caroolcia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Na razie cisza....na dobra sprawę Boni został jeszcze tydzień na pokazanie się od lepszej strony i rozkochanie nowych właścicieli, zobaczymy co z tego wyjdzie, w razie czego ma gdzie wrócić. My byliśmy z pieskami w rodzicowym domku, sprawdzić czy koty nie zdziczały w trakcie ich nieobecności :diabloti: maksi i Burbek padnięte po całym weekendzie zażywania kąpieli słonecznych i wodnych... i o to chodzi...:lol: Chyba w końcu wiosna pełną gębą Quote
Loona Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 caroolcia napisał(a):Chyba w końcu wiosna pełną gębą Chyba, że w Suwałkach mieszkasz :evil_lol: Ja bym powiedziała, że lato i to tropikalne :evil_lol: Quote
caroolcia Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Co fakt to fakt teraz juz lato pełna gębą - ach błogosławieństwo klima, zupełnie nie wiem tylko dlaczego nie można jej zainstalować w ogródku :evil_lol: A Bonieczka do nas wraca niestety ... Quote
caroolcia Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 niestety ale widocznie tak mialo byc, pocieszam się tym, że i tak w tym okresie miała byc u kaoliny na tymczasie, więc na jedno wychodzi a przynajmniej mamy przetestowany pozytywny stosunek do dzieci i fretek ;) Quote
Jagoda1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 caroolcia napisał(a):niestety ale widocznie tak mialo byc, pocieszam się tym, że i tak w tym okresie miała byc u kaoliny na tymczasie, więc na jedno wychodzi a przynajmniej mamy przetestowany pozytywny stosunek do dzieci i fretek ;) No cóż, Bona wyczuła, że Pan się boi... Quote
caroolcia Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Bardzo mozliwe, psy doskonale wyczuwaja nasze nastroje i te dobre i te złe. Widocznie tak miało być, dobrze, że Bonka trafia do mnie do domku który zna a my teraz musimy przeanalizaować co dalej począć. Czy skazywac Bonie na dalsze poszukiwania i tułączke, czy może jakoś spróbować znaleść rozwiazanie jak ewentualnie mogłaby zostac u nas... Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 caroolcia napisał(a):Co fakt to fakt teraz juz lato pełna gębą - ach błogosławieństwo klima, zupełnie nie wiem tylko dlaczego nie można jej zainstalować w ogródku :evil_lol: A Bonieczka do nas wraca niestety ... ....................tak mi przykro..........:placz::placz::placz: Witaj.....Lusce tez dobrze robi upalik.....przynajmniej mi tyłka tak nie zawraca.....nie ma siły............. Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 caroolcia napisał(a): ewentualnie mogłaby zostac u nas... Myślę, że to byłoby najlepsze rozwiązanie, jeżeli byłaby taka możliwość:roll: :roll: Quote
Akitka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Trzymam kciuki, żebyście znaleźli dobre dla wszystkich rozwiązanie... :kciuki: Quote
caroolcia Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 jedyny problem to własnie ta mozliwość: - po pierwsze nie ma co z niunia zrobić w trakcie urlopu mojego czy rodziców, czy jakiejkolwiek częcie spotkania, czy świąt - zawssze burbon w tym czasie wedrował do nich albo maksi do nas a dziewczyny się kompletnie nie tolerują - nie wiem czy w związku z pracą nie wyślą mnie gdzieś daleko poza POznań :shake: Quote
BeaC Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='caroolcia']jedyny problem to własnie ta mozliwość: - po pierwsze nie ma co z niunia zrobić w trakcie urlopu mojego czy rodziców, czy jakiejkolwiek częcie spotkania, czy świąt - zawssze burbon w tym czasie wedrował do nich albo maksi do nas a dziewczyny się kompletnie nie tolerują - nie wiem czy w związku z pracą nie wyślą mnie gdzieś daleko poza POznań :shake: no to rzeczywiście problem...................:shake::shake::shake: .................witaj Quote
Loona Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ale przecież szukacie jej domku dalej prawda? Może daj jakies ogłoszenia, w necie jest mnóstwo stron z darmowymi ogłoszeniami o psach, może tam się znajdzie ktoś chętny. Quote
caroolcia Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Chyba tak będe musiała ostatecznie postapić, ale wcześniej przez 2 mce miałam masę ogłoszeń w necie i była cisza totalna, trochę lepiej było w przypadku ogłoszeń w gazetach, ale nic konkretnego... Quote
Loona Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 My jak mieliśmy szczeniaki to dawaliśmy ogłoszenia wszędzie gdzie się dało, wpisywałam w google "ogłoszenia" i leciałam wszystko po kolei, ale zawsze najpierw na gratce (płaciliśmy esemesem, nie wychodziło drogo) i na aaaby, a potem to już patrzyłam tylko czy darmowe ;) Quote
Jagoda1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Pozdrawiam i trzymam kciuki za dobre rozwiązanie problemu... Quote
caroolcia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Bonia będzie u nas jednak w sobotę. ja z Burbikiem i maksi jesteśmy u rodziców (miała być imprezka firmowa, ale trudno się mówi) i pozdrawiamy serdecznie w ten cieplutki wieczór Quote
caroolcia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 ach przestań, kocham zwierzaczki od urodzenia (no może poza małpami ;)) czasami bardziej niż ludzi i dla mnie życie bez nich jest niczym, a tak wiele jest osób które robią im krzywdę, z powodu czego jest mi wstyd za ludzi, więc jeśli mogę pomóc choć odrobinkę to trzeba, bo stworki (niestety!) są od nas zależne Quote
Akitka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Trzymam kciuki, żeby Bonieczce udało się znaleźć domek... :kciuki: Quote
caroolcia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Dzięki Akitka, ale na razie szczerze kompletnie nie wiem co dalej robić - na myśl o szukaniu i oddaniu jej znowu komuś kraje mi się serce, ale zatrzymać ją będzie mi bardzo bardzo ciężko...chociaż wiem, że Boniek potrafi kochać bardzo mocno i jest taką wdzięczną dziewczynką Quote
BeaC Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 he he heeeej witaj!!!!!! piękny weekend się szykuje wymiziaj psy ode mnie:loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Ehhh weekendzik upalny nie ma co.... bonieczka już w poznaniu, a Burbon na wski rozkoszuje się ogódkiem i kąpielami w zalewie Quote
Recommended Posts