Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bonka lubi poobszczekiwac obcych bardzo brzydko i początkowo mieliśmy z tym sporo kłopotów i niestety raz po raz nadal sie zdarza. Nosi na wszelki wypadek - tak na prawde do końca zycia nie będziemy mogli mieć do niej 100 % zaufania, że kiedyś cos jej nie przestraszy i nie zareaguje zbyt ostro w stosunku do sytuacji.
gdyby nie kaganiec pare dni zjadłabym wetkę i mnie przy okazji też ;)
Ale na codzień to kochana dziewczynka ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
Fajne stado. Tylko Maxi i Tonia brakuje./ Mały zaszczepiony ?

Jeszcze czego, już z dwójką mam taki dom wariatów, że czasami myślę, że zwariuje...
Dzisiaj w nocy np moj beżowy dywanik zyskał dzięki bonie imprezjonistyczne brązowe wzorki - taka miała biegunkę - na szczeście moj TZ miał urlop i prał dywan - ja osobiście nie dałabym rady tego z robić

:shithappens:

Posted

[quote name='Donvitow']Jaka delikatna. Ja jeszcze pamietam jak 30 lat temu portki prałem. Nie swoje.

Jakie 30?????? :mad: :ekmm: :nonono2: :scream7: :pissed: :lying: :lmaa: :-x :onfire: :stormy-sad: :evil: :bad-word: :motz: :zly7:

Posted

Witaj
fajne foty..psiej ferajny..................:loveu::cool3:

a tran to w kapsulkach w aptece.........nie, nie ma już takiego do picia...............:eviltong:
a Luske w niedziele na spacerku wczesnoporannym tak pokasało coś....komary????
że wygladała ja bablowiec..................ale do południa zeszło
na łapie miała takiego wiekiego bąbla, że myśłałam że ma coś ze stawem..........:-o:-o:-o

Posted

[quote name='BeaC']Witaj
fajne foty..psiej ferajny..................:loveu::cool3:

a tran to w kapsulkach w aptece.........nie, nie ma już takiego do picia...............:eviltong:
a Luske w niedziele na spacerku wczesnoporannym tak pokasało coś....komary????
że wygladała ja bablowiec..................ale do południa zeszło
na łapie miała takiego wiekiego bąbla, że myśłałam że ma coś ze stawem..........:-o:-o:-o

Burbika też tak kiedyś jakieś robalki urzadziły - miał brzydki stan zapalny na karku i z boku mordki, z którego sączyło się ropsko - dostalismy wtedy od weta taki bardzo fajny preparat anty grzyczbiczny i antyalergiczny, oleisty w sprayu, nie pamietam tylko nazwy, ale zadziałał błyskawicznie

Posted

a teraz ciąg dalszy moich leniwców

Bonka jak zwykle - preferuje komfort :eviltong:

Boobik też na dywaniku

wstrętna mucha na fafelce

a tu jeden chłodniejszy wieczór i Pańciuchna musiała zrobic mumie ;)

i moja kluseczka

Posted

Imbir1 napisał(a):

jaka sielanka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: starsza pani to prawdziwa królowa Bona:cool3::evil_lol:, a Burbon pilnuje spokojnego snu królowej:evil_lol:;)

hi hi hi trafny komentarz - Boniek taki dostojny ;)

Posted

oj wielkie - psie wygodnictwo u mnie króluje :diabloti:

Dzisiaj pierwszy raz zostawiłam pieskom otwarty balkon na ogródek - maja biegunke (obydwa) i z dwojga złego wole niespodziewanki na trawniku, niż kanapie i dywanie:roll:

Posted

caroolcia - ta fota jest po prostu FANTASTYCZNA :loveu: :loveu: :loveu:
Tak powinno być, kobieta wygodnie leży w łóżku, a mężczyzna jej pilnuje - pod łóżkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']

caroolcia - ta fota jest po prostu FANTASTYCZNA :loveu: :loveu: :loveu:
Tak powinno być, kobieta wygodnie leży w łóżku, a mężczyzna jej pilnuje - pod łóżkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hi hi hi - oj tak jestem w 100% :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
...no chyba że jakiś księciunio by sie trafił:razz:

Posted

caroolcia napisał(a):
...no chyba że jakiś księciunio by sie trafił:razz:

No fakt, wtedy można zaprosić takiego księciunia do łóżka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jeszcze raz napisze, że zdjęcie jest fenomenalne :loveu: :loveu: :loveu: