Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Ja nie zapomniałam, jestem, pozdrawiam i czekam na zdjęcia...

ehhh no nie mam aktualnie sprawnego aparatu :shake: ale rodzice obiecali ze wpadna na szkolenie sobotnie to moze bede miala foteczki cwiczacego burbika z caroolcia :eviltong:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):
ehhh no nie mam aktualnie sprawnego aparatu :shake: ale rodzice obiecali ze wpadna na szkolenie sobotnie to moze bede miala foteczki cwiczacego burbika z caroolcia :eviltong:

To niby taka wywiadówka; chcą sprawdzić postępy Twoje, czy Burbika?:evil_lol:

Posted

To niby taka wywiadówka; chcą sprawdzić postępy Twoje, czy Burbika?:evil_lol:

hi hi hi hi a o tym nie pomyślałam :evil_lol:

A musze wam powiedzieć - znajoma wróciła z Bali, nigdy tam nie pojade - tysiące psów i kotów na ulicach - chodzące szkieleciki :-( a słonie są tresowane za pomoca metalowego tłuczka - bite po głowie do krwi :placz: zaraz wstawie dwie foteczki

Posted

Donvitow napisał(a):
Burbon podobno jest prymusem:crazyeye: Muszę to zobaczyć:evil_lol:

Na wszelki wypadek, obniż wymagania, potem mniej bolesne rozczarowanie...:diabloti:

Posted

Na wszelki wypadek, obniż wymagania, potem mniej bolesne rozczarowanie...:diabloti:

buhahahah :eviltong: widze że Jagoda mocno stąpa po ziemi hi hi hi

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
SPECE - jak ja ich lubię :mad: :mad: :mad:

Wczoraj 5-facetow biegało mi po domu, nawet jeden małżeństwo zaproponował ale pomimo takiego polotu kablówki nie zamontowali:angryy: beda u mnie jeszcze jutro i we wtorek i jak nie naprawią (podobno kabel "walniety") to pozwole Bonieczc pobawić sie w polowanie :diabloti:
.......a ja sie tego netu doczekac nie moge:placz:

Posted

caroolcia napisał(a):
Wczoraj 5-facetow biegało mi po domu, nawet jeden małżeństwo zaproponował ale pomimo takiego polotu kablówki nie zamontowali:angryy: beda u mnie jeszcze jutro i we wtorek i jak nie naprawią (podobno kabel "walniety") to pozwole Bonieczc pobawić sie w polowanie :diabloti:
.......a ja sie tego netu doczekac nie moge:placz:

O Ty biudulo :shake:
Nic nie pozostaje nic innego jak czekać cierpliwie na naprawę :angryy:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
O Ty biudulo :shake:
Nic nie pozostaje nic innego jak czekać cierpliwie na naprawę :angryy:

ja podejrzewam po cichu myszy - dostały mi się pod styropian i w elewacji szaleja wieczorami słychac w scianach chrobotanie :look3: ( burbik dostaje na głowe czując ich zapach :grins:) - trzeba sprawić sobie miaukuna :kociak: :eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
ja podejrzewam po cichu myszy - dostały mi się pod styropian i w elewacji szaleja wieczorami słychac w scianach chrobotanie :look3: ( burbik dostaje na głowe czując ich zapach :grins:) - trzeba sprawić sobie miaukuna :kociak: :eviltong:

ooooooo, czyżby nowy domownik się zapowiadał?:cool3::evil_lol: u nas na działce też już myszy zaczynają szaleć i Imbir niucha po kątach:cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):
ooooooo, czyżby nowy domownik się zapowiadał?:cool3::evil_lol: u nas na działce też już myszy zaczynają szaleć i Imbir niucha po kątach:cool3:

Kicia fajna sparwa, tylko z kolejnym domownikiem to już chyba totalnie utknę w domku :eviltong: