Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']siemanko:multi:
a mi sie tak niechce zawsze:evil_lol:
jeszcze nie bylo dnia co to bym lenia nie miala:grin: hehe

Buahahah, ty leniwcu pospolity:eviltong:

mi też się czesto nie chce nic ciii

Posted

To widzę, że tylko ja niechcieja pokonałam :evil_lol: Od rana zamiotłam w chałupce, pozmywałam, wyszorowałam zlew, płytę kuchenną, obrałam ziemniaki, zrobiłam masełko czosnkowe, porwałam sałatę i przyszyłam mamie dwa guziki :multi: A teraz padam :evil_lol: A jeszcze mnie czeka przemeblowanie w pokoju :cool3:

Posted

Loona napisał(a):
To widzę, że tylko ja niechcieja pokonałam :evil_lol: Od rana zamiotłam w chałupce, pozmywałam, wyszorowałam zlew, płytę kuchenną, obrałam ziemniaki, zrobiłam masełko czosnkowe, porwałam sałatę i przyszyłam mamie dwa guziki :multi: A teraz padam :evil_lol: A jeszcze mnie czeka przemeblowanie w pokoju :cool3:

ło matko :-o a nie chciałabyś tak do mnie na tymczasik :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol:

ja juz go dzisiaj nie pokonam - stracona pozycja a wieczorkiem jeszcze pedze Z Burbikiem na szkolenie

Posted

No to dzisiejsze szkolenie skończyło się płaczem i kolejnymi dziurami.... Burbon był nabuzowany i zaatakował młodego amstafa - ten złapał Burbona za fałde pod szyja i nie chciał puścić, a Burbon w tym czasie pogryzł mu modre, cholera jeszcze rycze jak o tym mysle:placz: szkoda gadać, Burbon nigdy taki nie był, nie wiem o co chodzi....:shake: już mi się kompletnie odechciało tam jeźdźić, czy ja bede miała w końcu jakis dzień bez gryzienia :-(

Posted

caroolcia napisał(a):
No to dzisiejsze szkolenie skończyło się płaczem i kolejnymi dziurami.... Burbon był nabuzowany i zaatakował młodego amstafa - ten złapał Burbona za fałde pod szyja i nie chciał puścić, a Burbon w tym czasie pogryzł mu modre, cholera jeszcze rycze jak o tym mysle:placz: szkoda gadać, Burbon nigdy taki nie był, nie wiem o co chodzi....:shake: już mi się kompletnie odechciało tam jeźdźić, czy ja bede miała w końcu jakis dzień bez gryzienia :-(

A co szkoleniowiec na to...?

Posted

on już wiesz my cwiczylismy jedno zadanie - kazdy po kolei i potem ustawialismy sie w rzedzie w metrowych odstepach i jak piesek podszedł ani ja ani właśiciel nie zdarzylismy sie złapały za łby :-(

Posted

[quote name='Loona']To widzę, że tylko ja niechcieja pokonałam :evil_lol: Od rana zamiotłam w chałupce, pozmywałam, wyszorowałam zlew, płytę kuchenną, obrałam ziemniaki, zrobiłam masełko czosnkowe, porwałam sałatę i przyszyłam mamie dwa guziki :multi: A teraz padam :evil_lol: A jeszcze mnie czeka przemeblowanie w pokoju :cool3:

chcesz??? zaadoptuję Cie.................... (dobrze gotuję.......mam psa i dwa koty.......jak będziesz chciała to Ci jeszcze dokupię.........dostaniesz własny pokój........hmmmmmmmmmm co by tu jeszcze?????):diabloti::diabloti:

dostanę jeszcze ulgę podatkową na trzecie dziecko................ciekawe.cdzemu nie licza psów..............to też dziecka..........

witaj caroolino.............ty to masz z tymi psami..............nie wiem co ci poradzić...............może ..................j
ojka chlastnij?????:cool3::cool3::cool3:

Posted

caroolcia napisał(a):

O losie...:mdleje::mdleje: Nie przejmuj się, zdarza się:glaszcze:
Wiem coś o tym:evil_lol:

Posted

no tak właśnie mysle o chlaśnięciu tych jajek...ale chyba odpada teraz bo by musiał chodzić w kloszu... juz sama nie wiem :shake:

ja byłam pierwsza w kolejce do Loonki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
O losie...:mdleje::mdleje: Nie przejmuj się, zdarza się:glaszcze:
Wiem coś o tym:evil_lol:

Medorek też ostatnio pokazał On-kowi gdzie raki zimują :cool3: ach te nasze chłopaki....

Posted

caroolcia napisał(a):
Medorek też ostatnio pokazał On-kowi gdzie raki zimują :cool3: ach te nasze chłopaki....

Tiaa ...:diabloti::diabloti::diabloti:

Nudmo, zimno, nudno, zimno... idę dziś na piwo:eviltong:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Tiaa ...:diabloti::diabloti::diabloti:

Nudmo, zimno, nudno, zimno... idę dziś na piwo:eviltong:

no zimno i nuuudno straaasznie, ja tez bym poszła ale cos sie mnie ten leń jak rzep przyczepił więc poprosze 3 pifka na miejscu :evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
no zimno i nuuudno straaasznie, ja tez bym poszła ale cos sie mnie ten leń jak rzep przyczepił więc poprosze 3 pifka na miejscu :evil_lol:

9,99 po znajomości:cool1::cool1: