Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caroolcia']i nie wróciła, czy w "gorących" okresach fundujesz jej zapobiegawcza terapię?

cały czas dostaje po jednej ampułce co dwa dni a w okresie kiedy miała alergie dostawał trzy.........codziennie
ma alergie kontaktowa po kontakcie ze ściętym zbożem..a że ma 2 lata to jedzcze nie miała drugiego sezonu:razz::razz::razz:.....wziełam ją we wrzes
niu

Posted

Fotek jest dużo, bo tata był dumny z siebie, ale są na papierze i w domu, więc wieczorem postaram się zeskanować i wrzucić. Teraz jestem na uczelni, więc nie mam możliwości.

Posted

[quote name='BeaC']cały czas dostaje po jednej ampułce co dwa dni a w okresie kiedy miała alergie dostawał trzy.........codziennie
ma alergie kontaktowa po kontakcie ze ściętym zbożem..a że ma 2 lata to jedzcze nie miała drugiego sezonu:razz::razz::razz:.....wziełam ją we wrzesniu

no tak ;) tran w ampułkach? do kupienia w aptece?
dzięki za porady :calus:

Posted

Loona napisał(a):
Fotek jest dużo, bo tata był dumny z siebie, ale są na papierze i w domu, więc wieczorem postaram się zeskanować i wrzucić. Teraz jestem na uczelni, więc nie mam możliwości.

Jestes boska :modla: :bigcool:

Posted

[quote name='caroolcia']Jestes boska :modla: :bigcool:
Dopiero teraz jestem :evil_lol: Zdjęcia nieciekawe, kolory dziwne wyszły i kiepsko się zeskanowały, ale zawsze ;)

Buda jest ocieplona styropianem, na drugim zdjęciu widać czarną otchłań, tam jet wejście do środka ;) Drzwiczki z uchwytem się otwierają by można było posprzątać w środku.

Posted

Dzieńdoberek:multi: my tutaj pierwszy raz, ale mam nadzieję, że nie ostatni:lol:
wstyd się przyznać, że wcześniej nie zuważyłam tej boksiowo-szarpkowej galeryjki:oops:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Dzieńdoberek:multi: my tutaj pierwszy raz, ale mam nadzieję, że nie ostatni:lol:
wstyd się przyznać, że wcześniej nie zuważyłam tej boksiowo-szarpkowej galeryjki:oops:

A jakie wieści ciekawe!

Witam duecik na "B" - e...

Posted

[quote name='Loona']Dopiero teraz jestem :evil_lol: Zdjęcia nieciekawe, kolory dziwne wyszły i kiepsko się zeskanowały, ale zawsze ;)

Buda jest ocieplona styropianem, na drugim zdjęciu widać czarną otchłań, tam jet wejście do środka ;) Drzwiczki z uchwytem się otwierają by można było posprzątać w środku.

Leona jesteś wyrodną córką. Foty są doskonałe. Widać dla każdego kto choć raz trzymał młotek w ręce jaka to konstrukcja. Podziwiam projekt i wykonanie. Jest to cacko i do tego zbudowane ze wszystkimi zaleceniami speców. Określenie czarna odchłań jest krzywdzące. Pozdrowienia i gratulacje dla Twojego Taty.

Posted

[quote name='Loona']Dopiero teraz jestem :evil_lol: Zdjęcia nieciekawe, kolory dziwne wyszły i kiepsko się zeskanowały, ale zawsze ;)

Wow ale cudeńko - psi sheraton!!!!!:crazyeye:

Posted

Imbir1 napisał(a):

Ale cieszymy się, że wpadliście i zapraszamy serdecznie :lol:

Posted

[quote name='caroolcia']Ale cieszymy się, że wpadliście i zapraszamy serdecznie :lol:
dziękujemy bardzo, będziemy zaglądać:lol:

a czemu Bonka jest w kagańcu?