Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):
hi hi hi kto sprzata ten wymaga - ja już nie mam nawet 1;) Teraz jest tylko caroolcia i jej dwa kundelki (ze wztretnymi brudnymi łapeczkami:eviltong: ) jestesmy sami i szcześliwi:p

Teściu pewnie się cieszy :evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']

Oczywiście!!! jak śmiałabym nie :loveu:
:loveu::multi::multi::multi:
[quote name='BeaC']ja nie:eviltong::eviltong::eviltong:

Zaraz siebie przypomnę:lol!::lol!::lol!::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']weszłam odrazu na to

http://images13.fotosik.pl/47/b8645a9957347637.jpg

jejku jakie śliczności:loveu::loveu::loveu:

jakie milusienieczkie łoczeta....................

chciałam ...........................poszerzyc horyzonty..ale już mi sie odechciało:diabloti::diabloti::cool1:

buhahahaha :evil_lol:

[quote name='ferraribox']Pozdrowienia i mizianka dla Face to face:evil_lol: :lol:

zostanie wprowadzone w życie po pracy :lol:

[quote name='Loona']Teściu pewnie się cieszy :evil_lol:

nie zaprzeczam:evil_lol:

Posted

heloł ;)
dzisiaj faktycznie nie wyrabiam się z netem i praca ;)
Obżarłam się starymi delicjami i brzuch mi pęka (dieta cud:eviltong: )

W weekend zaczeliśmy z Burbikiem kurs PT:razz:
Myślałam, że będzie tragedia ale było super! Burbek się spisał, a przede wszystkim nie zjadł pozostałych uczestników (reszta same młode psiaki)
Był troszcze przegłodzony, więc pieknie reagował na kabanoski (normalnie ma w nosie smakołyki) i całkiem ładnie ćwiczył - szok!!!!

Posted

Loona napisał(a):
Widzisz, najważniejsze to odpowiednia motywacja :evil_lol:

cholerka musze jechac po pracy do Auchana, coby zaopatrzyc się w kiełbaske treningową:eviltong: w ilościach hurtowych :evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
heloł ;)
dzisiaj faktycznie nie wyrabiam się z netem i praca ;)
Obżarłam się starymi delicjami i brzuch mi pęka (dieta cud:eviltong: )

W weekend zaczeliśmy z Burbikiem kurs PT:razz:
Myślałam, że będzie tragedia ale było super! Burbek się spisał, a przede wszystkim nie zjadł pozostałych uczestników (reszta same młode psiaki)
Był troszcze przegłodzony, więc pieknie reagował na kabanoski (normalnie ma w nosie smakołyki) i całkiem ładnie ćwiczył - szok!!!!

Mam skromne dziecko:diabloti:
Trener stwierdził psiaki się nauczą a pani z szarpkiem to tylko szlifuje umiejętności:loveu: / moja krew:evil_lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
Mam skromne dziecko:diabloti:
Trener stwierdził psiaki się nauczą a pani z szarpkiem to tylko szlifuje umiejętności:loveu: / moja krew:evil_lol:

Jaki dumny tatuś z Caroolci:lol: :razz:

Posted

ferraribox napisał(a):
Jaki dumny tatuś z Caroolci:lol: :razz:

na moim dumny a na watku Toniaszka oberwałam, że nie pojechałam z nimi na kurs pies w schronisku do Krakowa, tylko na szkolenie z Burbikiem:eviltong:

Posted

eeeeeeeeeeee
to ja trzymam kciukasy za Burbona.
:razz:.nie wiem czy taki uparty jak Luśka ale po pierwszych zajęciach..............wszystkie psy siedziały na doopalonach a moja ogladala niebo.............i treserka nie dawała mi zadnych szans z tym:cool1: bulterierem..................a i tak wyszło na moje..........:multi::multi::multi:
Lucha robi wszystko na Pt ................poza:cool1:
przynoszeniem aportu..woli coby ją poganiać

Posted

[quote name='BeaC']eeeeeeeeeeee
to ja trzymam kciukasy za Burbona.
:razz:.nie wiem czy taki uparty jak Luśka ale po pierwszych zajęciach..............wszystkie psy siedziały na doopalonach a moja ogladala niebo.............i treserka nie dawała mi zadnych szans z tym:cool1: bulterierem..................a i tak wyszło na moje..........:multi::multi::multi:
Lucha robi wszystko na Pt ................poza:cool1:
przynoszeniem aportu..woli coby ją poganiać

hi hi hi Lusiek marzyciel z głową w chmurkach hi hi hi

To jest dla nas szansa - boobik jush chetnie doopalka usadza na ziemi i waruje i prawie chodzi porzy nodze:eviltong:

Posted

[quote name='caroolcia']hi hi hi Lusiek marzyciel z głową w chmurkach hi hi hi

To jest dla nas szansa - boobik jush chetnie doopalka usadza na ziemi i waruje i prawie chodzi porzy nodze:eviltong:

Luśka do dzisiaj.....................prawie chodzi przy nodze:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Bardzo zdolny ten Burbonik...
Kiri ze szkolenia najbardziej lubiła... przerwy:evil_lol: .

hihihi burbik uwielbia początkowe obsiusiwanie placu treningowego - ach co za pasja w kopaniu tylnymi girkami po sikanku i cała gama chrumkań i poszczekiwań - ja tu żadzę - taki ze mnie facet!:evil_lol:

Posted

...............czy ty zauwazyłaś:cool3:....................że ja dzisiaj.............o Tobie zapomniałam...........:shake::shake::shake:

nie było mnie tutaj.......:placz:
och wybacz jużem jest:loveu::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']...............czy ty zauwazyłaś:cool3:....................że ja dzisiaj.............o Tobie zapomniałam...........:shake::shake::shake:

nie było mnie tutaj.......:placz:
och wybacz jużem jest:loveu::diabloti::diabloti:

ale na szczeście sobie przypomniałaś :multi: