Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem, melduje sie w niedzielne popołudnie, na szkoleniu standard, burbas fukał i olała mnei na przywoływaniu - zaczał sobie w połowie drogi trawki obwąchiwać - łotr jeden a co ja sie nadarłam i kiełbaska namachałam hi hi hi - prosiak złośliwy....no i tak mnie raz szarpnał (jak to szar-pei:p ) ze chyba mi paluszka połamał :cool1:

Czy myslicie, że to dobry powód żebym jako ciężko kontuzjowana do pracy nie poszła :hmmmm: :grins:

Posted

caroolcia napisał(a):
jestem, melduje sie w niedzielne popołudnie, na szkoleniu standard, burbas fukał i olała mnei na przywoływaniu - zaczał sobie w połowie drogi trawki obwąchiwać - łotr jeden a co ja sie nadarłam i kiełbaska namachałam hi hi hi - prosiak złośliwy....no i tak mnie raz szarpnał (jak to szar-pei:p ) ze chyba mi paluszka połamał :cool1:

Czy myslicie, że to dobry powód żebym jako ciężko kontuzjowana do pracy nie poszła :hmmmm: :grins:

Uważam, ze L4 należy się... :razz: ,ale wystukiwać na klawiaturze będziesz mogła...:evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):

Należy, czy nie należy, bierz:cool1::cool1:

Posted

Loona napisał(a):
Karolcia, ja sądzę że to na bank jest dobry powód by do pracy nie iść :evil_lol:

paluszek (jest ) i główka (pifko właśnie pije wiec jutro bolec bedzie)...to dobra wymówka :evil_lol:

Posted

Witamy się:multi::multi::multi::multi:
wreszcie przebrnęłam przez szkoleniowe i domowe problemy:cool3: znam to, Imbir też jest straszna zawadiaka i prowodyr, muszę mieć oczy dookoła głowy:cool3:

Posted

paluszek usztywniony na 4 tygodnie :( pękniety ale główka na szczescie nie boli - L4 nie wizęłam bo od moich potworów tez czasami musze odpocząć :eviltong: jestem ciekawa jak mi pojdzie spcaerek z dwie smyczki :evil_lol: chyba jedna w zebach

Posted

caroolcia napisał(a):
paluszek usztywniony na 4 tygodnie :( pękniety ale główka na szczescie nie boli - L4 nie wizęłam bo od moich potworów tez czasami musze odpocząć :eviltong: jestem ciekawa jak mi pojdzie spcaerek z dwie smyczki :evil_lol: chyba jedna w zebach

Zostały dwie nogi...całe jeszcze...:evil_lol:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Zostały dwie nogi...całe jeszcze...:evil_lol:

hi hi hi i ręka :eviltong:.....

...a może jakis miły (i przystojny)Pan chetny do wyprowadzania samotnej mamie piesków..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

... o ja głupia ... tu same baby buhahahaha:eviltong: