Jagoda1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 evanescence napisał(a):Witam Donvitow jutro jedziemy do schronu a czy ty wiesz co to jest tel.komorkowy. Witam wszytkich Normalnie zrobiła z Ciebie "Geriatryczka":evil_lol: ... A Ty taki nowoczesny młodzianek...:lol: Quote
Donvitow Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Normalnie zrobiła z Ciebie "Geriatryczka":evil_lol: ... A Ty taki nowoczesny młodzianek...:lol: Ja się z nimi umawiam od miesiąca. Ale dzisiaj opadły mi ręce. Pa.:shake: Quote
Helga&Ares Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Donvitow napisał(a):Ja się z nimi umawiam od miesiąca. Ale dzisiaj opadły mi ręce. Pa.:shake: czemu opadły ci ręce Quote
ferraribox Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Donvitow napisał(a):Ja się z nimi umawiam od miesiąca. Ale dzisiaj opadły mi ręce. Pa.:shake: :evil_lol: Nie opadaj nam,smutno będzie bez Ciebie "nowoczesny młodzianku":loveu: Quote
Martinee Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dziś cos brzydka pogoda ale i tak jedziemy teraz chyba mam dobry numer komy Donvitowa Quote
caroolcia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Dzien doberek ;) ale w Poznaniu pada - jaszczury musiałam wykrecic po spacerku:evil_lol: Quote
Akitka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 evanescence napisał(a):u nas tez................ A w Zawierciu nie. :p Zaraz jadę do Katowic, to zobaczę czy tam też nie pada... :cool3: Quote
caroolcia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Akitka napisał(a):A w Zawierciu nie. :p Zaraz jadę do Katowic, to zobaczę czy tam też nie pada... :cool3: Jedź, jedź i pamietaj tłumy czekaja na fotencje maluszka :mad: :cool3: Quote
Akitka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 caroolcia napisał(a):Jedź, jedź i pamietaj tłumy czekaja na fotencje maluszka :mad: :cool3: Heh... Maluszek jutro, dziś po prostu wracam od rodziców do siebie. :p Quote
ferraribox Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 caroolcia napisał(a):Dzien doberek ;) ale w Poznaniu pada - jaszczury musiałam wykrecic po spacerku:evil_lol: DOBEREK:lol: To się pewnie napracowałaś z tym wykręcaniem;) Quote
caroolcia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 ferraribox napisał(a):DOBEREK:lol: To się pewnie napracowałaś z tym wykręcaniem;) buhahaha - mama do wyboru - porządnie wykręcić i otrząsnąć z błotka:evil_lol: albo zabrać się za sprzatanie mieszkanka po pracy:roll: Quote
Jagoda1 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 caroolcia napisał(a):buhahaha - mama do wyboru - porządnie wykręcić i otrząsnąć z błotka:evil_lol: albo zabrać się za sprzatanie mieszkanka po pracy:roll: Witam, to dobrze mieć wybór, stwarza to pozory demokracji:evil_lol: . Quote
caroolcia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witam, to dobrze mieć wybór, stwarza to pozory demokracji:evil_lol: . buhaha pozory:evil_lol: Quote
Akitka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 evanescence napisał(a):uwazaj na drodze i czekamy na fotencje Jutro fotencje. Na drodze było spokojnie, a w Katowicach zanosi się na deszcz. :roll: evanescence napisał(a):kto sie ze mna napije Ja chętnie... Spać się chce od tej pogody. :p Quote
Jagoda1 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Witam:lol: , bo tylko uśmiech moze nas ratować przed paskudnym nastrojem... Quote
caroolcia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 evanescence napisał(a):Witam z Rana :) Cześć :p AgusiaTerierka napisał(a):Witam:lol: , bo tylko uśmiech moze nas ratować przed paskudnym nastrojem... ....i machające ogonki i mokry nochal na poliku:loveu: Cześć Aguś :multi: Quote
Jagoda1 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 caroolcia napisał(a):Cześć :p ....i machające ogonki i mokry nochal na poliku:loveu: Cześć Aguś :multi: Kiri nawet na spacer nie chce... Miałam jechac do schroniska, tamte ogonki dopiero się cieszą!!! Może się jeszcze wypogodzi... Quote
Helga&Ares Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 witamy porankowo caroolcia - kocham te zimne nochale:loveu: Quote
Martinee Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ja tam wole zwisającą slinke na policzku chodz nochale tez sa boskie Quote
Recommended Posts