Akitka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 caroolcia napisał(a):Ehhh weekendzik upalny nie ma co.... bonieczka już w poznaniu, a Burbon na wski rozkoszuje się ogódkiem i kąpielami w zalewie a to się Burbon ma dobrze... A u nas się niestety ostro rozpadało. :cool1: Quote
caroolcia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Bonka podobno dobrze, tylko trochę schudła, ja się z nia zobaczę dopiero w srodę najprawdopodobniej, wtedy będę mogła powiedzieć coś więcej ;) Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ....................witam Cię poweekendowo..........:cool3::cool3::cool3: Quote
caroolcia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Witam serdecznie. Ach jak przyjemnie w koncu do własnego domku i łóżeczka wracam :lol: Quote
Jagoda1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 caroolcia napisał(a):Witam serdecznie. Ach jak przyjemnie w koncu do własnego domku i łóżeczka wracam :lol: Tak, ja tez to uwielbiam...:lol: Quote
caroolcia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 czesć!!!! Ale dzisiaj ze mnie leniwiec, ale na wszelki wypadek głośno się nie przyznaję i zwalam wine na burzowy klimat :evil_lol: Quote
Loona Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Leniwiec leniwiec, pewnie aparatu do pracy znowu nie wzięłaś :evil_lol: Jak się Burbon trzyma? :) Nie gorąco mu? Quote
Jagoda1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 caroolcia napisał(a):czesć!!!! Ale dzisiaj ze mnie leniwiec, ale na wszelki wypadek głośno się nie przyznaję i zwalam wine na burzowy klimat :evil_lol: Nie ty jedna:evil_lol: ... Quote
caroolcia Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Dzisiaj chmurki więć chwila oddechu, szczesliwie przekonałam sie że po 5-dniowej nieobecności mój TZ nie zaniedbał moich ukochanych roślinek, a nawet powiem więcej trawnik w końcu zaczyna wyglądać na trawnik :multi: Co do aparatu, dzisiaj w nocy wracał moj padre donvitow z wakacji razem z aparatem i bedę się do niego usmiechać o pożyczenie. ja cały czas nie mogę sie dorobić właśnego :roll: mam jeszzcze tyle różnych różności które muszę dokupić do domku, że foto jest na dalekim końcu listy priorytetów. Jak nadrobię i zasypię was fotkami to jeszce będziecie mieli dość :eviltong: Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ...................dlatego ja kupiłam najpierw...............aparat a portem dom:diabloti: witaj:loveu::multi: Quote
Loona Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 caroolcia napisał(a):Jak nadrobię i zasypię was fotkami to jeszce będziecie mieli dość :eviltong: Nigdy nie będziemy mieli dość Burbona :eviltong: Quote
Donvitow Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Oj. Na wakacje musiałem zabrać instrukcję obsługi aparatu bo zapomniałem jak działa. Karolina ty chyba masz niedługo jakieś imieniny czy coś.:diabloti: . Wyślij TZ-a na jakieś nadgodziny w niedzielę. Quote
caroolcia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Co tam imienieny - dzisiaj dzień dziecka :razz: i czekam na procesje z prezentami :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 No to najlepszego z okazji Dnia Dziecka;):p:p:p Quote
Akitka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 madzia i medor napisał(a):No to najlepszego z okazji Dnia Dziecka;):p:p:p ja jako dorosłe dziecko, zgadnijcie co dostałam na dzień dziecka od mojej mamy? :loveu: jajko kinder... :evil_lol: Quote
Loona Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Akitka napisał(a)::loveu: jajko kinder... :evil_lol: Pycha :loveu: I dwa w jednym, czekoladka i zabawka :evil_lol: Quote
Akitka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Loona napisał(a):Pycha :loveu: I dwa w jednym, czekoladka i zabawka :evil_lol: a to było akurat nie to kinder zwykłe z czekoladą, ale to kinder jajko z takim pysznym kremikiem biało-czarnym jak nutella. :cool3: i z zabawką ze shreka 3. :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Akitka napisał(a):ja jako dorosłe dziecko, zgadnijcie co dostałam na dzień dziecka od mojej mamy? :loveu: jajko kinder... :evil_lol: a ja dostałam od mamusi Persen i Carlsberga, tylko mama mówiła cobym razem nie pobierała :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 caroolcia napisał(a):Co tam imienieny - dzisiaj dzień dziecka :razz: i czekam na procesje z prezentami :evil_lol: no ale my tu gadu gadu a tam caroolcia przed bramą jeszcze i dary zbiera :evil_lol: Quote
Akitka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 AgaiTheta napisał(a):no ale my tu gadu gadu a tam caroolcia przed bramą jeszcze i dary zbiera :evil_lol: Ciekawe co uzbierała... :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 caroolcia napisał(a):Co tam imienieny - dzisiaj dzień dziecka :razz: i czekam na procesje z prezentami :evil_lol: No i...? Tato z prezentem u Ciebie był? Quote
Recommended Posts