Loona Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Burbona :new-bday: :tort: :laola: :BIG: Quote
Akitka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wszystkiego dobrego dla Burbonka! :bday: :new-bday: Quote
caroolcia Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Bardzo dziękuję w imieniu Burbaska ;) Od dzisiaj u nas bokserka rodziców Maxi na 2-tygodniowych wakacjach :lol: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ....witam i trzymam kciuki ..........mocno............. Quote
margo001 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Burbonika :new-bday: :BIG: :laola: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wszystkiego naj, naj pieseczku :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
Loona Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 A jak sie Bonieczka chowa w nowym domku? :) Macie jakieś wieści? :) Quote
caroolcia Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 To relacja Joasi W domu Bona jest grzecznym pieskiem, fredkę (FIFI) traktuje z zaciekawieniem. Fifi raz miał ochotę na zabawę (zaczepiał Bonę, skakał, trącał), a Boniek patrzyła na niego z pytającą miną "co ten kurdupel chce ode mnie!?). Na spacerach bywa różnie, jadące samochody omija bez problemu, ludzi zależy- jak kto jej w oko wpadnie. Staram się już nie odwracać jej uwagi łapówką (chyba,że mi ktoś wygląda podejrzanie to nie czekam na reakcję, tylko omijamy tą osobę z łapówką przy pysku).Po tej sytuacji z teściem szczególną uwagę zwracam na "dużych facetów", ich omijamy z łapówką. Karolina czekam na Twoje zdanie, czy nie za szybko odstawiam łapówkę. Baczną uwagę zwracam też na Czarka, bo jak zobaczył Bonę atakującą teścia i kolegę, to stwierdził, że nie wyjdzie już z nią sam na spacer. Ale w domu- miło mnie zadziwia z podejściem do Bony. Jak będziemy mieli nowe fotki, to wyślę. Pozdrawiam. Quote
Jagoda1 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Bonusia, bądź grzeczna dla facetów, czasami się są potrzebni:mad: . Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Bonusia, bądź grzeczna dla facetów, czasami się są potrzebni:mad: . Masz racje CZASAMI sie przydaja :diabloti: Quote
AgaiTheta Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witajcie Witajcie!! Jak caroolcia Burbuś? Już odtęskinł się za Bonką? Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Burbus na razie nie ma czasu tęsknić - jest u nas Maksi bokserka rodziców na 2 tygodniowych wakacjach, więc ma towarzystwo, ale zrobił sie bardziej tulaśny ;) Poza tym nie wiem czy Bonka nie trafi do nas ponownie ;( Joasia dzielnie walczy, ale maż ma spore obawy związane z zachowaniem Bony i na razie a 99% nie chce jej zatrzymać. Bona na razie niepeewna wartości swoich "strażników stada" próbuje sama się wykazać i zdominowac gości pojawiających się w domu. Musieliby ja zdominować - tak jak my to zrobilismy, tylko nie wiem czy wystarczy im zacięcia i cierpliwości. U nas po jakimś czasie takie zachowania zniknęły i było już super. Nowi właściciele nie mieli wczesniej psa i może elementem, którego zabraknie w tym przypadku będzie doświadczenie. Biedna bonieczka... Quote
BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 caroolcia napisał(a):Burbus na razie nie ma czasu tęsknić - jest u nas Maksi bokserka rodziców na 2 tygodniowych wakacjach, więc ma towarzystwo, ale zrobił sie bardziej tulaśny ;) Poza tym nie wiem czy Bonka nie trafi do nas ponownie ;( Joasia dzielnie walczy, ale maż ma spore obawy związane z zachowaniem Bony i na razie a 99% nie chce jej zatrzymać. Bona na razie niepeewna wartości swoich "strażników stada" próbuje sama się wykazać i zdominowac gości pojawiających się w domu. Musieliby ja zdominować - tak jak my to zrobilismy, tylko nie wiem czy wystarczy im zacięcia i cierpliwości. U nas po jakimś czasie takie zachowania zniknęły i było już super. Nowi właściciele nie mieli wczesniej psa i może elementem, którego zabraknie w tym przypadku będzie doświadczenie. Biedna bonieczka... jak nie mieli wczesniej psa to trudno bedzie im przekonać Bone kto tutaj rządzi mimo wszystko trzymam kciukasy i pozdrawiam włascicielka najupartszego psa...............bulterierki:cool3::cool3::cool3: Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 BeaC napisał(a):jak nie mieli wczesniej psa to trudno bedzie im przekonać Bone kto tutaj rządzi mimo wszystko trzymam kciukasy i pozdrawiam włascicielka najupartszego psa...............bulterierki:cool3::cool3::cool3: pięknej z tesztą ;) i włąsnie myslę że w tym braku doświuadczenia tkwi jedyny proble z bońkowska Quote
kaLOlina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 no ladnie dopiero tu trafilam- Burbon jaki ty sliczniusi...chyba cie ukradne;) Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 HiHi witamy serdecznie :razz: Burbonika nie dam ukraść - bo to moja miłość zycia, a z reszta mojego rozpieszconeg osyneczka długo byś nie zniosła :evil_lol: Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Polecamy się serdecznie i oczywiście zawsze zapraszamy na mizianko w realu ;)))) Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 a teraz foteczki "odkurzone" na kompie, nowe będą jak donvitow wroci z wakacji i pożyczy aparacik ;) intrygujacy słupek - co robi na środku pola...? piękna Bonieczka na naszym wspanialym trawniku (wygląda już trosze lepiej) Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 a jak się kaganiec do mordki bońkowej dopasował. jak go zdejmowaliśmy to zostawał kształt bonkowego nochalka - śmiesznie to wyglądało Quote
Czarna_Owieczka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 caroolcia napisał(a): A ja byłam pewna że Bona jest większa :cool1: Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Bonia jst drobna - szczupłą dziewczynką ;) Mam foteczki od Joasi, postaram się je wrzucic ;) Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Fotki obejrzeliśmy:loveu::loveu::p I jak zachowanie Bonki:razz: Quote
Recommended Posts