Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Kiri nawet na spacer nie chce...
Miałam jechac do schroniska, tamte ogonki dopiero się cieszą!!! Może się jeszcze wypogodzi...

ach to trzymamy kciuki - faktycznie schroniskowe pieski szczegolnie potrafia pokazywac wdziecznosc

Posted

Cześć rodzinko:errrr: Donvitow będzie chrzestnym ojcem i matką boksików:evil_lol:
Pozdrawiam cieplutko w ten wstrętny dzionek.Mizianko dla Burbona i Bony,całuski dla TONIA!!!!!!!

Posted

ferraribox napisał(a):
Cześć rodzinko:errrr: Donvitow będzie chrzestnym ojcem i matką boksików:evil_lol:
Pozdrawiam cieplutko w ten wstrętny dzionek.Mizianko dla Burbona i Bony,całuski dla TONIA!!!!!!!

Asiu, będą dzidziusie??
Dostałam aparat z serrwisu - mogę w końcu troszke popstrykać ;) i nadrobić zaległości :cool3:
Zapaliłam się do szkolenia po odwiedzinach u Tonia - jadę z Burbikiem w sobote do szkoleniowca na konsultacje i może zaczne z Burbikiem trening:evil_lol: chociaz podczas rozmowy telefonicznej usłyszałam ze 2 letni i nie ułożony szarpek to wyzwanie:eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
Asiu, będą dzidziusie??
Dostałam aparat z serrwisu - mogę w końcu troszke popstrykać ;) i nadrobić zaległości :cool3:
Zapaliłam się do szkolenia po odwiedzinach u Tonia - jadę z Burbikiem w sobote do szkoleniowca na konsultacje i może zaczne z Burbikiem trening:evil_lol: chociaz podczas rozmowy telefonicznej usłyszałam ze 2 letni i nie ułożony szarpek to wyzwanie:eviltong:

Z maluszkami nigdy nic nie wiadomo.Jak tylko będę coś wiedziała to napiszę więcej.

Pstrykaj, pstrykaj chętnie pooglądam fotki :lol: B&B:lol:

A jak wyzwanie to trzeba działać, udanych treningów:razz:
Czekam na wieści ze szkoleń.Pa!

Posted

ferraribox napisał(a):
Z maluszkami nigdy nic nie wiadomo.Jak tylko będę coś wiedziała to napiszę więcej.

Pstrykaj, pstrykaj chętnie pooglądam fotki :lol: B&B:lol:

A jak wyzwanie to trzeba działać, udanych treningów:razz:
Czekam na wieści ze szkoleń.Pa!

Foty będą, wieści będą :lol: i my równie niecierpliwie czekamy na wieści:razz:

Posted

caroolcia napisał(a):

A ja dzisiaj szkoliłam trochę Felicitę vel Felusię, jestem z niej (z siebie tyż trochę;) ) dumna.
Ma taki boksiowy temperament...
Ten szkoleniowiec straszył Ciebie, zeby mieć potem większe sukcesy:evil_lol:

Posted

Ja sie nie boje ;) znam mojego Burbika i jeżeli facetowi nie uda sie nad nim zapanować to będę miała ubaw:p , ale myślę, że Burbika można bez problemu nauczyć, tylko nie zawsze można na sobie skupić jego uwagę:evil_lol: poza tym jest kochany i myślę, że coś tam zdziałamy, a ze mnie leniuch i takie szkoelenie mam nadzieje zmobilizuje mnie do systematycznych ćwiczeń:eviltong:

Posted

Doberek, doberek - juz jutro zabieram syneczka do szkolki buhahaha
a dzisiaj mam aparacik (zepsuty ale jakoś działa) i zaraz cos pozrzucam:razz:
Czy wam też tak głowa pęka od rana:hmmmm: ??