caroolcia Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 mariee napisał(a):Bardzo podobają mi sie Burbona łapki , takie krótkie :cool3: To taka mała pokraczna świnka :evil_lol: :loveu: Quote
mariee Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 a ten ogon to cały czas ma tak do góry i widać pupę?:oops: Quote
Helga&Ares Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 mariee napisał(a):a ten ogon to cały czas ma tak do góry i widać pupę?:oops: noooo 8-) ... Quote
caroolcia Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 mariee napisał(a):a ten ogon to cały czas ma tak do góry i widać pupę?:oops: hi hi tak właśnie jest cały dzień świeci doopką - ogon opada tylko jak pies pogrązy się w głębokim śnie :evil_lol: Quote
Loona Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Bonia jako Hannibal Lecter :-o Się boję :diabloti: Quote
caroolcia Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Loona napisał(a):Bonia jako Hannibal Lecter :-o Się boję :diabloti: Buhaha dokładnie takie miałam skojarzenia albo jakies S-M :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Bonia i Burbaś tworzą b. oryginalną parę fizycznie, a z pewnością psychiki też mają różne:razz: . Co z Kicią? Quote
caroolcia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Bonia i Burbaś tworzą b. oryginalną parę fizycznie, a z pewnością psychiki też mają różne:razz: . Co z Kicią? Burbek statecznik, boniek kłębek energii, ale jak oboje mają ochote na zabawe - to szaleństwa dzikie i żaden TV nie jest potrzebny bo można na nie patrzyć bez końca :lol: Kicia miała pojechać ze mna do Śremu, okazało się że donvitow ma domek, ale została w Poznaniu, zabiera ją (a włąściwie jego) sąsiadki TZ dla swojej mamy - więc będzie miał na pewno dobry "koci" domek ;) Quote
Helga&Ares Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 super, Kicia znalazła domek:multi::multi: EDIT: Kocur:razz: Quote
Donvitow Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Loona napisał(a):TZ czyta forum? :evil_lol: Teściu mu nie doniesie? :evil_lol: To niby ja:shake: Quote
Loona Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Z tego co wiem, to tak :evil_lol: A co, zieńciu jakiś ułomny, że tak wszyscy bez entuzjazmu do niego podchodzą? :diabloti: Quote
Donvitow Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Loona napisał(a):Z tego co wiem, to tak :evil_lol: A co, zieńciu jakiś ułomny, że tak wszyscy bez entuzjazmu do niego podchodzą? :diabloti: Gapowarty:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Donvitow napisał(a):Gapowarty:evil_lol: :scream_3::scream_3::scream_3::diabloti: Quote
ferraribox Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 CZEŚĆ:lol: :lol: :lol: Zaległości nadrobione.Widzę, że tu TZtowo -kotkowo się porobiło.Koteczek będzie miał nowy domek a TZowi też znalazłaś?;) POZDRAWIAM. Quote
caroolcia Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 ferraribox napisał(a):CZEŚĆ:lol: :lol: :lol: Zaległości nadrobione.Widzę, że tu TZtowo -kotkowo się porobiło.Koteczek będzie miał nowy domek a TZowi też znalazłaś?;) POZDRAWIAM. No Tz- owi jeszce nieeee, chyba ogłosze na allegro :eviltong: Quote
Loona Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 To daj potem linka do aukcji, mnie gapowatość nie przeszkadza :evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Loona napisał(a):To daj potem linka do aukcji, mnie gapowatość nie przeszkadza :evil_lol: nie za bardzo cie polubiłam :p Quote
Loona Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 To może chociaż zdjęcie jego wklej :evil_lol: Pokaż, pokaż :evil_lol: Sprawdzimy czy warto sprzedawać :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 przeczytała, że kotecek bedzie miał dobrze:multi::multi: uf to dobrze.................. gorzej z bidnym TZtem...naprawde nic sie nie da zrobić.....może zostaw go.niech odkurza albo myje gary:diabloti::diabloti::diabloti: witaj!!!!! Quote
caroolcia Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Loona napisał(a):To może chociaż zdjęcie jego wklej :evil_lol: Pokaż, pokaż :evil_lol: Sprawdzimy czy warto sprzedawać :evil_lol: hmmm to bym najpierw musiała jakiegos poszukać, bo ja mam fotki tylko psów :oops: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 BeaC napisał(a):przeczytała, że kotecek bedzie miał dobrze:multi::multi: uf to dobrze.................. gorzej z bidnym TZtem...naprawde nic sie nie da zrobić.....może zostaw go.niech odkurza albo myje gary:diabloti::diabloti::diabloti: witaj!!!!! kotecek bedzie miał na pewno bardzo dobry domeczek :loveu: !!! a Tz-a jak nie bedzie to i dom czystszy i garów brak - se diete wprowadze :eviltong: Quote
caroolcia Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Dzień doberek caroolcia :loveu: Czesć Tedorkowa!! MIło cie widziec :lol: Quote
Loona Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Szukaj szukaj, ciekawam Go :evil_lol: Albo możesz nawet zrobić :evil_lol: Może być wspólne ;) TZ, Burbek i Bona ;) Quote
caroolcia Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Może coś wymyślę loonka ;) A na razie moje potworki w nowych kreacjach :eviltong: Quote
Recommended Posts