caroolcia Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ja nie zapomniałam, jestem, pozdrawiam i czekam na zdjęcia... ehhh no nie mam aktualnie sprawnego aparatu :shake: ale rodzice obiecali ze wpadna na szkolenie sobotnie to moze bede miala foteczki cwiczacego burbika z caroolcia :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 caroolcia napisał(a):ehhh no nie mam aktualnie sprawnego aparatu :shake: ale rodzice obiecali ze wpadna na szkolenie sobotnie to moze bede miala foteczki cwiczacego burbika z caroolcia :eviltong: To niby taka wywiadówka; chcą sprawdzić postępy Twoje, czy Burbika?:evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To niby taka wywiadówka; chcą sprawdzić postępy Twoje, czy Burbika?:evil_lol: hi hi hi hi a o tym nie pomyślałam :evil_lol: A musze wam powiedzieć - znajoma wróciła z Bali, nigdy tam nie pojade - tysiące psów i kotów na ulicach - chodzące szkieleciki :-( a słonie są tresowane za pomoca metalowego tłuczka - bite po głowie do krwi :placz: zaraz wstawie dwie foteczki Quote
Donvitow Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Burbon podobno jest prymusem:crazyeye: Muszę to zobaczyć:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Donvitow napisał(a):Burbon podobno jest prymusem:crazyeye: Muszę to zobaczyć:evil_lol: Na wszelki wypadek, obniż wymagania, potem mniej bolesne rozczarowanie...:diabloti: Quote
caroolcia Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 a to straszne foto: tak wygladała większość psów na miejscu - poranione z otwartymi ranami, chude, jedzące cokolwiek znalały na ulicy :-( Quote
caroolcia Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Na wszelki wypadek, obniż wymagania, potem mniej bolesne rozczarowanie...:diabloti: buhahahah :eviltong: widze że Jagoda mocno stąpa po ziemi hi hi hi Quote
caroolcia Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Helga_psiaki napisał(a):jakie biedne psiaki:(:(:(:(:(:( margo001 napisał(a):O matko :-( :-( :-( to jest straszne Quote
Mada&Teodor Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Witamy i o zdrówko pytamy ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 zdrufko dopisywać, dziękować:lol: ... o ile spece od kablówki mnie psychicznie nie wykończą :angryy: Quote
Mada&Teodor Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 caroolcia napisał(a):zdrufko dopisywać, dziękować:lol: ... o ile spece od kablówki mnie psychicznie nie wykończą :angryy: SPECE - jak ja ich lubię :mad: :mad: :mad: Quote
caroolcia Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Mada&Teodor napisał(a):SPECE - jak ja ich lubię :mad: :mad: :mad: Wczoraj 5-facetow biegało mi po domu, nawet jeden małżeństwo zaproponował ale pomimo takiego polotu kablówki nie zamontowali:angryy: beda u mnie jeszcze jutro i we wtorek i jak nie naprawią (podobno kabel "walniety") to pozwole Bonieczc pobawić sie w polowanie :diabloti: .......a ja sie tego netu doczekac nie moge:placz: Quote
Mada&Teodor Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 caroolcia napisał(a):Wczoraj 5-facetow biegało mi po domu, nawet jeden małżeństwo zaproponował ale pomimo takiego polotu kablówki nie zamontowali:angryy: beda u mnie jeszcze jutro i we wtorek i jak nie naprawią (podobno kabel "walniety") to pozwole Bonieczc pobawić sie w polowanie :diabloti: .......a ja sie tego netu doczekac nie moge:placz: O Ty biudulo :shake: Nic nie pozostaje nic innego jak czekać cierpliwie na naprawę :angryy: Quote
caroolcia Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Mada&Teodor napisał(a):O Ty biudulo :shake: Nic nie pozostaje nic innego jak czekać cierpliwie na naprawę :angryy: ja podejrzewam po cichu myszy - dostały mi się pod styropian i w elewacji szaleja wieczorami słychac w scianach chrobotanie :look3: ( burbik dostaje na głowe czując ich zapach :grins:) - trzeba sprawić sobie miaukuna :kociak: :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ale świetna jest ta fotka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mia_mia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ma uroczo za duzo skory:) normalnie jeden wielki fafel :) Quote
Imbirka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 caroolcia napisał(a):ja podejrzewam po cichu myszy - dostały mi się pod styropian i w elewacji szaleja wieczorami słychac w scianach chrobotanie :look3: ( burbik dostaje na głowe czując ich zapach :grins:) - trzeba sprawić sobie miaukuna :kociak: :eviltong: ooooooo, czyżby nowy domownik się zapowiadał?:cool3::evil_lol: u nas na działce też już myszy zaczynają szaleć i Imbir niucha po kątach:cool3: Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='caroolcia']a to straszne foto: tak wygladała większość psów na miejscu - poranione z otwartymi ranami, chude, jedzące cokolwiek znalały na ulicy :-( http://images23.fotosik.pl/71/d1baa0cf486e17dc.gif :-(:-(:-( ................................. Cześć:loveu: Quote
caroolcia Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Imbir1 napisał(a):ooooooo, czyżby nowy domownik się zapowiadał?:cool3::evil_lol: u nas na działce też już myszy zaczynają szaleć i Imbir niucha po kątach:cool3: Kicia fajna sparwa, tylko z kolejnym domownikiem to już chyba totalnie utknę w domku :eviltong: Quote
caroolcia Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 mia_mia napisał(a):ma uroczo za duzo skory:) normalnie jeden wielki fafel :) w sam raz do całowania po pycholku ;) Quote
Recommended Posts