lol: oj taaaakkkk ;) po każdym spacerku mamy w domku dzisie szaleństwa z przestawianiem ścian włącznie hi hi hi - miło popatrzeć na taką radość psiaków ze swojej obecności ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Fotka 1 klasa !!!! powaliła mnie na kolana :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: nie no napatrzec się nie moge :D Quote
caroolcia Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Witamy wszystkich serdecznie o poranku ;) Quote
caroolcia Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Czy jakaś cioteczka zlituje się nad nami lewusami i zrobia nam jakikolwiek nawet na szybciuora Burbonowo-Boniowy banerek? Boni jest smutno, że tylko Burba na banerku...a my talentu nie mamy...:shake: Quote
caroolcia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Bonia z ulubionym pajakiem w fafloku ;) i u wodopoju.... dowód na to, że Bonka je chrupki ;) a co tam masz pysznego? moj przyjaciel lodówka Quote
caroolcia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 a ze względu na zbliżające się święta, donvitow uprał się i stwierdził, że Bona musi poznac z Maksi bo od świąt u nich się nie wykręcę, a wcześniej pieski muszą się poznać.... i udało się o dziwo bardzo ładnie, na początku w domku troche szczekania (sunie obie na smyczach) ale s merdaniem ogonem i przekupstwem parówkami :diabloti: a na spacerku...zobaczcie sami.... najpierw Bonka troche ciągneła bardzo zaintyerresowana nowa koleżanką: trójkąt bermudzki a tu już lesie, ale jeszcze na smyczach Quote
caroolcia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Bonka mimo szcupłości potrafi ciągnąc ;) a za nią wyskakujący z butów donvitow ;) puście mnie już do reszty...!!!! i już na wolności :lol: wąchanie uszka ;) co za radość a tego nawet nie komentuję :angryy: Quote
margo001 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 caroolcia napisał(a): No nieźle :crazyeye: taplanie na całego :lol: Quote
margo001 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 caroolcia napisał(a):no cóż.... Fajnie musiały wyglądać jak wracały do domciu po tej kąpieli blotnej :evil_lol: Mam nadzieję że doprałaś paszczury :evil_lol: Quote
caroolcia Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 margo001 napisał(a):Fajnie musiały wyglądać jak wracały do domciu po tej kąpieli blotnej :evil_lol: Mam nadzieję że doprałaś paszczury :evil_lol: Hi hi na szczeście po drodze był kanalik drenażowy.... i zawieszenie zostało opłukane w mniejszym błocie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='caroolcia']i zdjęcie roku :evil_lol: Super :multi: [quote name='caroolcia'] O SPA;) :grins: I jak fajną koleżankę poznała :lol::lol: Wiatmy i zapraszamy do nas :hand: Quote
caroolcia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Byłam u was wczoraj, ale chyba wszystkie moje wczorajsze posty wcięło ;( Quote
Recommended Posts