apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='caroolcia'] czesc kochana za to piękna to i bez kwiatkufff moglas przyjsc :loveu: :evil_lol:Wiem:grins: Quote
caroolcia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='apple']Wiem:grins: cieszy mnie to przeogromnie jabłuszko ty moje:multi: Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='caroolcia']cieszy mnie to przeogromnie jabłuszko ty moje:multi: Quote
caroolcia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='apple'] kochana nie chce być niedyskretna ale chyba jakis dentysta by sie przydał...:roll: :evil_lol: Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='caroolcia']kochana nie chce być niedyskretna ale chyba jakis dentysta by sie przydał...:roll: :evil_lol: :shock:serio????:crazyeye: Idem.......... Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Caroolcia znalazłam cię u Medorowej więc cię przyniosłam gdzie twoje miejsce :diabloti: Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='apple']Caroolcia znalazłam cię u Medorowej więc cię przyniosłam gdzie twoje miejsce :diabloti: Kaj mi ją zabierasz:diabloti::diabloti::diabloti: Cze Karolciu moja tii tii:loveu: Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Medorowa']Kaj mi ją zabierasz:diabloti::diabloti::diabloti: Cze Karolciu moja tii tii:loveu:Aaaaa zabrałam bo gadała od rzeczy :diabloti::evil_lol: Quote
caroolcia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='apple'] Caroolcia znalazłam cię u Medorowej więc cię przyniosłam gdzie twoje miejsce :diabloti: zamkneli mnie i deportowali :placz: [quote name='Medorowa']Kaj mi ją zabierasz:diabloti::diabloti::diabloti: Cze Karolciu moja tii tii:loveu: cze Madzik, ja Ci powiem, że zniewolić się jabłuszkowej :roll: nie dam i do ciebie jak bomerang :evil_lol: Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='caroolcia'] cze Madzik, ja Ci powiem, że zniewolić się jabłuszkowej :roll: nie dam i do ciebie jak bomerang :evil_lol: No nie była bym tego taka pewna :diabloti: Quote
caroolcia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='apple'] No nie była bym tego taka pewna :diabloti: buhahahaha Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='caroolcia']buhahahaha co Buhahahaha? siedziec cicho i nie rozłazic mi sie po blogach :diabloti: Quote
caroolcia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='apple']co Buhahahaha? siedziec cicho i nie rozłazic mi sie po blogach :diabloti: a ja jezdzem rozlazła :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='caroolcia']a ja jezdzem rozlazła :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ciem zaraz przylepiem O! Nie bedziesz mi tu rozwiazła...............brrr wróć! rozlazła :evil_lol::eviltong: Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='caroolcia']a ja jezdzem rozlazła :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ciem zaraz przylepiem O! Nie bedziesz mi tu rozwiazła...............brrr wróć! rozlazła :evil_lol::eviltong: Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='apple']Aaaaa zabrałam bo gadała od rzeczy :diabloti::evil_lol: Ha ha, czyli norma:loveu: [quote name='caroolcia']zamkneli mnie i deportowali :placz: cze Madzik, ja Ci powiem, że zniewolić się jabłuszkowej :roll: nie dam i do ciebie jak bomerang :evil_lol: Ot, to jest prawdziwa dogociółka:loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='apple']Ciem zaraz przylepiem O! Nie bedziesz mi tu rozwiazła...............brrr wróć! rozlazła :evil_lol::eviltong: no i mnie przykleiła podwójnie :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Medorowa']Ha ha, czyli norma:loveu: Ot, to jest prawdziwa dogociółka:loveu::loveu::loveu: hehehe no tiaaaa.......:lol: Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='caroolcia']no i mnie przykleiła podwójnie :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musiałam co bys się już z miejsca nie ruszyła :diabloti: A ta poważnie to mi Dogo się zacięło Quote
Helga&Ares Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 patrzcie jakie mam fajne zdjecie Karolci Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Helga&Ares']patrzcie jakie mam fajne zdjecie Karolci Eeeee nieaktualne......gipsa nie ma :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='apple']Eeeee nieaktualne......gipsa nie ma :evil_lol: terefere....... skund Ci wezme aktualne:stop: :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Helga&Ares']terefere....... skund Ci wezme aktualne:stop: :evil_lol::evil_lol:Dorysuj gipsa :evil_lol: Quote
caroolcia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 przyjedz foto zrobic :evil_lol: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Caroolcia znalazłam twoją fote w necie- patrzaj :evil_lol::diabloti: Hejka kochana :loveu: Quote
caroolcia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Caroolcia znalazłam twoją fote w necie- patrzaj :evil_lol::diabloti: Hejka kochana :loveu: ło matko faktyczie JA - no gdzie człowiek z taką urodą nie zamieszczą....:evil_lol: hejka hejka... życze wszystkim miłego łikendu bo na dogo nie będę miala czasu :p Quote
Recommended Posts