Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie cisza....na dobra sprawę Boni został jeszcze tydzień na pokazanie się od lepszej strony i rozkochanie nowych właścicieli, zobaczymy co z tego wyjdzie, w razie czego ma gdzie wrócić.
My byliśmy z pieskami w rodzicowym domku, sprawdzić czy koty nie zdziczały w trakcie ich nieobecności :diabloti:
maksi i Burbek padnięte po całym weekendzie zażywania kąpieli słonecznych i wodnych... i o to chodzi...:lol: Chyba w końcu wiosna pełną gębą

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):
Chyba w końcu wiosna pełną gębą

Chyba, że w Suwałkach mieszkasz :evil_lol: Ja bym powiedziała, że lato i to tropikalne :evil_lol:

Posted

Co fakt to fakt teraz juz lato pełna gębą - ach błogosławieństwo klima, zupełnie nie wiem tylko dlaczego nie można jej zainstalować w ogródku :evil_lol:
A Bonieczka do nas wraca niestety ...

Posted

niestety ale widocznie tak mialo byc, pocieszam się tym, że i tak w tym okresie miała byc u kaoliny na tymczasie, więc na jedno wychodzi a przynajmniej mamy przetestowany pozytywny stosunek do dzieci i fretek ;)

Posted

caroolcia napisał(a):
niestety ale widocznie tak mialo byc, pocieszam się tym, że i tak w tym okresie miała byc u kaoliny na tymczasie, więc na jedno wychodzi a przynajmniej mamy przetestowany pozytywny stosunek do dzieci i fretek ;)

No cóż, Bona wyczuła, że Pan się boi...

Posted

Bardzo mozliwe, psy doskonale wyczuwaja nasze nastroje i te dobre i te złe. Widocznie tak miało być, dobrze, że Bonka trafia do mnie do domku który zna a my teraz musimy przeanalizaować co dalej począć. Czy skazywac Bonie na dalsze poszukiwania i tułączke, czy może jakoś spróbować znaleść rozwiazanie jak ewentualnie mogłaby zostac u nas...

Posted

caroolcia napisał(a):
Co fakt to fakt teraz juz lato pełna gębą - ach błogosławieństwo klima, zupełnie nie wiem tylko dlaczego nie można jej zainstalować w ogródku :evil_lol:
A Bonieczka do nas wraca niestety ...

....................tak mi przykro..........:placz::placz::placz:
Witaj.....Lusce tez dobrze robi upalik.....przynajmniej mi tyłka tak nie zawraca.....nie ma siły.............

Posted

jedyny problem to własnie ta mozliwość:
- po pierwsze nie ma co z niunia zrobić w trakcie urlopu mojego czy rodziców, czy jakiejkolwiek częcie spotkania, czy świąt - zawssze burbon w tym czasie wedrował do nich albo maksi do nas a dziewczyny się kompletnie nie tolerują
- nie wiem czy w związku z pracą nie wyślą mnie gdzieś daleko poza POznań :shake:

Posted

[quote name='caroolcia']jedyny problem to własnie ta mozliwość:
- po pierwsze nie ma co z niunia zrobić w trakcie urlopu mojego czy rodziców, czy jakiejkolwiek częcie spotkania, czy świąt - zawssze burbon w tym czasie wedrował do nich albo maksi do nas a dziewczyny się kompletnie nie tolerują
- nie wiem czy w związku z pracą nie wyślą mnie gdzieś daleko poza POznań :shake:

no to rzeczywiście problem...................:shake::shake::shake:
.................witaj

Posted

Ale przecież szukacie jej domku dalej prawda? Może daj jakies ogłoszenia, w necie jest mnóstwo stron z darmowymi ogłoszeniami o psach, może tam się znajdzie ktoś chętny.

Posted

Chyba tak będe musiała ostatecznie postapić, ale wcześniej przez 2 mce miałam masę ogłoszeń w necie i była cisza totalna, trochę lepiej było w przypadku ogłoszeń w gazetach, ale nic konkretnego...

Posted

My jak mieliśmy szczeniaki to dawaliśmy ogłoszenia wszędzie gdzie się dało, wpisywałam w google "ogłoszenia" i leciałam wszystko po kolei, ale zawsze najpierw na gratce (płaciliśmy esemesem, nie wychodziło drogo) i na aaaby, a potem to już patrzyłam tylko czy darmowe ;)

Posted

Bonia będzie u nas jednak w sobotę. ja z Burbikiem i maksi jesteśmy u rodziców (miała być imprezka firmowa, ale trudno się mówi) i pozdrawiamy serdecznie w ten cieplutki wieczór

Posted

ach przestań, kocham zwierzaczki od urodzenia (no może poza małpami ;)) czasami bardziej niż ludzi i dla mnie życie bez nich jest niczym, a tak wiele jest osób które robią im krzywdę, z powodu czego jest mi wstyd za ludzi, więc jeśli mogę pomóc choć odrobinkę to trzeba, bo stworki (niestety!) są od nas zależne

Posted

Dzięki Akitka, ale na razie szczerze kompletnie nie wiem co dalej robić - na myśl o szukaniu i oddaniu jej znowu komuś kraje mi się serce, ale zatrzymać ją będzie mi bardzo bardzo ciężko...chociaż wiem, że Boniek potrafi kochać bardzo mocno i jest taką wdzięczną dziewczynką