Martinee Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Donvitow chce byc miły i dac ci aparat a ty nie chcesz wiesz coooo Quote
Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Donvitow napisał(a):Wstretne :shake: podjudzaczki. Nie zaglądałem bo nie miałem czasu. Niech przestanie palić. Za dwa miesiące ma super wypas aparacik. jak proponowałem zastępczy z alegro nie chciała. Ma być profesonalny.:mad: Jak pali, nie kupuj:mad: ! Quote
Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Donvitov, ale aparat czasami pożyczaj, my chcemy oglądac B&B:evil_lol: . Quote
margo001 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Karolinko rzucaj szybko palenie :mad: i zbieraj do skarbonki pieniążki które wydajesz na te wstrętne papierosiska :diabloti: a zobaczysz jak szybciutka uzbierasz na nowy aparacik ;) a my będziemy wreszcie na bierząco oglądać fotki twoich krokodylków :loveu: Quote
Donvitow Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Aparat potrzebny. Gaj. Tonio. Kropka. Nie dam niech nie pali:diabloti: Quote
Donvitow Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jutro poszukam jakiegoś badziewia na allegro. Boksery w potrzebie a Jej sie aparatu zachciewa. Pozdrawia Was Kropka. Quote
Donvitow Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Po dwu godzinach spaceru wreszcie złapałem moment zadumy. Trafiłem kadrem w psa.:evil_lol: Quote
Donvitow Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Odkryłam takąąąą wielką michę z wodą.:evil_lol: Quote
Martinee Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jezu jakie superowe zdjecia Kajetan masz talen i wielkie serce Kropka jest szczesliwa a ja szukam domku Quote
Donvitow Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 evanescence napisał(a):Jezu jakie superowe zdjecia Kajetan masz talen i wielkie serce Kropka jest szczesliwa a ja szukam domku Rany wywalili Cię rodzice za niewyparzony jęzor z domu. :diabloti: . Możesz na tymczas przyjechać do nas jak umiesz sprzątać.Za umycie samochodu 3 dychy na sobotnią dyskotekę. Spytaj Karolci. Pewne.:evil_lol: Quote
Donvitow Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Młoda i narwana ale może fajna laseczka z niej wyrośnie. Poczekam na cieczkę.:evil_lol: Sprawdziły się moje najgorsze sny/ nawet wolę jak TZ-ka mi się przyśni:evil_lol: / Quote
Donvitow Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Spacerek. Wodołaz. Nie umie pływać :evil_lol: W lesie. Quote
margo001 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Fajne foteczki :loveu: nareszcie :multi: :multi: :multi: Śliczna Kropunia :loveu: Quote
ferraribox Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 margo001 napisał(a):Fajne foteczki :loveu: nareszcie :multi: :multi: :multi: Śliczna Kropunia :loveu: Fotki ok.i chcemy je częściej oglądać:lol: Quote
Jagoda1 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Za korzystanie z galerii, aparat fotograficzny:evil_lol: . Jeszcze Ci tego Karolina nie mówiła? Quote
ferraribox Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :lol: Doberek Karolinko:multi: :multi: :multi: Quote
Helga&Ares Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Donvitow napisał(a):Rany wywalili Cię rodzice za niewyparzony jęzor z domu. :diabloti: . Możesz na tymczas przyjechać do nas jak umiesz sprzątać.Za umycie samochodu 3 dychy na sobotnią dyskotekę. Spytaj Karolci. Pewne.:evil_lol: tu evanescence ja Ci dam niewyparzony język. Domu szukam dla Kropeczki a nie dla siebie. troche techniki i sie gubisz, ale mówi sie trudno. Myślałam że nie tak trudno to zrozumiećale widać jednak się myliłam. pozdrowienia z nad morza. Pozdrawiam cie Kajtuś Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Helga_psiaki napisał(a):tu evanescence ja Ci dam niewyparzony język. Domu szukam dla Kropeczki a nie dla siebie. troche techniki i sie gubisz, ale mówi sie trudno. Myślałam że nie tak trudno to zrozumiećale widać jednak się myliłam. pozdrowienia z nad morza. Pozdrawiam cie Kajtuś Ale ci przyłożyła, hi hi hi:evil_lol: Quote
Donvitow Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Sikorki są wesołe i super. Karolcia chce aparat z teleobiektywem i seryjnymi fotkami. "Olała" allegro.:shake: Quote
Recommended Posts