Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

caroolcia napisał(a):
koniecznie :eviltong: !!!! Jak będziecie w POznaniu zawsze możecie wpaśc do nas na piwerko ;)

dziękujemy za zaproszenie:loveu: jak się pojawimy w Poznaniu to nie omieszkamy wpaść na piffko;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC'].przyszłam w to deszczowo mokre popołudnie.......
witaj karoolino ze swoją psią drużyną:loveu::loveu::loveu:

Witamy serdecznie!!!! u nas chmurzasto ale nie deszczowo - na razie przynajmniej :evil_lol:

Posted

Burbonek pewnie słodko chrumka teraz na tarsie (albo na kanapie :mad: ) i czeka aż Pańcia skończy tą głupia pracę ;) rano im zafundowałam spacerek w lesie (i do pracy się spóźniłam:evil_lol: ) więc pewnie grzecznie chrapią:lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
Burbonek pewnie słodko chrumka teraz na tarsie (albo na kanapie :mad: ) i czeka aż Pańcia skończy tą głupia pracę ;) rano im zafundowałam spacerek w lesie (i do pracy się spóźniłam:evil_lol: ) więc pewnie grzecznie chrapią:lol:

Karolina co za poświęcenie:evil_lol:
w końcu psiaki ważniejsze od pracy:diabloti:

Posted

Loona napisał(a):
Mój brat się nie przejmuje :evil_lol: Dzisiaj zaspał, to nie poszedł wcale :diabloti:

hmmmm muszę przemyślec tą stategię....tylko nie jestem pewna czy w moim przypadku nie oznaczałoby to juz nie pójścia NIGDY:evil_lol:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Nadrobiłam zaleglości:lol: , filmiku nie udało mi się otworzyć, niestety.:razz:

witamy po powrocie :multi: i zyczymy miłego nadrabiania:cool3: a ja nie wiem, czy z tymi filmikami czegoś nie przekombinowałam :oops: ;)

Posted

evanescence napisał(a):
Co tam u psiaków kiedy bedziesz miała net

U psiaków ok, udało mi znowu poranny spacerek w lesie zaliczyc:cool3: i tym razem sie nie spóxniłam do pracy:eviltong: ale gmła była upiorna - brrrr :p

Muszę wam się pochawlić, że zdolna ze mnie dziewczynka i sama sobie wczoraj przykręciłam karnisz, powiesiłam zasłonki :multi: i wymieniłam zamek w drzwiach :multi:

Posted

caroolcia napisał(a):

Muszę wam się pochawlić, że zdolna ze mnie dziewczynka i sama sobie wczoraj przykręciłam karnisz, powiesiłam zasłonki :multi: i wymieniłam zamek w drzwiach :multi:

Zdolna z Ciebie bestia :p :p :p

Posted

caroolcia napisał(a):

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nooo niezła jesteś kobieto, :lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
Te chłopy wcale nie takie niezbedne :p

Zgadza się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Sam to wiem z autopsji i dlatego wiertarka, śrubokręt, etc nie jest mi obce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo jak z niektórymi rzeczami naprawczymi miałabym czekać na TZ to bym chyba do śmierci czekała, bo tak by się do tego z "zapałem" zabierał :diabloti:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Zgadza się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Sam to wiem z autopsji i dlatego wiertarka, śrubokręt, etc nie jest mi obce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo jak z niektórymi rzeczami naprawczymi miałabym czekać na TZ to bym chyba do śmierci czekała, bo tak by się do tego z "zapałem" zabierał :diabloti:

Hi hi hi, tak to jest jak chcesz mieć cos zrobionego zrób to sama albo czekaj miesiąc przypominając się codziennie :evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']U psiaków ok, udało mi znowu poranny spacerek w lesie zaliczyc:cool3: i tym razem sie nie spóxniłam do pracy:eviltong: ale gmła była upiorna - brrrr :p

[quote name='Mada&Teodor']Zgadza się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

brawo babki górą!!!!!!!!!!!!!!!
zawsze to mowię.ja też sama maluje nawet dwie ścianki wymurowałam:cool3: i do dzisiaj stoją.......................nie mówiąc o przekopaniu ogródka itp................

miałam wczoraj ulewę........dzisiaj rano mgłę, taką ze konia udusi............a teraz mam słońce:cool3:

Posted

[quote name='BeaC']brawo babki górą!!!!!!!!!!!!!!!
zawsze to mowię.ja też sama maluje nawet dwie ścianki wymurowałam:cool3: i do dzisiaj stoją.......................nie mówiąc o przekopaniu ogródka itp................

miałam wczoraj ulewę........dzisiaj rano mgłę, taką ze konia udusi............a teraz mam słońce:cool3:

:crazyeye: To ja jeszcze za Tobą w tyle, bo ściany własnoręcznie nie postawiłam !!! Ale nie straconego, u mnie na osiedlu jeden wielki plac budowy :p
Ogódek też sama przekopałam i z własnoręcznie zaflancowałam każda roślinke, która w nim rośnie (lub pada:eviltong: )

U nas tez słoneczko wychodzi jupiiiiii :multi:

Posted

Co ja tutaj czytam:evil_lol: .Kobitki same zamki wstawiają,wieszają karnisze,ściany murują.....Musicie przyjąć mnie do swojego klubu.Po wyprowadzeniu się z miasta zdobyłam wiele męskich umiejetności.Zabudowaną pięknie kuchnię zostawiłam w Olsztynie,tu malowałam stare graty, kopać też się nauczyłam:evil_lol: ,prawie ogrodniczką się stałam itd. ,itp. Jest tylko jeden minus,pewnie od noszenia drewna troszkę muskularna ja się zrobiłam:evil_lol: :diabloti: .

Posted

ferraribox napisał(a):
Co ja tutaj czytam:evil_lol: .Kobitki same zamki wstawiają,wieszają karnisze,ściany murują.....Musicie przyjąć mnie do swojego klubu.Po wyprowadzeniu się z miasta zdobyłam wiele męskich umiejetności.Zabudowaną pięknie kuchnię zostawiłam w Olsztynie,tu malowałam stare graty, kopać też się nauczyłam:evil_lol: ,prawie ogrodniczką się stałam itd. ,itp. Jest tylko jeden minus,pewnie od noszenia drewna troszkę muskularna ja się zrobiłam:evil_lol: :diabloti: .

Hi hi hi - zostałaś oficjalnie zapisana na listę za zasługi:evil_lol:
Muskularna?? powinnaś powiedzieć - mam pięknie wyrzeźbione kształty hi hi hi

Posted

caroolcia napisał(a):
Hi hi hi - zostałaś oficjalnie zapisana na listę za zasługi:evil_lol:
Muskularna?? powinnaś powiedzieć - mam pięknie wyrzeźbione kształty hi hi hi

No to znalazłam się na liście zasług:lol: :evil_lol: No i te kształty też mam:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: