Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj strasznie brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyy... Jak ja rano wstałam, jak się rozpędziłam, tak zostałam pod kołdrą....Strasznie zimno, już się zaczyna...a ja codziennie o 6tej muszę wstawac...:placz:

Witam się w Twojej galeryjce. Widziałam Twoje psiaki, zresztą nie pierwszy raz bo już gdzieś się na ciebie natknęłam i pamiętam historię Bony, a i twój sharpek został mi w pamięci:p Ja też mam....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Oj strasznie brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyy... Jak ja rano wstałam, jak się rozpędziłam, tak zostałam pod kołdrą....Strasznie zimno, już się zaczyna...a ja codziennie o 6tej muszę wstawac...:placz:

Witam się w Twojej galeryjce. Widziałam Twoje psiaki, zresztą nie pierwszy raz bo już gdzieś się na ciebie natknęłam i pamiętam historię Bony, a i twój sharpek został mi w pamięci:p Ja też mam....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

boksio-szarpek jedeyny w swoim rodzaju :loveu:
oj ja tez codziennie o 6 wstaje - znam ten bol :cool3:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Dobry wieczór ;)

całkiem niezły, poza tym ze czekam na goscia od kablowki ktory komisyjnie stwierdzi ze mam net i gniazdko i bede mogla rejestrowac ruter - normalne altrnatywy 4:eviltong:

Posted

Jestem ;) troszke mi sie przeciagnał poranny spacerek z psami :roll: . Wstretna Bona zaatakował szczeniaczka - ja juz nie wiem - on tylko na pająki się nie rzuca na wszystko inne - psychiczny ten pies. Czasami człowiek ma dosyć:shake: