caroolcia Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 ferraribox napisał(a):No to znalazłam się na liście zasług:lol: :evil_lol: No i te kształty też mam:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: i od razu dzień staje sie piękniejszy :evil_lol: kształy to podstawa :razz: Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 a caroolcia odbiera dzisiaj komputra i w przyszłym tygodniu będzie miała internet :multi: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='caroolcia']a caroolcia odbiera dzisiaj komputra i w przyszłym tygodniu będzie miała internet :multi: suuuuuper:multi: Quote
Jagoda1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Witajcie w klubie, ja też jestem "wieleumiejącą" z wyboru, bo...jeśli umiesz liczyc licz tylko na siebie...:evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witajcie w klubie, ja też jestem "wieleumiejącą" z wyboru, bo...jeśli umiesz liczyc licz tylko na siebie...:evil_lol: NO PROSZE SAME ZDOLNE BABECZKI ;) Quote
Donvitow Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 caroolcia napisał(a):U psiaków ok, udało mi znowu poranny spacerek w lesie zaliczyc:cool3: i tym razem sie nie spóxniłam do pracy:eviltong: ale gmła była upiorna - brrrr :p Muszę wam się pochawlić, że zdolna ze mnie dziewczynka i sama sobie wczoraj przykręciłam karnisz, powiesiłam zasłonki :multi: i wymieniłam zamek w drzwiach :multi: Moja szkoła:multi: . Kto dzwonił ze sklepu jaki zamek kupić:eviltong: . A nie fajniej by było uroczo przekonac jakiegoś facia by to zrobił:evil_lol: . Bo ja napwno nie bedę gotował. Na szczęście jest pizza na telefon.:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Donvitow napisał(a):Moja szkoła:multi: . Kto dzwonił ze sklepu jaki zamek kupić:eviltong: . A nie fajniej by było uroczo przekonac jakiegoś facia by to zrobił:evil_lol: . Bo ja napwno nie bedę gotował. Na szczęście jest pizza na telefon.:evil_lol: jakie życie byłoby trudne, gdyby nie było pizzy na telefon:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Donvitow napisał(a):Moja szkoła:multi: . Kto dzwonił ze sklepu jaki zamek kupić:eviltong: . A nie fajniej by było uroczo przekonac jakiegoś facia by to zrobił:evil_lol: . Bo ja napwno nie bedę gotował. Na szczęście jest pizza na telefon.:evil_lol: "Moja krew" - chciałes powiedzieć...;) Poprosisz facia, by pomógł, a on się zadomowi i jeszcze bedzie przekonywał, że jest niezbędnikiem...:evil_lol: A i jeść takiemu trzeba dać...:razz: Quote
Loona Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Jeść dać i sprzątać jeszcze, a najlepiej jeszcze ładnie dla takiego wyglądać, zero nieumytych włosów czy braku makijażu :shake: Quote
caroolcia Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):"Moja krew" - chciałes powiedzieć...;) Poprosisz facia, by pomógł, a on się zadomowi i jeszcze bedzie przekonywał, że jest niezbędnikiem...:evil_lol: A i jeść takiemu trzeba dać...:razz: hi hi hi a jaki ja mam teraz luksus - zero gotowania, zero brudnych skarpet walających się bóg wie gdzie :eviltong: i moge sobie spokojnie warzywak niczym krolik na diecie serwować ;) Donvitow napisał(a):Moja szkoła:multi: . Kto dzwonił ze sklepu jaki zamek kupić:eviltong: . A nie fajniej by było uroczo przekonac jakiegoś facia by to zrobił:evil_lol: . Bo ja napwno nie bedę gotował. Na szczęście jest pizza na telefon.:evil_lol: co innego konsultacje a co innego montaż :eviltong: Nie było żadnego ciekawe pod ręka w sklepie...:evil_lol: Helga_psiaki napisał(a):jakie życie byłoby trudne, gdyby nie było pizzy na telefon:evil_lol: ciiiii, pizza temat tabu - wcinam warzywa - aż mi w brzuchu zaburczało:p Loona napisał(a):Jeść dać i sprzątać jeszcze, a najlepiej jeszcze ładnie dla takiego wyglądać, zero nieumytych włosów czy braku makijażu :shake: eee ale to obowiązuje tylko tak do roku znajomości :diabloti: :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Pamiętacie mnie jeszcze:razz::razz: Oczywiście!!! jak śmiałabym nie :loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 caroolcia napisał(a): ciiiii, pizza temat tabu - wcinam warzywa - aż mi w brzuchu zaburczało:p Jest pizza wegetariańska:cool3: Quote
BeaC Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Pamiętacie mnie jeszcze:razz::razz: ja nie:eviltong::eviltong::eviltong: witaj caroola................też tak mam..........oni wszyscy tylko śmieca( mam ich 3 ty masz na szczęście tylko 1:diabloti:).a ja się wydzieram i zbieram i sprzatam.....bleeeeeeeeeeeeee Quote
caroolcia Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Jest pizza wegetariańska:cool3: nie jestem wegetarianinem, tylko walcze z organiczną izolacją - jeszcze jakieś 4 kg :evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='BeaC']ja nie:eviltong::eviltong::eviltong: witaj caroola................też tak mam..........oni wszyscy tylko śmieca( mam ich 3 ty masz na szczęście tylko 1:diabloti:).a ja się wydzieram i zbieram i sprzatam.....bleeeeeeeeeeeeee hi hi hi kto sprzata ten wymaga - ja już nie mam nawet 1;) Teraz jest tylko caroolcia i jej dwa kundelki (ze wztretnymi brudnymi łapeczkami:eviltong: ) jestesmy sami i szcześliwi:p Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 to się chyba donvitow załamie... nie będzie niemowlaka na razie:eviltong: Quote
BeaC Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='caroolcia']hi hi hi kto sprzata ten wymaga - ja już nie mam nawet 1;) Teraz jest tylko caroolcia i jej dwa kundelki (ze wztretnymi brudnymi łapeczkami:eviltong: ) jestesmy sami i szcześliwi:p e tam łapeczki.sama słodycz............Luśka ma trzy chodniczki i jak się po nich przejdzie to nawet piachu nie ma................gorzej jak pada:cool3::cool3::cool3: Quote
Martinee Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Helga_psiaki napisał(a):to się chyba donvitow załamie... nie będzie niemowlaka na razie:eviltong: witamy po co jeszcze niemowlak Karolina ma już dwa Quote
caroolcia Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='BeaC']e tam łapeczki.sama słodycz............Luśka ma trzy chodniczki i jak się po nich przejdzie to nawet piachu nie ma................gorzej jak pada:cool3::cool3::cool3: no właśnie gorzej jak pada hi hi hi Lusiek i Burbek mają niskie zawieszenia i jak mokry Burbek położy się na podłodze i suchy wsteje - to zostaje po nim tylko piaszczysty ślad hi hi hi Quote
Mada&Teodor Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 http://images13.fotosik.pl/47/b8645a9957347637.jpg Face to face :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 weszłam odrazu na to http://images13.fotosik.pl/47/b8645a9957347637.jpg jejku jakie śliczności:loveu::loveu::loveu: jakie milusienieczkie łoczeta.................... chciałam ...........................poszerzyc horyzonty..ale już mi sie odechciało:diabloti::diabloti::cool1: Quote
Recommended Posts