Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A'propos a co Ty robisz w cudzej galerii, nie możesz sobie założyć? Więzy krwi Cię nie usprawiedliwiają.:evil_lol:[/quote]

Ja nie lubię robić fotek a swe stwory widzę na codzień.Dlatego zaglądam do cudzych.
Teraz pracujemy nad galerią bidul. Bo w "tej czarnej i zapadłej dziurze nikt ich nie znajdzie a nawet jak przyjedzie to zmyka. Musimyspróbować exportu.:lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):

Ja nie lubię robić fotek a swe stwory widzę na codzień.Dlatego zaglądam do cudzych.
Teraz pracujemy nad galerią bidul. Bo w "tej czarnej i zapadłej dziurze nikt ich nie znajdzie a nawet jak przyjedzie to zmyka. Musimyspróbować exportu.:lol:

Czasami miło mieć gości.;)

Rzeczywiście, trzeba wyczerpać wszystkie możliwe środki, aby bidusiom znaleźć dom.
W naszym ostatnio jest coraz więcej starych psów - z interwencji i porzuconych:angryy: :mad:. Mają znikome szanse na dom.:-(

Pozdrawiam TŻ-cikową:lol: ...

Posted

ale mi robaczki plotkują :evil_lol:
Weekendzik - przyjemne z pozytecznym - foteczki moge wrzucić tylko z tel.koma i piesków ze schroniska w gaju - niesttey aparat w serwisie :shake:

Posted

Pieseczki ze schroniska

malutkie oseski

szczeniaczki

kropka - przekochana sunia

cziłałkowy kundelek - straszna przylepka i całusnik

sunia alpinistka - pokonywacz siatek schroniskowych

uwielbiająca drapanie za ucholem sunia

Posted

evanescence napisał(a):
szkoda ze fotka taka niewyrazna one są cudowne

to dlateg że to z tel.kom. - nie mam chwilowo aparatu - piski zrobione aparatem donvitowa - nie chce mi go pożyczyć:eviltong:

Posted

One wszystkie są takie kochane i takie wdzięczne i nastawiają uszaki i doopki do głaskania, a wypuszczne szaleją każdy jeden jak mały szczeniaczek, szok.... i tyle bied potrzebuje domków.... na szczęście coraz więcej ludzi jest świadomych że zwierzaki to też istotki czujące i oby kolejne pokolenia wyrastaly nam coraz bardziej świadome, a najważniejsze to wychowanie w domu....

Posted

[quote name='madzia i medor']Ja przyszłam do Was z kawą i ciasteczkami:p:p:p

Shot at 2007-07-04

Shot at 2007-07-04
:loveu:

wiedziałaś czego mi trzeba!!!!:loveu: wyglada apetycznie:lol:
Padam dzisiaj z nog - dostala od kolezanki serial na plytce i do 1;00 oglądałam a o 6:00 rano pobudka - zaraz zasne przy biurku na szkujaącego...:evil_lol: