Medorowa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='apple'] Nie rycz Medorowa ona tak mówi że na deseczke jedzie ale ja ci powiem prawde........ ona to ma spotkania w klubie gospodyń miejskich i tam mają takie zajęcia z deseczką :razz::evil_lol::diabloti::eviltong: Buhahahahaaa:evil_lol::evil_lol::loveu: [quote name='caroolcia']powiem wam ze wypad bardzo udany i jestem najszczesliwsza ostatnio na stoku :loveu: podsumowanie wyjazdu: purpurowe kolanka, odbite plecy, wybity palec, złamana reka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak sie kończą wygłupy na deseczce - ale jak ja to kocham :multi:toksyczna miłość hi hi hi Ale musiało być fajnie, choć złamanej łapki nie zazdraszczam;) Quote
caroolcia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahahahaaa:evil_lol::evil_lol::loveu: Ale musiało być fajnie, choć złamanej łapki nie zazdraszczam;) było było a ty nie zazdraszczaj - tysz jedz :cool3: [quote name='PaulinaT']Kurde... poszalałaś ciotka :roll: nic nie mow, ale powiem jednorekiemu bandycie jest cholernie ciezko samemu ze wszystkimi domowymi obowiazkami nie wspomninajac o xtreme dog walking :shake: az se wczoraj pchlipałam i pojechałam po pake fajuchow i spaliłam sobie 5 bo dol za wielki i to pomoglo, ale dzisiaj juz znowu nie pale :p Quote
apple Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Cześć Caroolcia ja tak przelotem - szybciutko ;) Quote
caroolcia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='apple']Cześć Caroolcia ja tak przelotem - szybciutko ;) łoooo a cio ty masz fajnego w tych łapkach????:evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='caroolcia']było było a ty nie zazdraszczaj - tysz jedz :cool3: Może kiedyś, tzn na pewno kiedyś:hmmmm::multi::bigcool: Witaj ponownie paląco-niepaląca:cool1: Quote
BeaC Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ..............witaj złamasie:diabloti::razz::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='caroolcia']łoooo a cio ty masz fajnego w tych łapkach????:evil_lol: Aaaaaa tam takie chabrole wyrwałam:evil_lol: Halloołłł Quote
caroolcia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Medorowa']Może kiedyś, tzn na pewno kiedyś:hmmmm::multi::bigcool: Witaj ponownie paląco-niepaląca:cool1: a kiedy kiedyś??? moze chcesz ze mna pod koniec marca :cool3:?? [quote name='Imbirka']cześć rozrabiaki:multi: a gdzie fotki? czesc, czesc, yyy jakie tam z nas rozrabiaki :roll: :eviltong: [quote name='BeaC']..............witaj złamasie:diabloti::razz::loveu::loveu::loveu: ja ci dam złamasa [quote name='apple'] Aaaaaa tam takie chabrole wyrwałam:evil_lol: Halloołłł fajowa z ciebie czirliderka głowa mnie boli - jestem ciagle na diecie a jak wiadomo na diecie winko dobrze robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ojojoj kiedy w końcu ten weekendzik zeby odespac hihihi Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='caroolcia'] fajowa z ciebie czirliderka głowa mnie boli - jestem ciagle na diecie a jak wiadomo na diecie winko dobrze robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ojojoj kiedy w końcu ten weekendzik zeby odespac hihihiWiem :grins: Coś ci przyniosłam - czym sie strułaś tym sie lecz A weekend za 2 dni :eviltong: Quote
caroolcia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Wiem :grins: Coś ci przyniosłam - czym sie strułaś tym sie lecz a ja własnie sobie wlałam ... borasol do gipsu :diabloti::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple'] A weekend za 2 dni :eviltong: jezu dobrze ze mowisz, bo bym sie w zyciu nie domyslila :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='caroolcia']a ja własnie sobie wlałam ... borasol do gipsu :diabloti::evil_lol::evil_lol: jezu dobrze ze mowisz, bo bym sie w zyciu nie domyslila :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: pytałaś to mówie gipsówko :eviltong: Quote
caroolcia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']:eviltong::eviltong::eviltong: pytałaś to mówie gipsówko :eviltong: dzienkowac :multi: :loveu: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='caroolcia']dzienkowac :multi: :loveu:Nie za ma co ;):evil_lol: Quote
caroolcia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Nie za ma co ;):evil_lol: alez za optymimstyczne newsy zawsze......:loveu: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='caroolcia']alez za optymimstyczne newsy zawsze......:loveu: Zawsze do usług Quote
Helga&Ares Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 bryyy Karolcia:multi: mash ino tez niskokaloryczne ciacho:calus: Quote
Medorowa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='caroolcia']a kiedy kiedyś??? moze chcesz ze mna pod koniec marca :cool3:?? A kaj sie wybierasz:razz::cool3: Edit;;;; skubnęłam kawałek ciacha, tego piętro wyżej:lol!::lol!::lol!::grins: Quote
caroolcia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Zawsze do usług cudnie:multi: [quote name='Helga&Ares']bryyy Karolcia:multi: mash ino tez niskokaloryczne ciacho:calus: o raaany ale mniam mniam ehhhh ty kusicielko:roll: :evil_lol: [quote name='Medorowa']A kaj sie wybierasz:razz::cool3: Edit;;;; skubnęłam kawałek ciacha, tego piętro wyżej:lol!::lol!::lol!::grins: ależ Madzik czestuj się zostanie mniej kcal dla mnie :evil_lol: jadem TU:multi: http://www.roninsnowboards.com/livigno-marzec-22-30-2008/ Quote
Medorowa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='caroolcia'] ależ Madzik czestuj się zostanie mniej kcal dla mnie :evil_lol: jadem TU:multi: http://www.roninsnowboards.com/livigno-marzec-22-30-2008/ Jak znajdę sponsora:evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Medorowa']Jak znajdę sponsora:evil_lol::evil_lol: mnie to sponsoruje bank za 13% :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ...................i jak tam gispówko???? złamana:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jeszcze dzisiaj jutro i sie wyspisz ja to nieee.................bo w soboty rabotajem.................w kałchoizie Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Cześć piękna - przyniosłam ci kwiatki do wąchania :diabloti: Quote
caroolcia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='BeaC']...................i jak tam gispówko???? złamana:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jeszcze dzisiaj jutro i sie wyspisz ja to nieee.................bo w soboty rabotajem.................w kałchoizie czesc czesc, od piateczku bede niebiesko-gipsówką bo sobie taki szałowy gipsik zamówiłam:multi: oczywiscie dobrałam do koloru oczu...:eviltong: a ja sie i w poniedzialek wyspie bo sobie wziełam urlopos :p [quote name='apple']Cześć piękna - przyniosłam ci kwiatki do wąchania :diabloti: czesc kochana za to piękna to i bez kwiatkufff moglas przyjsc :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts