Jagoda1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='caroolcia']brak polotu wypełniam foteczkami ;) A to co:crazyeye: ? http://images28.fotosik.pl/50/6a20f81953dee764.jpg Quote
caroolcia Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']A to co:crazyeye: ? http://images28.fotosik.pl/50/6a20f81953dee764.jpg buhahah - buszujacy w zbożu :eviltong: Quote
caroolcia Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 zobacie co mi sie wczoraj - przyplatało - mały kociszek - ja to mam szczęście Quote
caroolcia Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 kto przygarnie słodkiego kocika???? Quote
BeaC Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='evanescence']trzeba coś mieć z tego lata w końcu [quote name='caroolcia']ano ;) ;) ;) [quote name='evanescence']no baaaaaaaaaaa he he he słowotokiem tego nie można nazwać................ kotka se przygarnełaś??? fajnie:diabloti::diabloti::diabloti: witaj karolino.a może ten kotek nie był samotny??? one tak mają że łażą sobie same niewiadomo gdzie...... wiem cos na ten temat.mam dwie kotki................... Quote
caroolcia Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='BeaC']he he he słowotokiem tego nie można nazwać................ kotka se przygarnełaś??? fajnie:diabloti::diabloti::diabloti: witaj karolino.a może ten kotek nie był samotny??? one tak mają że łażą sobie same niewiadomo gdzie...... wiem cos na ten temat.mam dwie kotki................... wiem, wiem, obeszłam całą wieś i okoliczne domki i nikt sie do niego nie przynzał. chudzinka z niego straszna - ma boczki zapadaniete (chociaz jak go napoiłam i nakarmiłam to wyglądał jak mały balonik, który zaraz odfrunie:eviltong: ) pałęta sie od paru dni - sąsiedzi jush go widzieli, na razie kocik mieszka w garażu i stołuje się u mnie, a co będzie dalej :niewiem: Quote
BeaC Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ............moje kotki żra po puszce dziennie..nie licząc własnołapnie upolowanych nornic i mysz i są chude..............taka ich uroda Quote
caroolcia Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 wstawiam wam błotniaka bokseropodobnego :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='caroolcia']wstawiam wam błotniaka bokseropodobnego :eviltong: Skąd ja to znam? Juz wiem, mam przeciez bokserkę:evil_lol: . Kocinka śliczna! Quote
Loona Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ojaaaaa, to Twoje psy nie tylko śpią na werandzie :crazyeye: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Skąd ja to znam? Juz wiem, mam przeciez bokserkę:evil_lol: . Kocinka śliczna! Kocinka prawdopodobnie pojedzie do domku zorganizowanego przez donvitow, na razie łbuziak korzysta z gościnności wszystkich na osiedlu po trochu :lol: Quote
caroolcia Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Loona napisał(a):Ojaaaaa, to Twoje psy nie tylko śpią na werandzie :crazyeye: :evil_lol: no nieeeee....:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 witam cię......myślałam, ze se przysposobisz kocika............... a tu nic:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
caroolcia Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='BeaC']witam cię......myślałam, ze se przysposobisz kocika............... a tu nic:eviltong::eviltong::eviltong: ja tez o tym myślałam, ale najpierw muszę się pozbyc TZ (przyczepił się jak rzep i nie mogę się go pozbyć :angryy: ) i jak się miejsce zwolni to pomyślimy, pomyslimy ... :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='caroolcia']ja tez o tym myślałam, ale najpierw muszę się pozbyc TZ (przyczepił się jak rzep i nie mogę się go pozbyć :angryy: ) i jak się miejsce zwolni to pomyślimy, pomyslimy ... :evil_lol: eee to jak on jest przeszkodą to się go szybko pozbądz:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='BeaC']eee to jak on jest przeszkodą to się go szybko pozbądz:diabloti::diabloti::diabloti: mam nadzieje do konca tygodnia rozwiazać problem :diabloti: :evil_lol: a wtedy zapraszam na babska :ylsuper: :knajpa: :drink1: :drinka: :beerchug: :cunao: :drink1: :drink1: Quote
Helga&Ares Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 oj biedny ten TZ:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Loona Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 TZ czyta forum? :evil_lol: Teściu mu nie doniesie? :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='caroolcia']mam nadzieje do konca tygodnia rozwiazać problem :diabloti: :evil_lol: a wtedy zapraszam na babska :ylsuper: :knajpa: :drink1: :drinka: :beerchug: :cunao: :drink1: :drink1: się piszę............ ja się swojego dzisiaj pozbyłam na razie tylko na 10 dni..................ale to zawsze coś:multi: Quote
caroolcia Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Loona napisał(a):TZ czyta forum? :evil_lol: Teściu mu nie doniesie? :evil_lol: buhaha, może czyta, sytuacje zna:diabloti: jush mu 2 walizy spakowałam i czekam aż odzyskam moje królestwo - okropna jestem :vamp: :eviltong: czas na zmiany:razz: Quote
caroolcia Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 żeby tu tak smutno nie było wrzucam foteczki potworów :cool3: Quote
mariee Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Bardzo podobają mi sie Burbona łapki , takie krótkie :cool3: Quote
Recommended Posts