caroolcia Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 kto to wie aparat kolejny raz w naprawie.... a rodzice swoj biorą na wakaje Quote
Martinee Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 chyba już wzieli :P:P:P mają super ciekawe czy przyslą nam kartki Quote
Donvitow Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Nie licz na kartkę. Jak słyszałaś piszę nieczytelnie:evil_lol: . Będziesz grzeczna dostaniesz MMS-a Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Donvitow napisał(a):Nie licz na kartkę. Jak słyszałaś piszę nieczytelnie:evil_lol: . Będziesz grzeczna dostaniesz MMS-a Hi hi hi, lakoniczny jesteś...:evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Hi hi hi, lakoniczny jesteś...:evil_lol: dyplomatycznie mowiac :eviltong: Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 oj bryyyyy, wlasnie przepalamy w kozie oby piekom doopalki nie zmarzly:p Quote
gosikf & dogs Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Oj strasznie brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyy... Jak ja rano wstałam, jak się rozpędziłam, tak zostałam pod kołdrą....Strasznie zimno, już się zaczyna...a ja codziennie o 6tej muszę wstawac...:placz: Witam się w Twojej galeryjce. Widziałam Twoje psiaki, zresztą nie pierwszy raz bo już gdzieś się na ciebie natknęłam i pamiętam historię Bony, a i twój sharpek został mi w pamięci:p Ja też mam....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [CENTER]:sweetCyb:czesc:sweetCyb:czesc:sweetCyb: [/CENTER] Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Oj strasznie brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyy... Jak ja rano wstałam, jak się rozpędziłam, tak zostałam pod kołdrą....Strasznie zimno, już się zaczyna...a ja codziennie o 6tej muszę wstawac...:placz: Witam się w Twojej galeryjce. Widziałam Twoje psiaki, zresztą nie pierwszy raz bo już gdzieś się na ciebie natknęłam i pamiętam historię Bony, a i twój sharpek został mi w pamięci:p Ja też mam....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: boksio-szarpek jedeyny w swoim rodzaju :loveu: oj ja tez codziennie o 6 wstaje - znam ten bol :cool3: Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon']:sweetCyb:czesc:sweetCyb:czesc:sweetCyb: o jak radosnie :loveu: czesc :multi: :multi: :multi: a taka pieknista tecza nad Dabrówka dzisiaj się pojawiła:cool3: Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 a to moje dzisiejsze kundelki ;) Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Dobry wieczór ;) całkiem niezły, poza tym ze czekam na goscia od kablowki ktory komisyjnie stwierdzi ze mam net i gniazdko i bede mogla rejestrowac ruter - normalne altrnatywy 4:eviltong: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='caroolcia']a to moje dzisiejsze kundelki ;) http://images13.fotosik.pl/69/7a40a00c4c4f94e6.jpg oo jakie sliczne:loveu: a moja Tigra sobie dzisiaj takiego kundelka jak na 1 planie zaatakowala:loveu:dobrze ze była na smyczy :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 mariee napisał(a):ale duzo Burbonow tutaj:loveu: bo burbony jak po deszczu wyrastaja hi hi hi Quote
Helga&Ares Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 super tęcza, i "kundelki" :) fafelkowe Quote
Jagoda1 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ale masz obstawę, prawdziwe BOR-owiki... http://images13.fotosik.pl/69/7a40a00c4c4f94e6.jpg Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Ale masz obstawę, prawdziwe BOR-owiki... http://images13.fotosik.pl/69/7a40a00c4c4f94e6.jpg buhahaha ciiii, bo mi tu jaka komisyje naslą :eviltong: Quote
caroolcia Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Jestem ;) troszke mi sie przeciagnał poranny spacerek z psami :roll: . Wstretna Bona zaatakował szczeniaczka - ja juz nie wiem - on tylko na pająki się nie rzuca na wszystko inne - psychiczny ten pies. Czasami człowiek ma dosyć:shake: Quote
Recommended Posts