Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ferraribox napisał(a):
No to znalazłam się na liście zasług:lol: :evil_lol: No i te kształty też mam:evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

i od razu dzień staje sie piękniejszy :evil_lol: kształy to podstawa :razz:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Witajcie w klubie, ja też jestem "wieleumiejącą" z wyboru, bo...jeśli umiesz liczyc licz tylko na siebie...:evil_lol:

NO PROSZE SAME ZDOLNE BABECZKI ;)

Posted

caroolcia napisał(a):
U psiaków ok, udało mi znowu poranny spacerek w lesie zaliczyc:cool3: i tym razem sie nie spóxniłam do pracy:eviltong: ale gmła była upiorna - brrrr :p

Muszę wam się pochawlić, że zdolna ze mnie dziewczynka i sama sobie wczoraj przykręciłam karnisz, powiesiłam zasłonki :multi: i wymieniłam zamek w drzwiach :multi:

Moja szkoła:multi: . Kto dzwonił ze sklepu jaki zamek kupić:eviltong: .

A nie fajniej by było uroczo przekonac jakiegoś facia by to zrobił:evil_lol: . Bo ja napwno nie bedę gotował. Na szczęście jest pizza na telefon.:evil_lol:

Posted

Donvitow napisał(a):

A nie fajniej by było uroczo przekonac jakiegoś facia by to zrobił:evil_lol: . Bo ja napwno nie bedę gotował. Na szczęście jest pizza na telefon.:evil_lol:

jakie życie byłoby trudne, gdyby nie było pizzy na telefon:evil_lol:

Posted

Donvitow napisał(a):

"Moja krew" - chciałes powiedzieć...;)
Poprosisz facia, by pomógł, a on się zadomowi i jeszcze bedzie przekonywał, że jest niezbędnikiem...:evil_lol:
A i jeść takiemu trzeba dać...:razz:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
"Moja krew" - chciałes powiedzieć...;)
Poprosisz facia, by pomógł, a on się zadomowi i jeszcze bedzie przekonywał, że jest niezbędnikiem...:evil_lol:
A i jeść takiemu trzeba dać...:razz:

hi hi hi a jaki ja mam teraz luksus - zero gotowania, zero brudnych skarpet walających się bóg wie gdzie :eviltong: i moge sobie spokojnie warzywak niczym krolik na diecie serwować ;)

Donvitow napisał(a):

co innego konsultacje a co innego montaż :eviltong: Nie było żadnego ciekawe pod ręka w sklepie...:evil_lol:

Helga_psiaki napisał(a):
jakie życie byłoby trudne, gdyby nie było pizzy na telefon:evil_lol:

ciiiii, pizza temat tabu - wcinam warzywa - aż mi w brzuchu zaburczało:p

Loona napisał(a):
Jeść dać i sprzątać jeszcze, a najlepiej jeszcze ładnie dla takiego wyglądać, zero nieumytych włosów czy braku makijażu :shake:

eee ale to obowiązuje tylko tak do roku znajomości :diabloti: :evil_lol:

madzia i medor napisał(a):
Pamiętacie mnie jeszcze:razz::razz:

Oczywiście!!! jak śmiałabym nie :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Pamiętacie mnie jeszcze:razz::razz:

ja nie:eviltong::eviltong::eviltong:

witaj caroola................też tak mam..........oni wszyscy tylko śmieca( mam ich 3 ty masz na szczęście tylko 1:diabloti:).a ja się wydzieram i zbieram i sprzatam.....bleeeeeeeeeeeeee

Posted

[quote name='BeaC']ja nie:eviltong::eviltong::eviltong:

witaj caroola................też tak mam..........oni wszyscy tylko śmieca( mam ich 3 ty masz na szczęście tylko 1:diabloti:).a ja się wydzieram i zbieram i sprzatam.....bleeeeeeeeeeeeee

hi hi hi kto sprzata ten wymaga - ja już nie mam nawet 1;) Teraz jest tylko caroolcia i jej dwa kundelki (ze wztretnymi brudnymi łapeczkami:eviltong: ) jestesmy sami i szcześliwi:p

Posted

[quote name='caroolcia']hi hi hi kto sprzata ten wymaga - ja już nie mam nawet 1;) Teraz jest tylko caroolcia i jej dwa kundelki (ze wztretnymi brudnymi łapeczkami:eviltong: ) jestesmy sami i szcześliwi:p

e tam łapeczki.sama słodycz............Luśka ma trzy chodniczki i jak się po nich przejdzie to nawet piachu nie ma................gorzej jak pada:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='BeaC']e tam łapeczki.sama słodycz............Luśka ma trzy chodniczki i jak się po nich przejdzie to nawet piachu nie ma................gorzej jak pada:cool3::cool3::cool3:

no właśnie gorzej jak pada hi hi hi Lusiek i Burbek mają niskie zawieszenia i jak mokry Burbek położy się na podłodze i suchy wsteje - to zostaje po nim tylko piaszczysty ślad hi hi hi