Donvitow Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A'propos a co Ty robisz w cudzej galerii, nie możesz sobie założyć? Więzy krwi Cię nie usprawiedliwiają.:evil_lol:[/quote] Ja nie lubię robić fotek a swe stwory widzę na codzień.Dlatego zaglądam do cudzych. Teraz pracujemy nad galerią bidul. Bo w "tej czarnej i zapadłej dziurze nikt ich nie znajdzie a nawet jak przyjedzie to zmyka. Musimyspróbować exportu.:lol: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Donvitow napisał(a): Ja nie lubię robić fotek a swe stwory widzę na codzień.Dlatego zaglądam do cudzych. Teraz pracujemy nad galerią bidul. Bo w "tej czarnej i zapadłej dziurze nikt ich nie znajdzie a nawet jak przyjedzie to zmyka. Musimyspróbować exportu.:lol: Czasami miło mieć gości.;) Rzeczywiście, trzeba wyczerpać wszystkie możliwe środki, aby bidusiom znaleźć dom. W naszym ostatnio jest coraz więcej starych psów - z interwencji i porzuconych:angryy: :mad:. Mają znikome szanse na dom.:-( Pozdrawiam TŻ-cikową:lol: ... Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dzieńdoberek wszystkim gadulińskim:multi::multi::multi: tak nieśmialo, może jakieś foteczki Karolina byś wstawiła???:roll: Quote
caroolcia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 ale mi robaczki plotkują :evil_lol: Weekendzik - przyjemne z pozytecznym - foteczki moge wrzucić tylko z tel.koma i piesków ze schroniska w gaju - niesttey aparat w serwisie :shake: Quote
caroolcia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Pieseczki ze schroniska malutkie oseski szczeniaczki kropka - przekochana sunia cziłałkowy kundelek - straszna przylepka i całusnik sunia alpinistka - pokonywacz siatek schroniskowych uwielbiająca drapanie za ucholem sunia Quote
caroolcia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 lisek uwielbiający szaleństwa - urodzony pies wyścigowy sznaucerkopodobny kochany chłopaczek i dwa bardzo symaptyczne czarnuszki olbrzym o gołębim sercu ;) Quote
caroolcia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 i na koniec moje prosiaki przytulone na trawce Quote
Martinee Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 szkoda ze fotka taka niewyrazna one są cudowne Quote
caroolcia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 evanescence napisał(a):szkoda ze fotka taka niewyrazna one są cudowne to dlateg że to z tel.kom. - nie mam chwilowo aparatu - piski zrobione aparatem donvitowa - nie chce mi go pożyczyć:eviltong: Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Bezdomniaczki poogłaszane i teraz trzymam kciuki za odzew i adopcje :razz: Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 caroolcia napisał(a):Bezdomniaczki poogłaszane i teraz trzymam kciuki za odzew i adopcje :razz: Znam to przyśpieszone bicie serca....:razz: Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 One wszystkie są takie kochane i takie wdzięczne i nastawiają uszaki i doopki do głaskania, a wypuszczne szaleją każdy jeden jak mały szczeniaczek, szok.... i tyle bied potrzebuje domków.... na szczęście coraz więcej ludzi jest świadomych że zwierzaki to też istotki czujące i oby kolejne pokolenia wyrastaly nam coraz bardziej świadome, a najważniejsze to wychowanie w domu.... Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Szczeniaczki na dogo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6275249#post6275249 Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ale maleństwa, oby szybko znalazły domek...:kciuki::kciuki: Quote
caroolcia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witamy się.... Witamy serdecznie - wprawdze nie ma nowych foteczek, ale cieszymy się z odwiedzin:multi: Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ja przyszłam do Was z kawą i ciasteczkami:p:p:p Shot at 2007-07-04 Shot at 2007-07-04 :loveu: Quote
caroolcia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja przyszłam do Was z kawą i ciasteczkami:p:p:p Shot at 2007-07-04 Shot at 2007-07-04 :loveu: wiedziałaś czego mi trzeba!!!!:loveu: wyglada apetycznie:lol: Padam dzisiaj z nog - dostala od kolezanki serial na plytce i do 1;00 oglądałam a o 6:00 rano pobudka - zaraz zasne przy biurku na szkujaącego...:evil_lol: Quote
caroolcia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 skończył mi się prison break i teraz wałkuję chirurgów (ale tu facecie juz nie tak przystojni ;( ):evil_lol: Quote
Martinee Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Tu zawsze taka miła atmosfera przyszłam z kawką sobie pogadac i poplotkowac. Jak to mówią kawa z rana jak śmietana Quote
Recommended Posts