caroolcia Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam:p:p:p:p Doberek ;) jak sniadanko :evil_lol: ??? Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 a to piekne foteczki Burbika z nowego telefonu ;) (aparat został zalany i nie da sie go naprawić ;(, więc pozostało mi wymienić tel.kom. na bardziej profesjonalny:eviltong: ) sama jestem zakoczona jakie ładne zdjecia wychodzą (tylko na mmsach zbankrutuje ! ;)) Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 wow śliczny kluseszek...:loveu::loveu: zdradzisz jaki to telefon:razz::lol: Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 dziewczyńska nokia 7373 - na starość babie odbija i różowe telefony kupuje :evil_lol: :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 aaa fajny fonik a ja kcem SE w810i:diabloti: na jaką starość, Ty młody towar jeszcze jesteś:evil_lol: Quote
Martinee Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Helga zastopuj co Towar ?? co to za okreslenie Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Helga_psiaki napisał(a):aaa fajny fonik a ja kcem SE w810i:diabloti: na jaką starość, Ty młody towar jeszcze jesteś:evil_lol: He he he dzięki:eviltong: Quote
Martinee Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja powiem inaczej jestes młodą osobką a telefon jest super ja mam padło bo mam motorole L6 Quote
Donvitow Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 evanescence napisał(a):Ja powiem inaczej jestes młodą osobką a telefon jest super ja mam padło bo mam motorole L6 Najmocniej przepraszam szanowne "Towary" w wieku podeszłym i trochę mniej podeszłym że jesteśmy na Dogo a promowanie marek i modeli telefonów jest wysoce naganne.:diabloti: Mod się do was dobierze :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 sie czepiacie:diabloti: Caroolcia, jeśli Cię obraziłam to przepraszam Quote
Martinee Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Helga bez nerwów.Przeciez to nie telewizja ;p co w tym złego ;p;p Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Helga_psiaki napisał(a):sie czepiacie:diabloti: Caroolcia, jeśli Cię obraziłam to przepraszam No coś ty! W życiu, a gdybys jeszcze była przystojnym facetem w rozsądnym wieku, to bym pod sufit skakała:eviltong: Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 caroolcia napisał(a):No coś ty! W życiu, a gdybys jeszcze była przystojnym facetem w rozsądnym wieku, to bym pod sufit skakała:eviltong: :razz::razz::razz::razz::razz::cool3::cool3::cool3::cool3::diabloti: Quote
Martinee Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jakie tematyyyyy ;p;p ale powiem wam ze Faceci mają lepiej na tym swiecie Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 evanescence napisał(a):Jakie tematyyyyy ;p;p ale powiem wam ze Faceci mają lepiej na tym swiecie No baaaa...ale my jesteśmy mądrzejsze i kochańsze he he he Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 caroolcia napisał(a):No baaaa...ale my jesteśmy mądrzejsze i kochańsze he he he i mamy swoją intuicję, która nigdy nie zawodzi:razz: Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 kto ma ochotę na fotki z Anglii?:lol::lol: u mnie w galerii są dodane:diabloti: Quote
Martinee Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 noo baaaaaaaa ale juz nie mowmy o nas bo się Faceci obrażą albo dostaną kompleksów Quote
Donvitow Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Wy sie przenieście na WWW. buziaki i całusy .com pl. Quote
mariee Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Donvitow napisał(a):Wy sie przenieście na WWW. buziaki i całusy .com pl. zaraz zaraz , a skad wiesz ze jest taka strona:evil_lol: Quote
Donvitow Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 mariee napisał(a):zaraz zaraz , a skad wiesz ze jest taka strona:evil_lol: Jezu chyba nie ma takiej. Jak trafiłem to wtopa.:shake: Quote
Martinee Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 hi hi hi a ty Kajetan na www samochody .pl ;p to lubią wszyscy faceci Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 evanescence napisał(a):hi hi hi a ty Kajetan na www samochody .pl ;p to lubią wszyscy faceci popieram popieram:evil_lol: Quote
Recommended Posts