caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Śmieszne te jego nóżki, czy są rzeczywiście takie króciutkie?;) http://images21.fotosik.pl/408/dec4bb24ff308360.jpg Jak było na szkoleniu? hi hi no nie sa za długie :cool3: burbik ma mniej wiecej posturę dzika. Uhh szkolenie przeżyliśmy :multi: nie obyło się bez warkotów ale juz jakos byłoam na to przygotowana i nic się nie stało, na mordce amstafika nie było praktycznie żadnych śladów więc bogu dzięki żadnemu po porzednim starciu poważna krzywda sie nie stała :p Oczywiscie chłopaki juz się nie lubia i są warkoty, wiec szkoleniowiec twierdzi że w takim razie w dużej mierze skupimy sie teraz na ćwiczeniach z socjalizacji więc krażyłam z Burbonikiem wkoło innych piesków - slalomik i róznie to bywało, ale może z czasem będzie lepiej. Natomiast grzecznie zostawał w miejscu kiedy mu kazałam i odchodziłam i nie bryknał do rywala :cool3: Efekt końcowy ocenimy za 3 miesiace, a reszta właścicieli z pieskami jest wyrozumiała i nie maja pretensji o wyskoki burbikowe :loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 No to ze spokojem możesz wznieść toast...:razz: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 madzia i medor napisał(a):A ja już wiem, a ja już wiem - NIE ZJEDLI NIKOGO:diabloti::diabloti: następnym razem zabierzemy grilla - surowe mięsko nie smakuje za dobrze :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']No to ze spokojem możesz wznieść toast...:razz: zaczekam dla przyzwoitości jeszcze godzinkę hi hi hi, ale wam dziewczynki z tej okazji stawiam :grins: Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 To się nazywa znęcanie wirtualne...:razz: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']To się nazywa znęcanie wirtualne...:razz: Ale tak tyci tyci :evil_lol: a na pocieszenie specjalnie dla ciebie burbikowe udka :eviltong: a ta czarna kropka na nodze to mucha, kóra koniecznie na zdjęcie chciała się załapać:cool1: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 i reszta psa:cool3: i burbikowy trójkatny uszak Bonce zmarzł doopalek i nie miałam serca nie przykryć :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dzięki za apetyczne udka, i nie tylko...:evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Dzięki za apetyczne udka, i nie tylko...:evil_lol: buhahahahah:cool3: Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Moja boksinka, jak jej chłodno, przychodzi i zachowuje się bardzo charakterystycznie, wówczas sprawdzam uszka - na pewno są zimne:razz: ...no i idę za nią,ona kładzie sie, a ja przykrywam kocykiem.... Bardzo skomplikowane?:razz: http://images21.fotosik.pl/408/3c2f341b142ff18e.jpg Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Moja boksinka, jak jej chłodno, przychodzi i zachowuje się bardzo charakterystycznie, wówczas sprawdzam uszka - na pewno są zimne:razz: ...no i idę za nią,ona kładzie sie, a ja przykrywam kocykiem.... Bardzo skomplikowane?:razz: http://images21.fotosik.pl/408/3c2f341b142ff18e.jpg hi hi hi no faktycznie - cała procedura - nasza maksi - juz teraz w sumie rodzicow boksia - zima w nocy ich budzi - podchodzi - traca nochalkiem i trzepie uszakami jak sie krolewna rozkopie i zyczy sobie byc przykrytą - muszą w nocy wstawac i otulac kocykiem - ach czego sie dla tych potworkow nie robi :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 ja nie wiem co sie ostatnio dzieje.... Przed chwila Burbonik z Bonka znowu sie pogryzły :-( nie zaciecie ale była sprzeczka wczesniej to sie nigdy nie zdarzało, teraz on nawet sie juz nia bawic nie chce i sie od niej opedził, jakis taki smutny i agresywny się zrobił, czy to może byc efekt szkolenia??? Ze mna też sie nie chce bawić i jakis taki jeżowaty się zrobił, ratuuunku o co chodzi???:shake: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 caroolcia napisał(a):ja nie wiem co sie ostatnio dzieje.... Przed chwila Burbonik z Bonka znowu sie pogryzły :-( nie zaciecie ale była sprzeczka wczesniej to sie nigdy nie zdarzało, teraz on nawet sie juz nia bawic nie chce i sie od niej opedził, jakis taki smutny i agresywny się zrobił, czy to może byc efekt szkolenia??? Ze mna też sie nie chce bawić i jakis taki jeżowaty się zrobił, ratuuunku o co chodzi???:shake: Może jesienna depresja:hmmmm::hmmmm::evil_lol: Burbonik, Ty się zachowuj:mad: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Może jesienna depresja:hmmmm::hmmmm::evil_lol: Burbonik, Ty się zachowuj:mad: a kto wie ja tysz bardziej nerowa w tym okresie :eviltong: ale chyba zrezygnujemy ze szkołki - moze ma tam stresa i przenosi do domku.... bede miala konsultacje z innym fachowcem i zobaczymy....:cool3: Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 caroolcia napisał(a):a kto wie ja tysz bardziej nerowa w tym okresie :eviltong: ale chyba zrezygnujemy ze szkołki - moze ma tam stresa i przenosi do domku.... bede miala konsultacje z innym fachowcem i zobaczymy....:cool3: Trzymam kciuki;) ... Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 caroolcia napisał(a):a kto wie ja tysz bardziej nerowa w tym okresie :eviltong: ale chyba zrezygnujemy ze szkołki - moze ma tam stresa i przenosi do domku.... bede miala konsultacje z innym fachowcem i zobaczymy....:cool3: Szukajcie rozwiązania, a na pewno się znajdzie:loveu::loveu::loveu: Trzymam:kciuki: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 boshhh ale cie upociłam szaleliśmy z burbikiem i pluszowym pajakiem - hi hi hi Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 caroolcia napisał(a):boshhh ale cie upociłam szaleliśmy z burbikiem i pluszowym pajakiem - hi hi hi Ten pająk też szalał??:diabloti: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Ten pająk też szalał??:diabloti: TEN PAJĄK jest szalony z natury - fruwał po całym mieszkaniu :diabloti: zwinny z niego drań :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 caroolcia napisał(a):boshhh ale cie upociłam szaleliśmy z burbikiem i pluszowym pajakiem - hi hi hi Ha ha ha, już to widzę...:razz: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='caroolcia']TEN PAJĄK jest szalony z natury - fruwał po całym mieszkaniu :diabloti: zinny z niego drań :eviltong: Zinny, no ja nie wiem czy on jest zinny, czy nie, ale wierzę Ci na słowo:lol!::lol!: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='caroolcia']TEN PAJĄK jest szalony z natury - fruwał po całym mieszkaniu :diabloti: zwinny z niego drań :eviltong: alez ja zupełnie nie wiem o co ci chodzi :cool1: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 caroolcia napisał(a):alez ja zupełnie nie wiem o co ci chodzi :cool1: Ja tak mam na co dzień:cool1::cool1::cool1::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='caroolcia']alez ja zupełnie nie wiem o co ci chodzi :cool1: O to, że nie dość, że zinny, to jeszcze zwinny.:grins: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja tak mam na co dzień:cool1::cool1::cool1::evil_lol: .........:shithappens: ...... Quote
Recommended Posts