Donvitow Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja widzę tylko trzy:hmmmm::diabloti::diabloti: Ha ha, zdolna bestia z Ciebie:diabloti: Bony ogonek 1 Maxika ogonek 2 Burbika ogonek 3 karoliny ogonek-kucyk 4 Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Wiadomo, boksie:evil_lol: , nastawiają poopy do głaskania. Zdjęcia super, otoczenie tyż:razz: . Co ty Madzia ogonków nie widzisz?;) Już teraz tyk;):evil_lol::evil_lol: [quote name='Donvitow']Bony ogonek 1 Maxika ogonek 2 Burbika ogonek 3 karoliny ogonek-kucyk 4 Niech i tak będzie:evil_lol: Quote
Loona Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Donvitow'] :loveu: :loveu: :loveu: Więcej takich zdjęć :multi: Quote
Donvitow Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 evanescence napisał(a):Jaki on sliczny ,takie ma fajne fałdki Spadaj do Gaju/ nie obraź się/. Tam masa piecholi Quote
Mada&Teodor Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ale z niego przystojniaczek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
caroolcia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Dzień dobry ;) Weekendzik super - błogie lenistwo, z fotkami cięzko - nowy aparat ma donvito, a ja czekam aż naprawią stary:roll: Ale cos tam jeszcze w tel. kom. się znajdzie, a widze, że póki co donvitow przejął moją galerię :evil_lol: Quote
Martinee Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Donvitow napisał(a):Spadaj do Gaju/ nie obraź się/. Tam masa piecholi Mnie jest trudno obrazić ale i tak powiem ,że jest cudowny Quote
BeaC Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 he he heeeej jestem.w pracy oczywiście, ale dzięki temu mogłam wejśc w twa galerię i zobaczyłam.fajowe foty slicznych psiunków:loveu::loveu::loveu::loveu: trzymaj sie ciepło u mnie zapowiada się znowu na upał:-o Quote
caroolcia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 evanescence napisał(a):Mnie jest trudno obrazić ale i tak powiem ,że jest cudowny No i całe szczęście i dziękujemy za komplementy :lol: Quote
caroolcia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='BeaC']he he heeeej jestem.w pracy oczywiście, ale dzięki temu mogłam wejśc w twa galerię i zobaczyłam.fajowe foty slicznych psiunków:loveu::loveu::loveu::loveu: trzymaj sie ciepło u mnie zapowiada się znowu na upał:-o W takim razie bardzo się cieszę że jestes w pracy:diabloti: :evil_lol: Witamy serdecznie!!!! Quote
caroolcia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam:Cool!::Cool!: Helloł :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Donvitow Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 evanescence napisał(a):witam tez ;p kiedy new foty Mój pierwszy aparat w serwisie a drugiego jej nie dam:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Mnie Burbaś podoba się, że ma tyle metrów do miziania, a czy w te śliczne fałdki trzeba jakoś specjalnie zaglądać? Quote
Martinee Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Donvitow napisał(a):Mój pierwszy aparat w serwisie a drugiego jej nie dam:diabloti: Wie Pan co jak Pan może być taki okrutny w stosunku do kochanej coreczki , a zdjecia z gaju ma Pan ?? szkoda ze nie ma gg Quote
caroolcia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 evanescence napisał(a):Wie Pan co jak Pan może być taki okrutny w stosunku do kochanej coreczki , a zdjecia z gaju ma Pan ?? szkoda ze nie ma gg Prawda, że to okrutne? Nie moge fotografowawac moich faflunków kofanych :evil_lol: Zdjęcia podobno są - miała wam wysłać, ale nie wiem czy ma wasze maile Quote
Donvitow Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Za chwilę się dowiem że tam mają pływać tylko rybki a nie Bońkowski Za chwilę się dowiem że na tym ogródku się nie sika tylko wychodzi na spacerki. A to dla evenescence. Fulfiaste bydełko rujnujące moje oczko mimo że wie że nie wolno/ jaka sprytna mina i jak udaje że tylko przypadkiem wpadł na głęboką wodę/ Quote
Martinee Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ale ma pan super ogrodek to ja jestem chętna na zdjęcia z Gaju , moge dac ci email Quote
Donvitow Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Zdjęcia podobno są - miała wam wysłać, ale nie wiem czy ma wasze maile[/quote] Jakie miała czy na tym babs. o przepraszam Kobiecym forum nawet Córka zapomniała że jestem FACETEM.:angryy: . Mam fotki. Jak Ci je przesłać uzgodnimy na wątku Gaju.:loveu: Quote
caroolcia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Mnie Burbaś podoba się, że ma tyle metrów do miziania, a czy w te śliczne fałdki trzeba jakoś specjalnie zaglądać? tylko żeby pomiziać :loveu: na szczęście Burbek mój kochany nie ma żadnych problemów z fałdkami i nie musze wydziwiać z zasypywaniem talkiem (a straszono mnie, że tak może być, że mogą się pojawiać odparzenia, odleżyny) Quote
Donvitow Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Jak się nie boisz to poproszę:evil_lol: a za tego "pana" to oberwiesz Quote
Martinee Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Czego ja mam się bac ,to mowimy sobie na ty ?? moj email na_pomoc_zwierzetom@o2.pl ale szkoda ,że nie ma ... gg :) Quote
Donvitow Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Mam dwa !!!!!GG ale nie umiem ich obsługiwać. Quote
Recommended Posts