Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Wcale się nie dziwię, że się wkurzyłaś :shake: :shake: :shake:
Sama jak dorwałaby właściciela tego pola kukurydzy to bym mu tyłek porządnie skopała :mad: :mad: :mad:
Najważniejsze, że Burbonkowi nic poważnego się nie stało!

na szczeście.....

evanescence napisał(a):
Wiem co przezywa twoj biedny Burbik bo moj Miszka też się nadział na taki płot i nie tylko on boli to jak nie wiem co

musiało boleć bo tak żałosnego pisku u Burbika nigdy nie słyszałam :shake:

Rybka_39 napisał(a):
Witam:multi:
ojej biedny Burbonik:-(, co za kretyn z tego kto rozstawi ten drut:mad:

chłop wkoło pola - pewnie na biedne sarenki i dziki :shake:

ferraribox napisał(a):
Witaj pieskowa rodzinko!
Burbonik pod prądem:shake: a to pech.
Za to poranny spacerek z sarenkami udany:lol: A jeśli chodzi o Burbonika to już nie będzie kradł kukurydzy:evil_lol: :evil_lol: ;)
POZDRAWIAM:loveu:

Oj Burbek teraz omija to pole szerooookim łukiem i zapiera się i w żaden sposób nie można go w tatmtym kierunku zaciągnąć:eviltong:
Sarenki słodkie- szkoda ze nia miałam foto machiny:p

madzia i medor napisał(a):
Biedny Burbonik:shake::shake::shake:
Ja bym nie podarowała:shake:

ja chyba tez nie podaruje, tylko zastanawiam się czy mu to przeciąć :diabloti: czy jakąś skarge gdzieś złożyć - tylko gdzie i jak :niewiem: więc chyba zostane przy cięciu :mad:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

.nie ma to jak buroki................:mad::mad::mad:
wiem cos o tym bo sama na wsiowo sie przeprowadziłam..................

a pieseczek bidny:placz:

pójdziesz do rolnika to Ci powie poco tam lazłi że napięcie jest nieszkodliwe....................tylko odstrasza..

ciekawa sama jestem dalszego ciagu wydażeń, miałam już do czynienia z tubylcami:angryy:.........od swojskich psów:angryy:...........
oni chyba maja jakis inny sposób myślenia...o ile to można nazwac sposobem:cool1:
życze Ci ......................powodzenia

Posted

[quote name='BeaC'].nie ma to jak buroki................:mad::mad::mad:
wiem cos o tym bo sama na wsiowo sie przeprowadziłam..................

a pieseczek bidny:placz:

pójdziesz do rolnika to Ci powie poco tam lazłi że napięcie jest nieszkodliwe....................tylko odstrasza..

ciekawa sama jestem dalszego ciagu wydażeń, miałam już do czynienia z tubylcami:angryy:.........od swojskich psów:angryy:...........
oni chyba maja jakis inny sposób myślenia...o ile to można nazwac sposobem:cool1:
życze Ci ......................powodzenia

ehh szkoda gadac i dlatego często wole zwierzaki niż ludzi.... po całym incydencie miałam jeszcze spotkanie z durnym robolem, który mi groził, że jak psa p.... to się przekręci, bo bona była bez smyczy (ale w kagańcu) i stwierdził że by mu noge odryzła - lepiej by mu zrobiło odgryzienie głowy - skoro i tak jej nie używa....

Posted

a wyobrażacie sobie, że ludzie dla swoich pupili specjalnie robią tekie ogrodzenie (pt: pastuch elektryczny). ja bym swoim psom w życiu takiego zneciania się nie zafundowała! I tak samo antyszczekowe obroże elektryczne!

hi hi hi - a ja właśnie wyczytałam, że można to cholerstwo uziemić talalala - wystaczy jakaś dotykająca go roślina - mam zadanie bojowe na spacerek

Posted

Dzień dobrek:loveu:
wracamy potulnie po weekendzie:cool3: udało nam się go przeżyć bez kolejny porażeń pradem itp :eviltong: jakies focisz e z tel.komu wrzuce - niestety zepsuty aparat w spadku po donvitow już definitywnie przestał działać :placz: i klops a do gwiazdki jeszcze kuupa czasu :diabloti:

Tymczasem pozalam sobie wtracić, niby od niechcenia, że PILNIE ZBIERAMY PIENIĄŻKI DO BRODZIOWEJ SKARPETY:razz: :

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75203&page=14

Biedna sunieczka błąkała się po osiedlu z cieczką i wiadomo jak to się skończyło, udało się ją przetransportować do kliniki w Lublinie i czeka na sterylizację....potem będzie w hoteliku przy szpitalnym....

Posted

[quote name='caroolcia']

ehh szkoda gadac i dlatego często wole zwierzaki niż ludzi.... po całym incydencie miałam jeszcze spotkanie z durnym robolem, który mi groził, że jak psa p.... to się przekręci, bo bona była bez smyczy (ale w kagańcu) i stwierdził że by mu noge odryzła - lepiej by mu zrobiło odgryzienie głowy - skoro i tak jej nie używa....

trzeba było zdjąć ten kaganiec....ja tez wysłu****ę od idiotów rożnego rodzaju.................dobrych porad.........
a najlepsze było.....żebym tędy nie chodziła z tym psem, bo stresuje SWOJSKIE psy..................:mad::mad::mad:

przestałam juz na to zwracac uwagę...........

witaj po weekendziku!!!