Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

caroolcia napisał(a):
Ehhh weekendzik upalny nie ma co.... bonieczka już w poznaniu, a Burbon na wski rozkoszuje się ogódkiem i kąpielami w zalewie

a to się Burbon ma dobrze... A u nas się niestety ostro rozpadało. :cool1:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):
czesć!!!!
Ale dzisiaj ze mnie leniwiec, ale na wszelki wypadek głośno się nie przyznaję i zwalam wine na burzowy klimat :evil_lol:

Nie ty jedna:evil_lol: ...

Posted

Dzisiaj chmurki więć chwila oddechu, szczesliwie przekonałam sie że po 5-dniowej nieobecności mój TZ nie zaniedbał moich ukochanych roślinek, a nawet powiem więcej trawnik w końcu zaczyna wyglądać na trawnik :multi:

Co do aparatu, dzisiaj w nocy wracał moj padre donvitow z wakacji razem z aparatem i bedę się do niego usmiechać o pożyczenie. ja cały czas nie mogę sie dorobić właśnego :roll: mam jeszzcze tyle różnych różności które muszę dokupić do domku, że foto jest na dalekim końcu listy priorytetów.
Jak nadrobię i zasypię was fotkami to jeszce będziecie mieli dość :eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
Jak nadrobię i zasypię was fotkami to jeszce będziecie mieli dość :eviltong:

Nigdy nie będziemy mieli dość Burbona :eviltong:

Posted

Oj. Na wakacje musiałem zabrać instrukcję obsługi aparatu bo zapomniałem jak działa. Karolina ty chyba masz niedługo jakieś imieniny czy coś.:diabloti: . Wyślij TZ-a na jakieś nadgodziny w niedzielę.

Posted

madzia i medor napisał(a):
No to najlepszego z okazji Dnia Dziecka;):p:p:p

ja jako dorosłe dziecko, zgadnijcie co dostałam na dzień dziecka od mojej mamy? :loveu: jajko kinder... :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Pycha :loveu: I dwa w jednym, czekoladka i zabawka :evil_lol:

a to było akurat nie to kinder zwykłe z czekoladą, ale to kinder jajko z takim pysznym kremikiem biało-czarnym jak nutella. :cool3: i z zabawką ze shreka 3. :evil_lol:

Posted

Akitka napisał(a):
ja jako dorosłe dziecko, zgadnijcie co dostałam na dzień dziecka od mojej mamy? :loveu: jajko kinder... :evil_lol:

a ja dostałam od mamusi Persen i Carlsberga, tylko mama mówiła cobym razem nie pobierała :evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
Co tam imienieny - dzisiaj dzień dziecka :razz:
i czekam na procesje z prezentami :evil_lol:

no ale my tu gadu gadu a tam caroolcia przed bramą jeszcze i dary zbiera :evil_lol: