Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_'][quote name='caroolcia']padlina ;)

a to nie sa przypadkiem dywaniki ?? przydały by mi sie takie do dużego pokoju :diabloti: :diabloti: :loveu: :loveu:

hi hi hi dywaniki samonośne :diabloti:

Posted

Biedne pieseczki zostały zamkniete dzisiaj pół dnia w sypialni - ku rozpaczy Burbika, bo on nie znosio niewoli i biedaczek płakał, jakby go ze skóry obdzierano...a mi fachowcy kładli taras i chodzili w te i wewte, wiec by mi na pewno te potwory zwiały gdzieś w wieś. A ja po powrocie pewnie będe miała niezłe sprzątanko po fachowcach ;) mam nowe foteczki z gonitw bony i burbika przez pola, ale standardowo aparatzostał w domu - na szczeście nie można zapomnieć głowy....:diabloti:

Posted

caroolcia napisał(a):
Biedne pieseczki zostały zamkniete dzisiaj pół dnia w sypialni - ku rozpaczy Burbika, bo on nie znosio niewoli i biedaczek płakał, jakby go ze skóry obdzierano...
No to jazda do domku z przeprosinkami :eviltong:

Posted

Donvitow napisał(a):
no fachowców jak spławiłem to psy na spacer. Bona kochna. A Burbon wstrętny.

Czemu Burbek nie kochany, tyle skóry do kochania :loveu: Czekam na zdjęcia :)

Posted

Niekochany bo wciągnął mnie prawie do rowu melioracyjnego i prawie wyrwał rękę z barku jak pognał za Bonką a ja się zagapiłem. Futro kochane. Pyszczek kochany.Ale rozumek:mad:

Posted

Ja ci dam Burbon wstretny! Burbik moj syneczek najkochanszy na swiecie chrumkający misiaczek!
A ja nie wspomne o tym co zastałam w domu....Jeden wielki pył od ciecia pozbruku na wszystkim totalnie wszystkim...latałam ze szmatką do 22.
Ale i tak dzięki za popilnowanie :cool3:

Posted

Czołem!! Prac a wre - wszyscy przed dłuuugim weekendem oszaleli i do piątku nie bede wiedziała jak się nazywam, ale co tam byle było wolne :evil_lol:
dzisiaj o 18-19 mamy kasting na nowy domek dla Bonieczki - o ile chetna Pani się pojawi...Trzymajcie kciuki, żeby okazał się dobrym domkiem i bonieczka trafiła w docelowe miejsce :kciuki:

Posted

caroolcia napisał(a):
Czołem!! Prac a wre - wszyscy przed dłuuugim weekendem oszaleli i do piątku nie bede wiedziała jak się nazywam, ale co tam byle było wolne :evil_lol:
dzisiaj o 18-19 mamy kasting na nowy domek dla Bonieczki - o ile chetna Pani się pojawi...Trzymajcie kciuki, żeby okazał się dobrym domkiem i bonieczka trafiła w docelowe miejsce :kciuki:
Trzymamy Mocno!!!

Posted

Donvitow napisał(a):
Niekochany bo wciągnął mnie prawie do rowu melioracyjnego i prawie wyrwał rękę z barku jak pognał za Bonką a ja się zagapiłem. Futro kochane. Pyszczek kochany.Ale rozumek:mad:

Wieeeelkie serce, prawdziwy bodygard, BOR-owik...:evil_lol:

caroolcia napisał(a):
Dziękujemy za trzymanie kciuków, ale niestety nic to nie dalo...:shake: kobieta nie pojawiła się i nawet nie zadzwoniła... szkoda gadać

Widocznie to nie był ten domek, Bonusia czeka...

Posted

Pani W KOŃCU kupiła PIESKOM (żeby nikt nie miał wątpliwości kto sobie rosci prawo) DYWANIK!!!:cool3:

AAAALE FAJNOWO SIĘ SIEDZI KIEDY W PUPE CIEPLO ;)

i przeciągnąć się można ;)