Donvitow Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Loona napisał(a):Brzmi groźnie :evil_lol: Boję się.:-o Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 karteczka nie doszła ;( ja faktycznie piąteczek wolny - czwartek, piątek, sobota byłam w śremie pracowalismy z Toniem, przyjechał chojrak z łodzi pomóc nam pracować i sprawdzic psychikę Tonia ;) Są foteczki i będą filmiki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29112&page=181 a to link - nie bede przepisywać bo to bez senu ;) ale jeżeli macie ochote można tanm zajrzec:cool3: Quote
ferraribox Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Witaj! Chociaż jestem tu kilka miesięcy i ślizgam się po wielu stronkach:diabloti: , to wątku Tonia nie znałam.Wstyd:mad: Jestem pełna podziwu, że są jeszcze tacy ludzie jak opiekunka Tonia,Ty czy Donvitow.Czytając te sto kilkadziesiąt stron czuje się tyle waszego oddania,emocji płynących z waszych działań, że dech zapiera.Jednocześnie czuję się przy tym taka "mała".że wklejam fotki wypieszczonych faflunów i nic nie robię na rzecz innych psiaków.To nie pierwsza moja refleksja.Czuję ogromną moją bezradność i jest mi z tym źle.Nie może mnie usprawiedliwiać to, że poruszam się PKSem i jestem na nauczycielskiej wypłacie.:shake: . DOBRZE ,ŻE JESTEŚCIE Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 ferraribox napisał(a):Witaj! Chociaż jestem tu kilka miesięcy i ślizgam się po wielu stronkach:diabloti: , to wątku Tonia nie znałam.Wstyd:mad: Jestem pełna podziwu, że są jeszcze tacy ludzie jak opiekunka Tonia,Ty czy Donvitow.Czytając te sto kilkadziesiąt stron czuje się tyle waszego oddania,emocji płynących z waszych działań, że dech zapiera.Jednocześnie czuję się przy tym taka "mała".że wklejam fotki wypieszczonych faflunów i nic nie robię na rzecz innych psiaków.To nie pierwsza moja refleksja.Czuję ogromną moją bezradność i jest mi z tym źle.Nie może mnie usprawiedliwiać to, że poruszam się PKSem i jestem na nauczycielskiej wypłacie.:shake: . DOBRZE ,ŻE JESTEŚCIE ach przestań - fundujesz wspaniałe życie 3 pięknym boksiom i dostają od ciebie więcej miłości niż niejeden pies na świecie - i to jest bardzo ważne, żeby byli tacy ludzie jak ty :loveu: i i inne cioteczki, które kochają swoje stworki i niegdy nie oddałyby ich - co tak latwo innym niestety przychodzi;( A twoje zdjęcia boksiów podnoszą na duchu! naszych poczynan nie przeceniaj :p nie robimy znowu aż tak wiele a to co robimy to z największa satysfakcja i od niedawna Buziaki!!! Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Wyżerka na świerzym powietrzu - Pańcia ugotowała pyszności Quote
Loona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='caroolcia']http://images30.fotosik.pl/35/40975e06e8460761.jpeg Ale mu się słodko skóra zjechała :loveu: Dzięki za pozdrowienia :) Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 http://images30.fotosik.pl/35/40975e06e8460761.jpeg Nie ma to jak śniadanie na trawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Uhm... Tylko pieskom pozazdrościć takiego śniadanka na łonie natury. :cool3: Quote
Jagoda1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ja często myślałam o Toniu, z opisu wydawało sie, że jest skazany tylko na schronisko. Ogromnie cieszę się i wieeelkie dzięki... Oczywiście pozdrawiam.:razz: Śniadanie na trawie, do tego gotowane - dobrze być u Ciebie psiakiem:lol: . Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ja często myślałam o Toniu, z opisu wydawało sie, że jest skazany tylko na schronisko. Ogromnie cieszę się i wieeelkie dzięki... Oczywiście pozdrawiam.:razz: Śniadanie na trawie, do tego gotowane - dobrze być u Ciebie psiakiem:lol: . Udało się dzięki zaangażowaniu wielu osób pchnąć sprawę do przopdu i bardzo się ciesze, bo Tonio potrafi być bardzo rozkoszny:loveu: i zawsze kiedy jechałam ul. przy schronisku myślałam o jego niedoli i mi to nie dawało spokoju, na szczęćie znalazły się osoby zdeterminowane i mam nadzieję, że skończy się ta historią udaną adopcją. na śniadanko zawsze serdecznie zapraszamy, gdybyście byli w pobliżu wlkp, gościom oczywiście serwuje z talerzy :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dzięki za zaproszenie, czasami bywam w Poznaniu... Nie musi być porcelana miśnieńska, wystarczy wylizana miska:evil_lol: . Quote
Loona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 caroolcia napisał(a):gościom oczywiście serwuje z talerzy :evil_lol: Łeee, to żadna atrakcja :eviltong: Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Loona napisał(a):Łeee, to żadna atrakcja :eviltong: No pewnie, że żadna atrakcja, Ja bym wołała w misce dla psa :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Loona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Mada&Teodor napisał(a):No pewnie, że żadna atrakcja, Ja bym wołała w misce dla psa :diabloti: :diabloti: :diabloti: W misce więcej się zmieści :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Loona']W misce więcej się zmieści :evil_lol: No jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i sztućców nie trzeba używać :diabloti: Sorrki caroolcia za te offy ;) Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Dzięki za zaproszenie, czasami bywam w Poznaniu... Nie musi być porcelana miśnieńska, wystarczy wylizana miska:evil_lol: . moge zaserwować kanapeczki z wylizanych miseczek :evil_lol: [quote name='Loona']Łeee, to żadna atrakcja :eviltong: :roll: [quote name='Mada&Teodor']No pewnie, że żadna atrakcja, Ja bym wołała w misce dla psa :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Loona']W misce więcej się zmieści :evil_lol: [quote name='Mada&Teodor']No jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i sztućców nie trzeba używać :diabloti: Sorrki caroolcia za te offy ;) Bedę pamiętać jak wpadniecie - ma być z miski, dużo i bez sztućców:eviltong: , a kawka z wiaderka???:evil_lol: Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale mają miseczki:lol!::lol!: Walory estetyczne odegraly tu rolę decydującą:eviltong: Quote
Donvitow Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Nie wierzę że coś ugotowałaś. Nie wierzę że psy by to jadły z takim apetytem:diabloti: . W misce Burby widać kuleczki:evil_lol: Całuję :loveu: Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Donvitow napisał(a):Nie wierzę że coś ugotowałaś. Nie wierzę że psy by to jadły z takim apetytem:diabloti: . W misce Burby widać kuleczki:evil_lol: Całuję :loveu: Ugotowałam im pęczak z kiełbaską, oliwą z oliwek, zieloną pietruszką i burakami - musiałam osłaniać moje białe kanapy przed czerwonymi obślinionymi faflunkiami. Quote
Donvitow Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 caroolcia napisał(a):Ugotowałam im pęczak z kiełbaską, oliwą z oliwek, zieloną pietruszką i burakami - musiałam osłaniać moje białe kanapy przed czerwonymi obślinionymi faflunkiami. Gratulacje. Psy nie przyswajają pęczaku. Kaziu azję karmił tak i jak w lesie zobaczyłem kupy pęczakowe to wybiłem mu to z głowy. Miały w takim razie dzień warzywny i dietetyczny. Super.:diabloti: Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Donvitow napisał(a):Gratulacje. Psy nie przyswajają pęczaku. Kaziu azję karmił tak i jak w lesie zobaczyłem kupy pęczakowe to wybiłem mu to z głowy. Miały w takim razie dzień warzywny i dietetyczny. Super.:diabloti: ło matko, ale się czepiasz - pęczak jest zdrowy i ja mam wersję psów przyswajających:diabloti: Quote
Loona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 To miały małe czyszczenie jelit :evil_lol: Raz czasem nie zaszkodzi :evil_lol: Quote
Martinee Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Witam Donvitow jutro jedziemy do schronu a czy ty wiesz co to jest tel.komorkowy. Witam wszytkich Quote
Recommended Posts