caroolcia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Bonka lubi poobszczekiwac obcych bardzo brzydko i początkowo mieliśmy z tym sporo kłopotów i niestety raz po raz nadal sie zdarza. Nosi na wszelki wypadek - tak na prawde do końca zycia nie będziemy mogli mieć do niej 100 % zaufania, że kiedyś cos jej nie przestraszy i nie zareaguje zbyt ostro w stosunku do sytuacji. gdyby nie kaganiec pare dni zjadłabym wetkę i mnie przy okazji też ;) Ale na codzień to kochana dziewczynka ;) Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 a to przykład, że Bona kest bardzo groźnym psem, który pożera małe dzieci w całości (z synkiem sąsiadów - właścicieli szczeniaczka) Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 a tak piechole spędzają upalne dni:cool3: nietoperz z kłem na faflunie i z dalszej perspektywy jedyny cień na ogrodku - pod krzesełkiem Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='caroolcia']a tak piechole spędzają upalne dni:cool3: nietoperz z kłem na faflunie Sama słodycz:loveu: Te upały są okropne dla psiurków:roll::roll::roll: Quote
Donvitow Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Fajne stado. Tylko Maxi i Tonia brakuje./ Mały zaszczepiony ? Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Donvitow napisał(a):Fajne stado. Tylko Maxi i Tonia brakuje./ Mały zaszczepiony ? Jeszcze czego, już z dwójką mam taki dom wariatów, że czasami myślę, że zwariuje... Dzisiaj w nocy np moj beżowy dywanik zyskał dzięki bonie imprezjonistyczne brązowe wzorki - taka miała biegunkę - na szczeście moj TZ miał urlop i prał dywan - ja osobiście nie dałabym rady tego z robić :shithappens: Quote
Donvitow Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jaka delikatna. Ja jeszcze pamietam jak 30 lat temu portki prałem. Nie swoje. Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Donvitow']Jaka delikatna. Ja jeszcze pamietam jak 30 lat temu portki prałem. Nie swoje. Jakie 30?????? :mad: :ekmm: :nonono2: :scream7: :pissed: :lying: :lmaa: :-x :onfire: :stormy-sad: :evil: :bad-word: :motz: :zly7: Quote
Donvitow Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 No przepraszam 18 nie 15 lat temu. To moja skleroz:diabloti: a Quote
BeaC Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witaj fajne foty..psiej ferajny..................:loveu::cool3: a tran to w kapsulkach w aptece.........nie, nie ma już takiego do picia...............:eviltong: a Luske w niedziele na spacerku wczesnoporannym tak pokasało coś....komary???? że wygladała ja bablowiec..................ale do południa zeszło na łapie miała takiego wiekiego bąbla, że myśłałam że ma coś ze stawem..........:-o:-o:-o Quote
caroolcia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='BeaC']Witaj fajne foty..psiej ferajny..................:loveu::cool3: a tran to w kapsulkach w aptece.........nie, nie ma już takiego do picia...............:eviltong: a Luske w niedziele na spacerku wczesnoporannym tak pokasało coś....komary???? że wygladała ja bablowiec..................ale do południa zeszło na łapie miała takiego wiekiego bąbla, że myśłałam że ma coś ze stawem..........:-o:-o:-o Burbika też tak kiedyś jakieś robalki urzadziły - miał brzydki stan zapalny na karku i z boku mordki, z którego sączyło się ropsko - dostalismy wtedy od weta taki bardzo fajny preparat anty grzyczbiczny i antyalergiczny, oleisty w sprayu, nie pamietam tylko nazwy, ale zadziałał błyskawicznie Quote
caroolcia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 a teraz ciąg dalszy moich leniwców Bonka jak zwykle - preferuje komfort :eviltong: Boobik też na dywaniku wstrętna mucha na fafelce a tu jeden chłodniejszy wieczór i Pańciuchna musiała zrobic mumie ;) i moja kluseczka Quote
Imbirka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 jaka sielanka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: starsza pani to prawdziwa królowa Bona:cool3::evil_lol:, a Burbon pilnuje spokojnego snu królowej:evil_lol:;) Quote
caroolcia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Imbir1 napisał(a): jaka sielanka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: starsza pani to prawdziwa królowa Bona:cool3::evil_lol:, a Burbon pilnuje spokojnego snu królowej:evil_lol:;) hi hi hi trafny komentarz - Boniek taki dostojny ;) Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ale świetne, wygodniesie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 oj wielkie - psie wygodnictwo u mnie króluje :diabloti: Dzisiaj pierwszy raz zostawiłam pieskom otwarty balkon na ogródek - maja biegunke (obydwa) i z dwojga złego wole niespodziewanki na trawniku, niż kanapie i dywanie:roll: Quote
Mada&Teodor Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 caroolcia - ta fota jest po prostu FANTASTYCZNA :loveu: :loveu: :loveu: Tak powinno być, kobieta wygodnie leży w łóżku, a mężczyzna jej pilnuje - pod łóżkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] caroolcia - ta fota jest po prostu FANTASTYCZNA :loveu: :loveu: :loveu: Tak powinno być, kobieta wygodnie leży w łóżku, a mężczyzna jej pilnuje - pod łóżkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hi hi hi - oj tak jestem w 100% :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...no chyba że jakiś księciunio by sie trafił:razz: Quote
Mada&Teodor Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 caroolcia napisał(a):...no chyba że jakiś księciunio by sie trafił:razz: No fakt, wtedy można zaprosić takiego księciunia do łóżka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze raz napisze, że zdjęcie jest fenomenalne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
caroolcia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Dziękuje bardzo w imienu moich potworków - no w końcu to ich zasługa :lol: Quote
Mada&Teodor Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 caroolcia napisał(a):Dziękuje bardzo w imienu moich potworków - no w końcu to ich zasługa :lol: Zasługa również fotografa :loveu: Quote
Recommended Posts