caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']O to, że nie dość, że zinny, to jeszcze zwinny.:grins: buhahah wielofunkcyjne stworzonko :cool3: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 lece sie szałernąć - ile dni pod rząd można mieć Dzień Dziecka:cool1: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 caroolcia napisał(a):.........:shithappens: ...... Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol: Gówno sie zdarza każdemu, to normalna potrzeba fizjologiczna:diabloti: Nie idź :cool1: Quote
caroolcia Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 jestem, melduje sie w niedzielne popołudnie, na szkoleniu standard, burbas fukał i olała mnei na przywoływaniu - zaczał sobie w połowie drogi trawki obwąchiwać - łotr jeden a co ja sie nadarłam i kiełbaska namachałam hi hi hi - prosiak złośliwy....no i tak mnie raz szarpnał (jak to szar-pei:p ) ze chyba mi paluszka połamał :cool1: Czy myslicie, że to dobry powód żebym jako ciężko kontuzjowana do pracy nie poszła :hmmmm: :grins: Quote
caroolcia Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 i na poranny spacerku zaliczyłam pierwsze grzybobranie przez duże "G" :diabloti: cały moj łup udokumentowany na foto:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 caroolcia napisał(a):jestem, melduje sie w niedzielne popołudnie, na szkoleniu standard, burbas fukał i olała mnei na przywoływaniu - zaczał sobie w połowie drogi trawki obwąchiwać - łotr jeden a co ja sie nadarłam i kiełbaska namachałam hi hi hi - prosiak złośliwy....no i tak mnie raz szarpnał (jak to szar-pei:p ) ze chyba mi paluszka połamał :cool1: Czy myslicie, że to dobry powód żebym jako ciężko kontuzjowana do pracy nie poszła :hmmmm: :grins: Uważam, ze L4 należy się... :razz: ,ale wystukiwać na klawiaturze będziesz mogła...:evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Uważam, ze L4 należy się... :razz: ,ale wystukiwać na klawiaturze będziesz mogła...:evil_lol: ach oczywiście!!!!!!!:evil_lol: Quote
Loona Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Karolcia, ja sądzę że to na bank jest dobry powód by do pracy nie iść :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 caroolcia napisał(a):jestem, melduje sie w niedzielne popołudnie, na szkoleniu standard, burbas fukał i olała mnei na przywoływaniu - zaczał sobie w połowie drogi trawki obwąchiwać - łotr jeden a co ja sie nadarłam i kiełbaska namachałam hi hi hi - prosiak złośliwy....no i tak mnie raz szarpnał (jak to szar-pei:p ) ze chyba mi paluszka połamał :cool1: Czy myslicie, że to dobry powód żebym jako ciężko kontuzjowana do pracy nie poszła :hmmmm: :grins: Należy, czy nie należy, bierz:cool1::cool1: Quote
caroolcia Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Loona napisał(a):Karolcia, ja sądzę że to na bank jest dobry powód by do pracy nie iść :evil_lol: paluszek (jest ) i główka (pifko właśnie pije wiec jutro bolec bedzie)...to dobra wymówka :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Należy, czy nie należy, bierz:cool1::cool1: tylko pensje tna rowno a ja w debetach, więc musze grzecznie chodzić :eviltong: Quote
caroolcia Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 wklejam wam troszke ciepełka ;) Quote
caroolcia Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 i prosiak zmeczony po spacerkach i szkoleniu Quote
gosikf & dogs Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki niewinny prosiaczek:roll: Coś ja wiem o trudnych psach:cool3:Tyle, że ja miałam wyrwaną panewke w barku...:cool1: Pozdrawiam! Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 niegrzeczna świnka z niego :evil_lol: ale co zrobić, podjade dzisiaj do lekarza i zobaczymy - ale spacer z dwoma wariatkami na smyczach i jedna niesprawna ręką nic ciekawego:p Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witamy się:multi::multi::multi::multi: wreszcie przebrnęłam przez szkoleniowe i domowe problemy:cool3: znam to, Imbir też jest straszna zawadiaka i prowodyr, muszę mieć oczy dookoła głowy:cool3: Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witamy, i jak paluszek...?:razz: ..... i główka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::diabloti: Quote
Jagoda1 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Imbir1 napisał(a):..... i główka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::diabloti: ...i L4, jest....?:evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ....i piesami się będzie można zająć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 paluszek usztywniony na 4 tygodnie :( pękniety ale główka na szczescie nie boli - L4 nie wizęłam bo od moich potworów tez czasami musze odpocząć :eviltong: jestem ciekawa jak mi pojdzie spcaerek z dwie smyczki :evil_lol: chyba jedna w zebach Quote
Jagoda1 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 caroolcia napisał(a):paluszek usztywniony na 4 tygodnie :( pękniety ale główka na szczescie nie boli - L4 nie wizęłam bo od moich potworów tez czasami musze odpocząć :eviltong: jestem ciekawa jak mi pojdzie spcaerek z dwie smyczki :evil_lol: chyba jedna w zebach Zostały dwie nogi...całe jeszcze...:evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Zostały dwie nogi...całe jeszcze...:evil_lol: hi hi hi i ręka :eviltong:..... ...a może jakis miły (i przystojny)Pan chetny do wyprowadzania samotnej mamie piesków..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... o ja głupia ... tu same baby buhahahaha:eviltong: Quote
Recommended Posts