apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='caroolcia'] na dogo nie będę miala czasu :pPhiii :obrazic: łaski bzyyy Quote
Medorowa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Phiii :obrazic: łaski bzyyy Noo:obrazic::obrazic: Quote
caroolcia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):Noo:obrazic::obrazic: apple napisał(a):Phiii :obrazic: łaski bzyyy jestem,ale coś nadal weny brak :roll: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ohoho kto nas zaszczycił patrzcie ją :cool3::evil_lol: Quote
caroolcia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Ohoho kto nas zaszczycił patrzcie ją :cool3::evil_lol: buuuu, to ja zła i niedobra no i wyrodna :shake: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 caroolcia napisał(a):buuuu, to ja zła i niedobra no i wyrodna :shake: Wybaczam ci wspaniałomyślnie- moja ty wyrodna niedobra:eviltong::evil_lol::loveu: Quote
caroolcia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Wybaczam ci wspaniałomyślnie- moja ty wyrodna niedobra:eviltong::evil_lol::loveu: ach dzieki Ci o wspaniałomyślna :loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wesolutko u Ciebie...;) Nareszcie Twoje sliczności oglądam... Szaro, buro i ponuro, zapraszam na kawusię, wybór należy do Ciebie... Ty przynosisz ciasteczko...;) Quote
caroolcia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 ach bardzo chetnie - już lece z ciachem:p Quote
Imbirka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 to ja też chcę:p dzieńdoberek:multi: boszsz głowa mi leci na klawiaturę:cool3: Quote
caroolcia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Imbirka napisał(a):to ja też chcę:p dzieńdoberek:multi: boszsz głowa mi leci na klawiaturę:cool3: to tylko uwazaj zeby glupotek na dogo opadnieta glowa nie wstukac:evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):A ja dostane kawusi....plisssss:roll: To ja też na krzywy ryj sie wbijam;):evil_lol::evil_lol: Dawać kawusie, dla mnie i dla Dżapuszkowej proszę:loveu: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):To ja też na krzywy ryj sie wbijam;):evil_lol::evil_lol: Dawać kawusie, dla mnie i dla Dżapuszkowej proszę:loveu:Oooooooooooooo tudzież mądrze gadasz Medorowa :lol: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Oooooooooooooo tudzież mądrze gadasz Medorowa :lol: Norma:roll::roll::roll: :B-fly: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):Norma:roll::roll::roll: :B-fly:Buhahahahahaha.......samozachwyt :evil_lol: Quote
caroolcia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):To ja też na krzywy ryj sie wbijam;):evil_lol::evil_lol: Dawać kawusie, dla mnie i dla Dżapuszkowej proszę:loveu: apple napisał(a):A ja dostane kawusi....plisssss:roll: nie ma sprawy, ale my u Jagody pijemy :evil_lol: apple napisał(a):Oooooooooooooo tudzież mądrze gadasz Medorowa :lol: hehehe Quote
caroolcia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 witam moje skromne dziewczynki :eviltong: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 caroolcia napisał(a):witam moje skromne dziewczynki :eviltong:Ja to jestem skromna ale Medorowa to się obrazi na smierć za te słowa :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahaha.......samozachwyt :evil_lol: Norma:B-fly::roll::roll: caroolcia napisał(a):nie ma sprawy, ale my u Jagody pijemy :evil_lol: hehehe Tam też sie wbiję:roll: caroolcia napisał(a):witam moje skromne dziewczynki :eviltong: :loveu::loveu::loveu: apple napisał(a):Ja to jestem skromna ale Medorowa to się obrazi na smierć za te słowa :evil_lol: Skromność to moje drugie imię:p:p tylko nie wiem, co ono oznacza:hmmmm::niewiem: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a): tylko nie wiem, co ono oznacza:hmmmm::niewiem:Buhahahahaha.....i do tego bystrzacha :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Buhahahahaha.....i do tego bystrzacha :evil_lol: norma :roflt::roflt: Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ....przyszłam "gipsówkę odwiedzić:diabloti::diabloti::diabloti: czemu tylko 3 foty:mad::razz::razz: Quote
Recommended Posts