caroolcia Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 nikt nie zaglada :roll: ale i tak powrzucam kolejne foteczki moich futrzakow ;) i siuuuu ciekawe zapaszki Quote
Mada&Teodor Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Wszystki zdjęcia CUDOWNE :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Donvitow Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Nikt nie zagląda bo Dogo chodzi jak Twoje Atari 20 lat temu. Godzinę się strona otwiera. Quote
margo001 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Myślałam że tylko u mnie tak wolno się otwiera :cool3: a tu tyle nowych foteczek Burbonika i Boni :loveu: trochę mi zeszło żeby obejrzeć wszystkie :evil_lol: ale warto było :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Loona Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Wrzucaj wrzucaj, oglądamy na bierząco jeśli tylko strona się wczyta, ale odpisywać to pewnie większość będzie jak dogo przestanie mulić ;) Zdjęcia super :loveu: Quote
Medorowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 A czemu to Boniutka w kagańczyku:mad::mad::mad: Śliczne focie:p Quote
Jagoda1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Mam nadzieję, że tym razem post nie zniknie... A mówiłam Ci, że zdjęcia piękne? No tak, a jakie mają być, jak się ma takie modele:razz: ... Quote
Donvitow Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 madzia i medor napisał(a):A czemu to Boniutka w kagańczyku:mad::mad::mad: Śliczne focie:p To taka resocjalizacja. I zabezpieczenie przed pretensjami. Bona naprawę początkowo agresywnie reagowała na wszystkich. Teraz jest lepiej. Tylko Buuuu. Buuuu. Quote
caroolcia Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Witamy wszystkim po dłuugim weekendzie....Ach miło było się pobyczyć i tylko szkoda że wszystko co dobre.... A zdjęć nmowych nie mam niestety bo wstrety donvitow zabrał aparat, żeby fotografować swoje oczko wodne - też mi coś jakąś dziure z wodą, zamista dwa piekne futrzaste modele ;) Quote
Loona Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :-( Jak to zdjęć nie ma? Tyle czasu było :shake: Ale w tym tygodniu nadrobisz mam nadzieję :evil_lol: I weźmiesz aparat do pracy ;) Quote
caroolcia Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 No niesttey foto ciągle brak, tym większa wpadka, że nasza Bona miała wczoraj odwiedzinki potencjalnej przyszłej rodziny... Państwo przejechali az 260 km, żeby Bonke zobaczyć razem z synkiem i fretką, a raczej fretkiem! Ale Bona oszalała na punkcie stworka i nie odstępowała go na krok i merdała kitka, więc jestem bardzo dumna z mojej dziewczynki, teraz czekamy czy Państwo się zdecydują zabrac Bonke do siebie, ale bysmy tęsknili strasznie :shake: za to domek wygląda na bardzo dobry Quote
Donvitow Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Z tymi fotkami to fakt wpadka ale Karolina nie pomyślała. Za wiele emocji i wątpliwości. A ja nie fotografuję dziury w ziemi tylko własny:mad: aparat mam zamiar zabrać na urlop.Dla świętego spokoju chciałem kupić jakieś badziewie na allegro na ten okres- to nie bo to lipa.:shake: Quote
caroolcia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 No pewnie że lipa - ja sie bylejakością nie zadowalam :diabloti: Rodzinka adopcyjna potwierdziła, że chcą zabrać Bonieczke do siebie i już ropoczeli przygotowania, pod koniec tygodnia zawieziemy im nasza kruszynkę. i się cieszę i mi smutno. na pewno nastroje sie poprawią, jak zaczną z nowego domku napływac informację o tym jaka Bonieczka jest tam szczesliwa Quote
Loona Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 caroolcia napisał(a):Rodzinka adopcyjna potwierdziła, że chcą zabrać Bonieczke do siebie i już ropoczeli przygotowania, pod koniec tygodnia zawieziemy im nasza kruszynkę. i się cieszę i mi smutno. na pewno nastroje sie poprawią, jak zaczną z nowego domku napływac informację o tym jaka Bonieczka jest tam szczesliwa Będzie dobrze, zobaczysz :calus: Będzie miała miły i ciepły domek :) Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To czekamy... :kciuki::kciuki: Quote
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 caroolcia napisał(a):Trzymajcie, bo ja już cała w nerwach... trzymamy... :kciuki: Quote
Recommended Posts