ferraribox Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 caroolcia napisał(a):ja sobie zasłużyłam na fajnych :evil_lol: Cieszę się z domku bardzo się cieszę, ale tak szybko się tym razem zakochałam - jest tak słodki :loveu: Faktycznie słodki z niego chłopak.Jednocześnie szczęściarz-NOWY DOMEK:lol: POZDRAWIAM CIEPLUTKO Quote
Jagoda1 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Pozdrawiamy Bonkę, Burbonka i Pańcię (jak kolejność:evil_lol: !) Quote
caroolcia Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam:p:p:p:lol: Hlao, halo :evil_lol: Helga_psiaki napisał(a):a gdzie Karolina???? jestem:cool3: ferraribox napisał(a):Faktycznie słodki z niego chłopak.Jednocześnie szczęściarz-NOWY DOMEK:lol: POZDRAWIAM CIEPLUTKO całe szczęście:lol: zaraz wam pokarze jak się zaklimatyzował w nowym domeczku AgusiaTerierka napisał(a):Pozdrawiamy Bonkę, Burbonka i Pańcię (jak kolejność:evil_lol: !) Kolejność właściwa :evil_lol: Helga_psiaki napisał(a):Pańcia Dzisiaj Odpoczywa... 8-) juz nie :shake: Quote
caroolcia Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Foteczki TAGO :loveu: u nowej rodzinki uhhh kamień spadł z serca :razz: Quote
caroolcia Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 a tak się leniliśmy w weekendzik - odpoczywając po wrażeniach tygodnia Quote
Helga&Ares Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 ooo jak Tago ma teraz dobrze, nawet własna kanapa jest 8-) http://images27.fotosik.pl/49/df48d06957d6f549.jpg śliiiiczniutkie loveu Quote
caroolcia Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 PILNA POMOC FINANSOWA POTRZEBNA - SUNIA Z CIECZKA BŁAKĄ SIE PO OSIEDLU TRZEBA JA ZAWIEŚĆ DO WETA I WYSTERYLIZOWAĆ, WSZYSTKIE BURKI JĄ BEZKARNIE WYKORZYSTUJĄ:placz: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6474564#post6474564 Quote
BeaC Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 witaj...karola byłam widziałam zepsutego, pomarszczonego psa:diabloti: coś ty mu zrobiła?????? Quote
caroolcia Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='BeaC']witaj...karola byłam widziałam zepsutego, pomarszczonego psa:diabloti: coś ty mu zrobiła?????? spsuł mi siem :niewiem: - bo ja taka Pańscia co to psy psuje :splat: Quote
Mada&Teodor Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dzieńdoberek w słoneczny wtoreczek :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
caroolcia Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Doberek! w końcu ciepełko za oknem ;) oby jak najdłużej!!!! Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Gadatliwe to nie jesteście, chyba zmiana pogody...;) Pozdrawiamy, wieczorem "oblecę" (nie, nie na miotle:evil_lol: ) galerię, tymczasem ... Quote
caroolcia Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 jakos nie mam dzisiaj polotu ;) Obiecuje się poprawić :roll: Quote
caroolcia Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 brak polotu wypełniam foteczkami ;) Quote
Mada&Teodor Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Obyś częściej miała brak polotu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fajniutkie zdjęcia :loveu: Quote
caroolcia Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Obyś częściej miała brak polotu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fajniutkie zdjęcia :loveu: hi hi hi hi hi :eviltong: Quote
Recommended Posts