Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 caroolcia napisał(a):hi hi hi i ręka :eviltong:..... ...a może jakis miły (i przystojny)Pan chetny do wyprowadzania samotnej mamie piesków..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... o ja głupia ... tu same baby buhahahaha:eviltong: taaaaaa, z takimi anonsami to niestety na inne forum trzeba się udać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Imbir1 napisał(a):taaaaaa, z takimi anonsami to niestety na inne forum trzeba się udać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo poszukać kawału chłopa na plaży :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 caroolcia napisał(a):albo poszukać kawału chłopa na plaży :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: oj nie wiem czy to moje ciasteczko wyprowadziłoby pieski:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Imbir1 napisał(a):oj nie wiem czy to moje ciasteczko wyprowadziłoby pieski:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) no chyba to jeden z tych mało-mobilnych wersji :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 caroolcia napisał(a):no chyba to jeden z tych mało-mobilnych wersji :eviltong::eviltong::eviltong: powiedziałabym, ze raczej mocno stabilny, mobilności "0":eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 paluszek i głowka to szkolna wymowka o!:eviltong: to se powiedzialam:diabloti::evil_lol: siemanko:loveu: Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 evaxon napisał(a):paluszek i głowka to szkolna wymowka o!:eviltong: to se powiedzialam:diabloti::evil_lol: siemanko:loveu: dlatego do pracy chodze - ale mam pełne wspołczucie i mnie obowiazków dzieki koim wrodzonym talentom aktorskim :evil_lol: Słuchajcie ogłaszam casting.... mam zaklepany wyjazd Syria, Jordania, Egipt - 2 tyg od 02.10 - TZ-a sie pozbyłam i szukam towarzystwa na wyjazd....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach ci tzeci nawet post factum problemy sprawiają :eviltong: Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Loona napisał(a):Weź Burbika :evil_lol: a jeszcze by mi go tam zjedli.... no i nie ma moj prosiak paszportu :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 to wez MAdzie.. ona fotki porobi...buahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahaha Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 caroolcia napisał(a):dlatego do pracy chodze - ale mam pełne wspołczucie i mnie obowiazków dzieki koim wrodzonym talentom aktorskim :evil_lol: Słuchajcie ogłaszam casting.... mam zaklepany wyjazd Syria, Jordania, Egipt - 2 tyg od 02.10 - TZ-a sie pozbyłam i szukam towarzystwa na wyjazd....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach ci tzeci nawet post factum problemy sprawiają :eviltong: Weź mnie, weź mnie:modla::modla::cool1: evaxon napisał(a):to wez MAdzie.. ona fotki porobi...buahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahaha :B-fly: Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Weź mnie, weź mnie:modla::modla::cool1: :B-fly: Madzia jak masz opiekunke dla "dziecka" i ważny paszport jestem za :cool3: Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 caroolcia napisał(a):Madzia jak masz opiekunke dla "dziecka" i ważny paszport jestem za :cool3: Mam pasport i opiekunka zawse siem znajdzie:diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 no gdzie jesteś, gdzie? przyszłam się do Cię rano poużalać a Cię nie ma:cool3: no to tylko sobie kawkę wypiję:roll: Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Hi hi hi jestem - z rana wrażenia mnie obudziły - ledwo na oparach paliwka dojechałam na stacje ufff :evil_lol: ale się udało:cool1: Dzieki na kawunie :multi: oby biedne i nieszcześliwe takie niewyspane w pracy.... ja sie o 5 obudziałam i juz nie zasnełam :shake: ale psiaki zadowolone z dłuższego spacerku :cool3: i nawet 3 podgrzyby znalazłam hi hi hi -ale mgła w lesie prosto z kuby rozpruwacza:eviltong: Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 hehe, a mnie się Imbir do stawu wpakował o 6 rano za kaczkami:cool3::evil_lol: jak ryknęłam na niego to wylazł, na całe szczęście tylko łapy zamoczył:cool3: Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Imbir1 napisał(a):hehe, a mnie się Imbir do stawu wpakował o 6 rano za kaczkami:cool3::evil_lol: jak ryknęłam na niego to wylazł, na całe szczęście tylko łapy zamoczył:cool3: Pańci sniadanko chciał upolowac a Pańcia nie doceniła zupełnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Mam pasport i opiekunka zawse siem znajdzie:diabloti::diabloti: No to Madzia szykuj walizki i oliwke do opalania :cool3: Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 a ja sie serdecznie witam dopiero wieczorkiem - ale dzień w pracy - nie miałam czasu na dogo - skandal - szukam nowej :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 no masz rację, jak to nie mieć w pracy czasu na dogo?:cool3: toż to skandal:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 skandal!!! i tez sie zdenerwowałam - dodajcie do tego PMS hi hi hi i szefowi powiedzialam ze moja praca nudna jak flaki z olejem i albo mnie podbuduje finansowo, albo szukam nowej buhahahah :evil_lol: taka ze mnie zołza straszna... ale zrobiłam krok do przodu i dwie pierwsze CV-ałki wysłałam :eviltong: Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 caroolcia napisał(a):skandal!!! i tez sie zdenerwowałam - dodajcie do tego PMS hi hi hi i szefowi powiedzialam ze moja praca nudna jak flaki z olejem i albo mnie podbuduje finansowo, albo szukam nowej buhahahah :evil_lol: taka ze mnie zołza straszna... ale zrobiłam krok do przodu i dwie pierwsze CV-ałki wysłałam :eviltong: ulalaaaaaa:cool3: ja sie ni emoge zdecydowac czy zaniesc CV do kawiarni czy nie:roll: jakos nie wiem czy chiala bym pracowac w kawiarni:roll: tymbardziej ze tam ruch zajebisty jest :cool1: ale plusem jest to ze ta kawiarnia jest oddalona od mojego bloku kilka krokow:evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 caroolcia napisał(a):skandal!!! i tez sie zdenerwowałam - dodajcie do tego PMS hi hi hi i szefowi powiedzialam ze moja praca nudna jak flaki z olejem i albo mnie podbuduje finansowo, albo szukam nowej buhahahah :evil_lol: taka ze mnie zołza straszna... ale zrobiłam krok do przodu i dwie pierwsze CV-ałki wysłałam :eviltong: wow kobieto, a ja się nadal nie mogę zdecydować:cool3: widocznie potrzebuję niezłego kopa na rozpęd:cool3::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 evaxon napisał(a):ulalaaaaaa:cool3: ja sie ni emoge zdecydowac czy zaniesc CV do kawiarni czy nie:roll: jakos nie wiem czy chiala bym pracowac w kawiarni:roll: tymbardziej ze tam ruch zajebisty jest :cool1: ale plusem jest to ze ta kawiarnia jest oddalona od mojego bloku kilka krokow:evil_lol: składaj!!!! zawsze mozesz nawet po 2 dniach wyjśc i nie wrócić jak będzie do duszy, a jak nie spróbujesz to bedziesz się ciagle zastanawiać!!!! no i napisz w cv koniecznie, że masz "w drodze" składana rurkę do tańczenia :eviltong: Quote
Recommended Posts