Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
Wstretne :shake: podjudzaczki. Nie zaglądałem bo nie miałem czasu. Niech przestanie palić. Za dwa miesiące ma super wypas aparacik. jak proponowałem zastępczy z alegro nie chciała. Ma być profesonalny.:mad:

Jak pali, nie kupuj:mad: !

Posted

Karolinko rzucaj szybko palenie :mad: i zbieraj do skarbonki pieniążki które wydajesz na te wstrętne papierosiska :diabloti: a zobaczysz jak szybciutka uzbierasz na nowy aparacik ;) a my będziemy wreszcie na bierząco oglądać fotki twoich krokodylków :loveu:

Posted

evanescence napisał(a):
Jezu jakie superowe zdjecia Kajetan masz talen i wielkie serce Kropka jest szczesliwa a ja szukam domku

Rany wywalili Cię rodzice za niewyparzony jęzor z domu. :diabloti: . Możesz na tymczas przyjechać do nas jak umiesz sprzątać.Za umycie samochodu 3 dychy na sobotnią dyskotekę. Spytaj Karolci. Pewne.:evil_lol:

Posted

Młoda i narwana ale może fajna laseczka z niej wyrośnie. Poczekam na cieczkę.:evil_lol:

Sprawdziły się moje najgorsze sny/ nawet wolę jak TZ-ka mi się przyśni:evil_lol: /

Posted

Donvitow napisał(a):
Rany wywalili Cię rodzice za niewyparzony jęzor z domu. :diabloti: . Możesz na tymczas przyjechać do nas jak umiesz sprzątać.Za umycie samochodu 3 dychy na sobotnią dyskotekę. Spytaj Karolci. Pewne.:evil_lol:

tu evanescence
ja Ci dam niewyparzony język. Domu szukam dla Kropeczki a nie dla siebie.
troche techniki i sie gubisz, ale mówi sie trudno. Myślałam że nie tak trudno to zrozumiećale widać jednak się myliłam. pozdrowienia z nad morza. Pozdrawiam cie Kajtuś

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
tu evanescence
ja Ci dam niewyparzony język. Domu szukam dla Kropeczki a nie dla siebie.
troche techniki i sie gubisz, ale mówi sie trudno. Myślałam że nie tak trudno to zrozumiećale widać jednak się myliłam. pozdrowienia z nad morza. Pozdrawiam cie Kajtuś

Ale ci przyłożyła, hi hi hi:evil_lol: