Mada&Teodor Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 caroolcia napisał(a):samo życie :razz: Zgadza się...... ale tu pewnie nie wszyscy pełnoletni są i może nie powinni oglądać takich zdjęć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Zgadza się...... ale tu pewnie nie wszyscy pełnoletni są i może nie powinni oglądać takich zdjęć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja myślę, że wczesna i odpowiednia edukacja ma zasadnicze znaczenie :eviltong: ;) Quote
Mada&Teodor Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 caroolcia napisał(a):a ja myślę, że wczesna i odpowiednia edukacja ma zasadnicze znaczenie :eviltong: ;) No tak, lepiej późno niż wcale :eviltong: Quote
Martinee Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Witam w zimmny brzydki poranek ( Cześć Karolina) Quote
ferraribox Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Cześć Karolciu:lol: Mizianko dla B&B czyli nieudolnego ogrodnika:evil_lol: i mało powściągliwej panny:evil_lol: :evil_lol: Quote
ferraribox Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Karolina napisz mi dokładnie co masz no podłodze?deski?, panele? Quote
caroolcia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 ferraribox napisał(a): Karolina napisz mi dokładnie co masz no podłodze?deski?, panele? niskobudżetową wersje podłogi drewnianej - czytaj panele :eviltong: marzyła mi się taka starodawna zniszczona z dech - widziałam takie firmy kanadujskij, ale od cen rozbolała mnie głowa:lol: Quote
Martinee Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ludzie ja ma drewnianą podloge i jest masakra , wystarczy ze tekilka biegnie i juz cała porysowana nic nie mozna przesuwac masakrina Quote
caroolcia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witamy Karolciowe śliczności... cześć Jagódko :multi: Quote
Helga&Ares Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 hehe, ja mam identyczną podłogę, te panele u siebie w pokoju:D witamy Karolinę i jej całe stadko:) Quote
ferraribox Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 caroolcia napisał(a):Karolina napisz mi dokładnie co masz no podłodze?deski?, panele? niskobudżetową wersje podłogi drewnianej - czytaj panele :eviltong: marzyła mi się taka starodawna zniszczona z dech - widziałam takie firmy kanadujskij, ale od cen rozbolała mnie głowa:lol: Właśnie wyglądają na stare dechy.Podaj mi nazwę tych paneli,producenta,cenę itp.itd I jeszcze napisz jak odznaczają się pazurki? Dziękuję.Pa! Quote
ferraribox Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 evanescence napisał(a):widze szał na panele :) To tylko dopasowywanie podłogi do psów:lol: I troszkę do gustu pańci i jej kieszeni:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Martinee Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ferraribox napisał(a):To tylko dopasowywanie podłogi do psów:lol: I troszkę do gustu pańci i jej kieszeni:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale chyba wazniejsze to drugie co :P? Quote
caroolcia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 to jest plus paneli - sa praktyczne - stopnice na schodach mam dębowe a mimo wszaystko juz na nich widać psie pazurki Quote
Martinee Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Karolina wiem jak to jest ja mam cała podłoge porysowaną Quote
caroolcia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 evanescence napisał(a):Karolina wiem jak to jest ja mam cała podłoge porysowaną Teraz to sie nie mowi porysowana tylko retro :eviltong: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='caroolcia']Teraz to sie nie mowi porysowana tylko retro :eviltong: :evil_lol: Muszę sobie to przyswoić...;) Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Witam, buro, szaro i ponuro, do tego zimno - brrr. I pomyśleć, jeszcze niedawno narzekałam na upały. Ludziom nie dogodzisz.:evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witam, buro, szaro i ponuro, do tego zimno - brrr. I pomyśleć, jeszcze niedawno narzekałam na upały. Ludziom nie dogodzisz.:evil_lol: U nas zimno brrr. ale słoneczko przebija przez chmurki, wieć zawiało optymizmem, jeszcze ponarzekasz od jutra cieplutko :cool3: Quote
Recommended Posts