Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamuska zadbała o prezenty ;) całkiem ładniutkie fatałaszki ;)
Aparat cos szwankuje, ale udało mi się kilka fotek zrobić, wrzucę dzisiaj ;)
A po pracy zawiozę do serwisu:roll:

Posted

A teraz mała fotorelacja moich łobuziaków
a to nowe zdjecia Bonieczki

a to bonieczka wieczorkiem - zrobiło jej się zimno i kręciła sie tak długo aż w końcu Pani wymyśliła i przyniosła legowicho - szcześliwa że jest tam gdzie Państwo i jednocześnie nie jest chłodno w pupkę ;)

a jeszcze fajniej było jak Pańcia opatuliła kocykiem :evil_lol:

a Burbon wybrał jeszcze większą wygodę:roll:

Posted

caroolcia napisał(a):
Nie pocieszaj mnie :lol: ale będzie kiedyś piękna ;))

Ale ja mówię poważnie, przy dwóch psach w domu :cool2::cool2:
caroolcia napisał(a):
i cała seria tarasowa ;)

Jak sobie łapki fajnie ułożył:evil_lol::loveu:

Posted

Mam Cię:angryy: . Podobno aparat zepsuty:mad: . Chyba na imieniny Sobie!!! kupię nowy. Zresztą jak sam nie kupię to te mamusine prezenty coś szwankują/ dziwne? nieszczere?/ Zegarek wodoszczelny też przy nurkowaniu zaczął przeciekać.!!!. Modem do wymiany. Dziwne:crazyeye: . Trawa naprawdę fatalna !!! tylko Karolcia tak robiła fotki by prawie nie było widać łysin i usychających roślinek :evil_lol:

Posted

Czy to forum trawkowiczów:angryy: ? czy psiarzy?:diabloti: Nic nie piszesz że Bona zakochała się w szczeniaczku sąsiadów i koniecznie chce się nim opiekować i pozwala mu na wszysko/ Była z wizytą oglądać szczeniora/. :crazyeye: Że druga sąsiadka wypożyczyła Bonkę na spacer po lesie bo tak fajnie spacerować po lesie z pieskiem.:loveu: Pewnie już jej minęło zauroczenie TZ-em i nie wystarczy sam ukochany.:diabloti: Ach te kobiety dobrze że mamy szybkie samochody i piłkę nożną.:evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
i na mojej żałosnej trawce

i ulubiona pozycja na "zdechlaka"

e
przesadzasz z tą żałośnościa trawy..troche łysin....kup se trawe do regeneracji trawników.........
przynajmniej nie masz chwastów...................ja za to mam...........wszędzie............:shake::shake::shake:
ale ładnie krzaczki Ci rosna...i fajne deseczki masz na tarasie:lol:........
i wogóle to.................

nie za duzo wazeliny????

Posted

Juz nie wspomne o tym że w niedziele Burbik napedził mi strachu - zniknął na bardzo długo. Ja z Boną siedziałysmy na skraju lasu jak takie wariatki i czekałyśmy. Jak się w końcu młody pojawił, to był tak zasapany, że bałam, się że zawałem serducha się skończy. Do domku nie mógł dojść - padał parę razy i odpoczywał. W domk z kolei przez godzinę dogorywał (a dopiero po 20 min lezenia był w stanie pojść do miski z woda i się napić)
Ale mowią, że zmeczony pies to szczęśliwy pies...
A wieczorkiem trafił sie Bonie i Burbonowi 1,5 h spacer z sąsiadami - miały pieseczki sporo ruchu :razz:

Posted

BeaC napisał(a):
e
przesadzasz z tą żałośnościa trawy..troche łysin....kup se trawe do regeneracji trawników.........
przynajmniej nie masz chwastów...................ja za to mam...........wszędzie............:shake::shake::shake:
ale ładnie krzaczki Ci rosna...i fajne deseczki masz na tarasie:lol:........
i wogóle to.................

nie za duzo wazeliny????

tego nigdy za wiele :lol: :bigcool: :jumpie:

Posted

Zdjęcia super :) Trawą się nie przejmuj, gdybyś widziała mój "trawnik" :evil_lol: Pełno chwastów, mleczy, koniczyny, szczawiu i innych cudów :evil_lol:

A co do ucieczki Burbona, ciekawe czemu zwiał... Może jakaś suczka ma cieczkę w okolicy.