Akitka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 witam wszystkich... taki paskudny pod względem pogody dzień warto by było rozpocząć od: :morning: :kaffee_2:. Quote
caroolcia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Kiri nawet na spacer nie chce... Miałam jechac do schroniska, tamte ogonki dopiero się cieszą!!! Może się jeszcze wypogodzi... ach to trzymamy kciuki - faktycznie schroniskowe pieski szczegolnie potrafia pokazywac wdziecznosc Quote
Martinee Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 zgadzam się z wami one sie cieszą z nawet krotkiego głaskania a jak wczoraj dostały piłke jak sie fajnie bawiły Quote
ferraribox Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cześć rodzinko:errrr: Donvitow będzie chrzestnym ojcem i matką boksików:evil_lol: Pozdrawiam cieplutko w ten wstrętny dzionek.Mizianko dla Burbona i Bony,całuski dla TONIA!!!!!!! Quote
caroolcia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 ferraribox napisał(a):Cześć rodzinko:errrr: Donvitow będzie chrzestnym ojcem i matką boksików:evil_lol: Pozdrawiam cieplutko w ten wstrętny dzionek.Mizianko dla Burbona i Bony,całuski dla TONIA!!!!!!! Asiu, będą dzidziusie?? Dostałam aparat z serrwisu - mogę w końcu troszke popstrykać ;) i nadrobić zaległości :cool3: Zapaliłam się do szkolenia po odwiedzinach u Tonia - jadę z Burbikiem w sobote do szkoleniowca na konsultacje i może zaczne z Burbikiem trening:evil_lol: chociaz podczas rozmowy telefonicznej usłyszałam ze 2 letni i nie ułożony szarpek to wyzwanie:eviltong: Quote
ferraribox Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 caroolcia napisał(a):Asiu, będą dzidziusie?? Dostałam aparat z serrwisu - mogę w końcu troszke popstrykać ;) i nadrobić zaległości :cool3: Zapaliłam się do szkolenia po odwiedzinach u Tonia - jadę z Burbikiem w sobote do szkoleniowca na konsultacje i może zaczne z Burbikiem trening:evil_lol: chociaz podczas rozmowy telefonicznej usłyszałam ze 2 letni i nie ułożony szarpek to wyzwanie:eviltong: Z maluszkami nigdy nic nie wiadomo.Jak tylko będę coś wiedziała to napiszę więcej. Pstrykaj, pstrykaj chętnie pooglądam fotki :lol: B&B:lol: A jak wyzwanie to trzeba działać, udanych treningów:razz: Czekam na wieści ze szkoleń.Pa! Quote
caroolcia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 ferraribox napisał(a):Z maluszkami nigdy nic nie wiadomo.Jak tylko będę coś wiedziała to napiszę więcej. Pstrykaj, pstrykaj chętnie pooglądam fotki :lol: B&B:lol: A jak wyzwanie to trzeba działać, udanych treningów:razz: Czekam na wieści ze szkoleń.Pa! Foty będą, wieści będą :lol: i my równie niecierpliwie czekamy na wieści:razz: Quote
Loona Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 To masz tchórza szkoleniowca :evil_lol: Powinien lubić wyzwania :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 caroolcia napisał(a): Zapaliłam się do szkolenia po odwiedzinach u Tonia - jadę z Burbikiem w sobote do szkoleniowca na konsultacje i może zaczne z Burbikiem trening:evil_lol: chociaz podczas rozmowy telefonicznej usłyszałam ze 2 letni i nie ułożony szarpek to wyzwanie:eviltong: A ja dzisiaj szkoliłam trochę Felicitę vel Felusię, jestem z niej (z siebie tyż trochę;) ) dumna. Ma taki boksiowy temperament... Ten szkoleniowiec straszył Ciebie, zeby mieć potem większe sukcesy:evil_lol: Quote
Martinee Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witajcie kochani zapraszam na bazarek zbieramy na schronisko http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76106 Quote
caroolcia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Ja sie nie boje ;) znam mojego Burbika i jeżeli facetowi nie uda sie nad nim zapanować to będę miała ubaw:p , ale myślę, że Burbika można bez problemu nauczyć, tylko nie zawsze można na sobie skupić jego uwagę:evil_lol: poza tym jest kochany i myślę, że coś tam zdziałamy, a ze mnie leniuch i takie szkoelenie mam nadzieje zmobilizuje mnie do systematycznych ćwiczeń:eviltong: Quote
caroolcia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 allegro dla boksiow w potrzebie http://www.allegro.pl/item219665936_eoin_colfer_cykl_artemis_fowl_kurier_gratis.html http://www.allegro.pl/item219656669_tad_williams_saga_pamiec_smutek_i_ciern.html koleżanka przekazała książki męża za co bardzo dziękuję:loveu: Quote
caroolcia Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Doberek, doberek - juz jutro zabieram syneczka do szkolki buhahaha a dzisiaj mam aparacik (zepsuty ale jakoś działa) i zaraz cos pozrzucam:razz: Czy wam też tak głowa pęka od rana:hmmmm: ?? Quote
caroolcia Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 tak mieszkamy ;) jęzorek :eviltong: plątania co tam masz :evil_lol: ??? Quote
Helga&Ares Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 http://images24.fotosik.pl/38/185bb140f4387635.jpg co za słodziaczek:loveu::loveu::loveu: http://images29.fotosik.pl/39/768e20517518ab69.jpg Burbonikowi jak widać to się podoba:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts