Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evanescence']trzeba coś mieć z tego lata w końcu

[quote name='caroolcia']ano ;) ;) ;)

[quote name='evanescence']no baaaaaaaaaaa

he he he słowotokiem tego nie można nazwać................
kotka se przygarnełaś???
fajnie:diabloti::diabloti::diabloti:
witaj karolino.a może ten kotek nie był samotny???
one tak mają że łażą sobie same niewiadomo gdzie......
wiem cos na ten temat.mam dwie kotki...................

Posted

[quote name='BeaC']he he he słowotokiem tego nie można nazwać................
kotka se przygarnełaś???
fajnie:diabloti::diabloti::diabloti:
witaj karolino.a może ten kotek nie był samotny???
one tak mają że łażą sobie same niewiadomo gdzie......
wiem cos na ten temat.mam dwie kotki...................

wiem, wiem, obeszłam całą wieś i okoliczne domki i nikt sie do niego nie przynzał. chudzinka z niego straszna - ma boczki zapadaniete (chociaz jak go napoiłam i nakarmiłam to wyglądał jak mały balonik, który zaraz odfrunie:eviltong: ) pałęta sie od paru dni - sąsiedzi jush go widzieli, na razie kocik mieszka w garażu i stołuje się u mnie, a co będzie dalej :niewiem:

Posted

............moje kotki żra po puszce dziennie..nie licząc własnołapnie upolowanych nornic i mysz i są chude..............taka ich uroda

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Skąd ja to znam? Juz wiem, mam przeciez bokserkę:evil_lol: .

Kocinka śliczna!

Kocinka prawdopodobnie pojedzie do domku zorganizowanego przez donvitow, na razie łbuziak korzysta z gościnności wszystkich na osiedlu po trochu :lol:

Posted

[quote name='BeaC']witam cię......myślałam, ze se przysposobisz kocika...............
a tu nic:eviltong::eviltong::eviltong:

ja tez o tym myślałam, ale najpierw muszę się pozbyc TZ (przyczepił się jak rzep i nie mogę się go pozbyć :angryy: ) i jak się miejsce zwolni to pomyślimy, pomyslimy ... :evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']ja tez o tym myślałam, ale najpierw muszę się pozbyc TZ (przyczepił się jak rzep i nie mogę się go pozbyć :angryy: ) i jak się miejsce zwolni to pomyślimy, pomyslimy ... :evil_lol:

eee to jak on jest przeszkodą to się go szybko pozbądz:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']eee to jak on jest przeszkodą to się go szybko pozbądz:diabloti::diabloti::diabloti:

mam nadzieje do konca tygodnia rozwiazać problem :diabloti: :evil_lol: a wtedy zapraszam na babska :ylsuper: :knajpa: :drink1: :drinka: :beerchug: :cunao: :drink1: :drink1:

Posted

[quote name='caroolcia']mam nadzieje do konca tygodnia rozwiazać problem :diabloti: :evil_lol: a wtedy zapraszam na babska :ylsuper: :knajpa: :drink1: :drinka: :beerchug: :cunao: :drink1: :drink1:

się piszę............
ja się swojego dzisiaj pozbyłam

na razie tylko na 10 dni..................ale to zawsze coś:multi:

Posted

Loona napisał(a):
TZ czyta forum? :evil_lol: Teściu mu nie doniesie? :evil_lol:

buhaha, może czyta, sytuacje zna:diabloti: jush mu 2 walizy spakowałam i czekam aż odzyskam moje królestwo - okropna jestem :vamp: :eviltong: czas na zmiany:razz: