Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

caroolcia napisał(a):
hi hi hi i ręka :eviltong:.....

...a może jakis miły (i przystojny)Pan chetny do wyprowadzania samotnej mamie piesków..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

... o ja głupia ... tu same baby buhahahaha:eviltong:

taaaaaa, z takimi anonsami to niestety na inne forum trzeba się udać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
taaaaaa, z takimi anonsami to niestety na inne forum trzeba się udać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

albo poszukać kawału chłopa na plaży :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
albo poszukać kawału chłopa na plaży :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

oj nie wiem czy to moje ciasteczko wyprowadziłoby pieski:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

Imbir1 napisał(a):
oj nie wiem czy to moje ciasteczko wyprowadziłoby pieski:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

no chyba to jeden z tych mało-mobilnych wersji :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
no chyba to jeden z tych mało-mobilnych wersji :eviltong::eviltong::eviltong:

powiedziałabym, ze raczej mocno stabilny, mobilności "0":eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
paluszek i głowka to szkolna wymowka o!:eviltong:

to se powiedzialam:diabloti::evil_lol:
siemanko:loveu:

dlatego do pracy chodze - ale mam pełne wspołczucie i mnie obowiazków dzieki koim wrodzonym talentom aktorskim :evil_lol:

Słuchajcie ogłaszam casting.... mam zaklepany wyjazd Syria, Jordania, Egipt - 2 tyg od 02.10 - TZ-a sie pozbyłam i szukam towarzystwa na wyjazd....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach ci tzeci nawet post factum problemy sprawiają :eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
dlatego do pracy chodze - ale mam pełne wspołczucie i mnie obowiazków dzieki koim wrodzonym talentom aktorskim :evil_lol:

Słuchajcie ogłaszam casting.... mam zaklepany wyjazd Syria, Jordania, Egipt - 2 tyg od 02.10 - TZ-a sie pozbyłam i szukam towarzystwa na wyjazd....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach ci tzeci nawet post factum problemy sprawiają :eviltong:

Weź mnie, weź mnie:modla::modla::cool1:
evaxon napisał(a):
to wez MAdzie.. ona fotki porobi...buahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahaha

:B-fly:

Posted

Hi hi hi jestem - z rana wrażenia mnie obudziły - ledwo na oparach paliwka dojechałam na stacje ufff :evil_lol: ale się udało:cool1:

Dzieki na kawunie :multi:

oby biedne i nieszcześliwe takie niewyspane w pracy.... ja sie o 5 obudziałam i juz nie zasnełam :shake: ale psiaki zadowolone z dłuższego spacerku :cool3: i nawet 3 podgrzyby znalazłam hi hi hi -ale mgła w lesie prosto z kuby rozpruwacza:eviltong:

Posted

Imbir1 napisał(a):
hehe, a mnie się Imbir do stawu wpakował o 6 rano za kaczkami:cool3::evil_lol: jak ryknęłam na niego to wylazł, na całe szczęście tylko łapy zamoczył:cool3:

Pańci sniadanko chciał upolowac a Pańcia nie doceniła zupełnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

skandal!!! i tez sie zdenerwowałam - dodajcie do tego PMS hi hi hi i szefowi powiedzialam ze moja praca nudna jak flaki z olejem i albo mnie podbuduje finansowo, albo szukam nowej buhahahah :evil_lol: taka ze mnie zołza straszna...
ale zrobiłam krok do przodu i dwie pierwsze CV-ałki wysłałam :eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
skandal!!! i tez sie zdenerwowałam - dodajcie do tego PMS hi hi hi i szefowi powiedzialam ze moja praca nudna jak flaki z olejem i albo mnie podbuduje finansowo, albo szukam nowej buhahahah :evil_lol: taka ze mnie zołza straszna...

ulalaaaaaa:cool3:

ja sie ni emoge zdecydowac czy zaniesc CV do kawiarni czy nie:roll: jakos nie wiem czy chiala bym pracowac w kawiarni:roll: tymbardziej ze tam ruch zajebisty jest :cool1: ale plusem jest to ze ta kawiarnia jest oddalona od mojego bloku kilka krokow:evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):

wow kobieto, a ja się nadal nie mogę zdecydować:cool3: widocznie potrzebuję niezłego kopa na rozpęd:cool3::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
ulalaaaaaa:cool3:

ja sie ni emoge zdecydowac czy zaniesc CV do kawiarni czy nie:roll: jakos nie wiem czy chiala bym pracowac w kawiarni:roll: tymbardziej ze tam ruch zajebisty jest :cool1: ale plusem jest to ze ta kawiarnia jest oddalona od mojego bloku kilka krokow:evil_lol:

składaj!!!! zawsze mozesz nawet po 2 dniach wyjśc i nie wrócić jak będzie do duszy, a jak nie spróbujesz to bedziesz się ciagle zastanawiać!!!! no i napisz w cv koniecznie, że masz "w drodze" składana rurkę do tańczenia :eviltong: