BeaC Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='caroolcia']U nas zimno brrr. ale słoneczko przebija przez chmurki, wieć zawiało optymizmem, jeszcze ponarzekasz od jutra cieplutko :cool3: patrz masz tak jak ja:cool3::cool3::cool3: witaj podobno od jutra ma byc ciepło...i nareszcie bo do pracy jak szłam to tak zmarzłam.masakra:placz: Quote
Helga&Ares Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 bryy wieczór a gdzie Karolina jest?? pewnie tuli Burbosia i Bonkę, w łóżQ;) Quote
caroolcia Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 ja dzisiaj poznałam cudnego facecika i przywiozlam go do rodzicow :cool3: :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75827&page=10 Quote
Martinee Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 szkoda ze nie mozna wymienic sie rodzicami Quote
caroolcia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Ale cisza na dogo..... wszyscy na wakacjach? buuu dzisiaj musze boksia oddać nowej rodzince - jak smutno:-( Quote
Jagoda1 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 evanescence napisał(a):szkoda ze nie mozna wymienic sie rodzicami Każdy ma takich Rodziców, na jakich zasłużył;) , z Mężem zaś czasami bywa wygodniej...:evil_lol: , np. "Zamienię cię na lepszy model..." caroolcia napisał(a):Ale cisza na dogo..... wszyscy na wakacjach? buuu dzisiaj musze boksia oddać nowej rodzince - jak smutno:-( Jeśli domek fajny, to tylko się cieszyć, że nie musi do być w schronisku... Quote
Martinee Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 wspołczuje ci ale pomysl sobie ,że będzie miał dobrze Quote
BeaC Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 ..cicho na dogo................bo mnie nie było:eviltong::eviltong::eviltong: witaj Karoola!!!!! ukłony za zajmowanie się psimi sierotami............ ...a tak wogole .......co to dogo tak muli????? Quote
caroolcia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Każdy ma takich Rodziców, na jakich zasłużył;) , z Mężem zaś czasami bywa wygodniej...:evil_lol: , np. "Zamienię cię na lepszy model..." Jeśli domek fajny, to tylko się cieszyć, że nie musi do być w schronisku... ja sobie zasłużyłam na fajnych :evil_lol: Cieszę się z domku bardzo się cieszę, ale tak szybko się tym razem zakochałam - jest tak słodki :loveu: Quote
caroolcia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 evanescence napisał(a):wspołczuje ci ale pomysl sobie ,że będzie miał dobrze mam taka nadzieję Quote
caroolcia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [quote name='BeaC']..cicho na dogo................bo mnie nie było:eviltong::eviltong::eviltong: witaj Karoola!!!!! ukłony za zajmowanie się psimi sierotami............ ...a tak wogole .......co to dogo tak muli????? Heloł Bea - to pewnie przez twoją nieobecność :grins: :loveu: dogo strasznie muli :placz: Sierotki sama przyjemność - widzieć weosłe slepka po wyjeciu ze schronu Quote
caroolcia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Z powodu chandry poszalałam i moje krokodylki dostana prezenciki:p 1. smyczka dla Burbika: kolorek Y http://animalia.pl/produkt.php?id=4603&kat=70 2. szeleczki dla Burbika: kolorek Yhttp://animalia.pl/produkt.php?id=4604&kat=70 3. Obroza dla Bonki (smyczke jush ma) http://animalia.pl/produkt.php?id=4613&kat=69 - oczywiscie czerwona dla dziewczynki :eviltong: Teraz czekamy na przesyłeczke:roll: Quote
Donvitow Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Szczenior przekochany. Dlaczego nie można mieć psów 15-tu./ ze zdrowego rozsądku/ ale ten zawodzi. Fajni młodzi ludzie. Piechol bezstresowy. Super. Karolcia tak dalej. Quote
Martinee Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 szkoda ,że nie mielismy okazji go poznać, piękny z niego piesek Quote
Helga&Ares Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='evanescence']szkoda ,że nie mielismy okazji go poznać, piękny z niego piesek EDIT: piękny z niego FACET 8-) Quote
Recommended Posts