Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślałam że tylko u mnie tak wolno się otwiera :cool3: a tu tyle nowych foteczek Burbonika i Boni :loveu: trochę mi zeszło żeby obejrzeć wszystkie :evil_lol: ale warto było :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wrzucaj wrzucaj, oglądamy na bierząco jeśli tylko strona się wczyta, ale odpisywać to pewnie większość będzie jak dogo przestanie mulić ;) Zdjęcia super :loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
A czemu to Boniutka w kagańczyku:mad::mad::mad:
Śliczne focie:p

To taka resocjalizacja. I zabezpieczenie przed pretensjami. Bona naprawę początkowo agresywnie reagowała na wszystkich. Teraz jest lepiej. Tylko Buuuu. Buuuu.

Posted

Witamy wszystkim po dłuugim weekendzie....Ach miło było się pobyczyć i tylko szkoda że wszystko co dobre....
A zdjęć nmowych nie mam niestety bo wstrety donvitow zabrał aparat, żeby fotografować swoje oczko wodne - też mi coś jakąś dziure z wodą, zamista dwa piekne futrzaste modele ;)

Posted

No niesttey foto ciągle brak, tym większa wpadka, że nasza Bona miała wczoraj odwiedzinki potencjalnej przyszłej rodziny... Państwo przejechali az 260 km, żeby Bonke zobaczyć razem z synkiem i fretką, a raczej fretkiem! Ale Bona oszalała na punkcie stworka i nie odstępowała go na krok i merdała kitka, więc jestem bardzo dumna z mojej dziewczynki, teraz czekamy czy Państwo się zdecydują zabrac Bonke do siebie, ale bysmy tęsknili strasznie :shake: za to domek wygląda na bardzo dobry

Posted

Z tymi fotkami to fakt wpadka ale Karolina nie pomyślała. Za wiele emocji i wątpliwości. A ja nie fotografuję dziury w ziemi tylko własny:mad: aparat mam zamiar zabrać na urlop.Dla świętego spokoju chciałem kupić jakieś badziewie na allegro na ten okres- to nie bo to lipa.:shake:

Posted

No pewnie że lipa - ja sie bylejakością nie zadowalam :diabloti:
Rodzinka adopcyjna potwierdziła, że chcą zabrać Bonieczke do siebie i już ropoczeli przygotowania, pod koniec tygodnia zawieziemy im nasza kruszynkę. i się cieszę i mi smutno. na pewno nastroje sie poprawią, jak zaczną z nowego domku napływac informację o tym jaka Bonieczka jest tam szczesliwa

Posted

caroolcia napisał(a):
Rodzinka adopcyjna potwierdziła, że chcą zabrać Bonieczke do siebie i już ropoczeli przygotowania, pod koniec tygodnia zawieziemy im nasza kruszynkę. i się cieszę i mi smutno. na pewno nastroje sie poprawią, jak zaczną z nowego domku napływac informację o tym jaka Bonieczka jest tam szczesliwa

Będzie dobrze, zobaczysz :calus: Będzie miała miły i ciepły domek :)