Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Mada&Teodor']http://images13.fotosik.pl/47/b8645a9957347637.jpg Face to face :loveu: :loveu: :loveu: lepiej bym tego nie ujęła 8-)8-)8-) Quote
ferraribox Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pozdrowienia i mizianka dla Face to face:evil_lol: :lol: Quote
Loona Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 caroolcia napisał(a):hi hi hi kto sprzata ten wymaga - ja już nie mam nawet 1;) Teraz jest tylko caroolcia i jej dwa kundelki (ze wztretnymi brudnymi łapeczkami:eviltong: ) jestesmy sami i szcześliwi:p Teściu pewnie się cieszy :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='caroolcia'] Oczywiście!!! jak śmiałabym nie :loveu: :loveu::multi::multi::multi: [quote name='BeaC']ja nie:eviltong::eviltong::eviltong: Zaraz siebie przypomnę:lol!::lol!::lol!::diabloti: Quote
Jagoda1 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 To jest jednoosobowa...;) http://images13.fotosik.pl/47/b8645a9957347637.jpg Quote
caroolcia Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='BeaC']weszłam odrazu na to http://images13.fotosik.pl/47/b8645a9957347637.jpg jejku jakie śliczności:loveu::loveu::loveu: jakie milusienieczkie łoczeta.................... chciałam ...........................poszerzyc horyzonty..ale już mi sie odechciało:diabloti::diabloti::cool1: buhahahaha :evil_lol: [quote name='ferraribox']Pozdrowienia i mizianka dla Face to face:evil_lol: :lol: zostanie wprowadzone w życie po pracy :lol: [quote name='Loona']Teściu pewnie się cieszy :evil_lol: nie zaprzeczam:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 hej caroola.......pracusiu zciumaj te twoje fafluny......łode mnie:loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 heloł ;) dzisiaj faktycznie nie wyrabiam się z netem i praca ;) Obżarłam się starymi delicjami i brzuch mi pęka (dieta cud:eviltong: ) W weekend zaczeliśmy z Burbikiem kurs PT:razz: Myślałam, że będzie tragedia ale było super! Burbek się spisał, a przede wszystkim nie zjadł pozostałych uczestników (reszta same młode psiaki) Był troszcze przegłodzony, więc pieknie reagował na kabanoski (normalnie ma w nosie smakołyki) i całkiem ładnie ćwiczył - szok!!!! Quote
Loona Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Widzisz, najważniejsze to odpowiednia motywacja :evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Loona napisał(a):Widzisz, najważniejsze to odpowiednia motywacja :evil_lol: cholerka musze jechac po pracy do Auchana, coby zaopatrzyc się w kiełbaske treningową:eviltong: w ilościach hurtowych :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 brawo dla Burbika:sweetCyb::klacz::cool2::iloveyou::jumpie::bigcool::thumbs::laola::cunao::beerchug: Quote
Donvitow Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 caroolcia napisał(a):heloł ;) dzisiaj faktycznie nie wyrabiam się z netem i praca ;) Obżarłam się starymi delicjami i brzuch mi pęka (dieta cud:eviltong: ) W weekend zaczeliśmy z Burbikiem kurs PT:razz: Myślałam, że będzie tragedia ale było super! Burbek się spisał, a przede wszystkim nie zjadł pozostałych uczestników (reszta same młode psiaki) Był troszcze przegłodzony, więc pieknie reagował na kabanoski (normalnie ma w nosie smakołyki) i całkiem ładnie ćwiczył - szok!!!! Mam skromne dziecko:diabloti: Trener stwierdził psiaki się nauczą a pani z szarpkiem to tylko szlifuje umiejętności:loveu: / moja krew:evil_lol: Quote
ferraribox Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Donvitow napisał(a):Mam skromne dziecko:diabloti: Trener stwierdził psiaki się nauczą a pani z szarpkiem to tylko szlifuje umiejętności:loveu: / moja krew:evil_lol: Jaki dumny tatuś z Caroolci:lol: :razz: Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 ferraribox napisał(a):Jaki dumny tatuś z Caroolci:lol: :razz: na moim dumny a na watku Toniaszka oberwałam, że nie pojechałam z nimi na kurs pies w schronisku do Krakowa, tylko na szkolenie z Burbikiem:eviltong: Quote
Helga&Ares Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 a jakie komendy Burbik opanował już mniej wiecej?? Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Helga_psiaki napisał(a):a jakie komendy Burbik opanował już mniej wiecej?? po jednych zajęciach - rozumiem, że to pytanie retoryczne :eviltong: Quote
BeaC Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 eeeeeeeeeeee to ja trzymam kciukasy za Burbona. :razz:.nie wiem czy taki uparty jak Luśka ale po pierwszych zajęciach..............wszystkie psy siedziały na doopalonach a moja ogladala niebo.............i treserka nie dawała mi zadnych szans z tym:cool1: bulterierem..................a i tak wyszło na moje..........:multi::multi::multi: Lucha robi wszystko na Pt ................poza:cool1: przynoszeniem aportu..woli coby ją poganiać Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='BeaC']eeeeeeeeeeee to ja trzymam kciukasy za Burbona. :razz:.nie wiem czy taki uparty jak Luśka ale po pierwszych zajęciach..............wszystkie psy siedziały na doopalonach a moja ogladala niebo.............i treserka nie dawała mi zadnych szans z tym:cool1: bulterierem..................a i tak wyszło na moje..........:multi::multi::multi: Lucha robi wszystko na Pt ................poza:cool1: przynoszeniem aportu..woli coby ją poganiać hi hi hi Lusiek marzyciel z głową w chmurkach hi hi hi To jest dla nas szansa - boobik jush chetnie doopalka usadza na ziemi i waruje i prawie chodzi porzy nodze:eviltong: Quote
BeaC Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='caroolcia']hi hi hi Lusiek marzyciel z głową w chmurkach hi hi hi To jest dla nas szansa - boobik jush chetnie doopalka usadza na ziemi i waruje i prawie chodzi porzy nodze:eviltong: Luśka do dzisiaj.....................prawie chodzi przy nodze:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='BeaC']Luśka do dzisiaj.....................prawie chodzi przy nodze:diabloti::diabloti::diabloti: buahaha :loveu: Quote
Jagoda1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Bardzo zdolny ten Burbonik... Kiri ze szkolenia najbardziej lubiła... przerwy:evil_lol: . Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Bardzo zdolny ten Burbonik... Kiri ze szkolenia najbardziej lubiła... przerwy:evil_lol: . hihihi burbik uwielbia początkowe obsiusiwanie placu treningowego - ach co za pasja w kopaniu tylnymi girkami po sikanku i cała gama chrumkań i poszczekiwań - ja tu żadzę - taki ze mnie facet!:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ...............czy ty zauwazyłaś:cool3:....................że ja dzisiaj.............o Tobie zapomniałam...........:shake::shake::shake: nie było mnie tutaj.......:placz: och wybacz jużem jest:loveu::diabloti::diabloti: Quote
Jagoda1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ja nie zapomniałam, jestem, pozdrawiam i czekam na zdjęcia... Quote
caroolcia Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='BeaC']...............czy ty zauwazyłaś:cool3:....................że ja dzisiaj.............o Tobie zapomniałam...........:shake::shake::shake: nie było mnie tutaj.......:placz: och wybacz jużem jest:loveu::diabloti::diabloti: ale na szczeście sobie przypomniałaś :multi: Quote
Recommended Posts