caroolcia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Że na tą prawdziwą Malte :razz: czy tak tylko mówisz zeby mi żal doope ścisnął:placz: nieeeee :shake: niesttey ta poznańska malta- mini stoczek, ale zawsze to jakis ruch, fajny ruch :evil_lol: BeaC napisał(a):eeeeeeeeeeee bujasz z tą Malta czy o drogę pytasz????? cze............... po co męczysz psy?? sama się męcz:diabloti: bujam się na Maltę :evil_lol: męcze psy, bo lubię się znęcać :diabloti: zmeczony pies - grzeczny pies :p a ja za dużo chyba łaciny używałam osttanimi czasy bo mnie bozia pokarała i głos odebrała :eviltong: w kapeli jazzowej jak nic bym teraz karierę zrobiła :evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Helga&Ares napisał(a):ja też się wybieram na Maltę:multi: kiedy, kiedy?? Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hmmmm...termin bliżej nieokreślony:eviltong: wiem ino że we ferie (a wsysko przez orta:mad:) Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a):puk, puk..... ja do porwania :evil_lol: ty nie stukaj tyko kanapeczki szykuj:eviltong: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Helga&Ares napisał(a):ty nie stukaj tyko kanapeczki szykuj:eviltong:no pytałam szczym kcesz :razz: Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a):no pytałam szczym kcesz :razz: jam wszystkożerny potfoor, moze być nawet z tobą w środq:diabloti: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Helga&Ares napisał(a):jam wszystkożerny potfoor, moze być nawet z tobą w środq:diabloti:Ja już jestem skonsumowana..... za to caroolcia pono jeszcze nie :diabloti: Prosszzzz a tu troche witaminek Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 z tym japkiem trafiłas, pyyyycha:multi: mowisz ze caroolcia jeszcze nieskonsumowana:cool3: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Helga&Ares napisał(a):z tym japkiem trafiłas, pyyyycha:multi: mowisz ze caroolcia jeszcze nieskonsumowana:cool3:cieszkam:multi: no pono taaak......ale coś miedzy nami ci powiem..... to bujda na resorach jest;) Quote
caroolcia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Helga&Ares napisał(a):hmmmm...termin bliżej nieokreślony:eviltong: wiem ino że we ferie (a wsysko przez orta:mad:) orta? co to ort? własnie sprawdzałam - śnieżek spłynął a na igielicie żaden fun - blehhhh apple napisał(a):puk, puk..... ja do porwania :evil_lol: otwarteeee..... ...... niesttey porwanie odroczone do czasu przymrozków lub opadów śniegu.......:roll: Quote
caroolcia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):cieszkam:multi: no pono taaak......ale coś miedzy nami ci powiem..... to bujda na resorach jest;) oh no dzisiaj w każdym razie nieeeeee :roll: Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ort - ortodonta ta wstretnaa pogoda, ehhhh:roll: Quote
caroolcia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Helga&Ares napisał(a):ort - ortodonta ta wstretnaa pogoda, ehhhh:roll: oj a ja myślałam że może ortopeda, a co ma ortodonta do jeżdżenia na nartach/desce??? Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Helga&Ares napisał(a):czyli że....:-ociii:evil_lol: caroolcia napisał(a): ...... niesttey porwanie odroczone do czasu przymrozków lub opadów śniegu.......:roll:No jak zwykle....... naobiecywała.........:diabloti: caroolcia napisał(a):oh no dzisiaj w każdym razie nieeeeee :roll::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: słabo sie starasz chyba :evil_lol::eviltong: Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 caroolcia napisał(a):oj a ja myślałam że może ortopeda, a co ma ortodonta do jeżdżenia na nartach/desce??? no za duzo nie ma, tyle ze bede musiala isc na przeswietlenie, jakies cuda, wizyty i nie wiem kiedy to dokladnie w jakie dni, co bym mogla ustalic dzien wyjazdu,buuu Quote
caroolcia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):ciii:evil_lol: No jak zwykle....... naobiecywała.........:diabloti: co się odwlecze, to nie......:cool3: apple napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: słabo sie starasz chyba :evil_lol::eviltong: no cóż siła wyższa - takie okoliczności przyrody.....:evil_lol: za to zamiast na malte jadę dzisiaj na aqua aerobik - cokolwiek to oznacza w praktyce co by parę kcal spalić, a może i sie spodoba Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 caroolcia napisał(a): co się odwlecze, to nie......:cool3:zostanie zrealizowane.....Jak to mówią.... obiecanki cacanki a głupiemu radosc:diabloti: no cóż siła wyższa - takie okoliczności przyrody.....:evil_lol: za to zamiast na malte jadę dzisiaj na aqua aerobik - cokolwiek to oznacza w praktyce co by parę kcal spalić, a może i sie spodobajedź i powiesz czy fajne.... u mnie tez jest ale nie zaryzkowałam eksperymentowania:evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):jedź i powiesz czy fajne.... u mnie tez jest ale nie zaryzkowałam eksperymentowania:evil_lol: ja nie mogę wysiedzieć na miejscu, a sniegu troszke u nas za mało na wypad w góry, więc musze eksperymentowac w miejście, najwyżej pierwszy i ostatni raz hihihi Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 aqua aerobik jest bomba - o wiele lepsiejszy od zwyklego:cool3: Quote
caroolcia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 hehe jest smiechowy, uśmiałam się io przez to wody opiłam, ale podobało mi się, nie spociłam się hehe, zakwasów nie mam, ale jaki miałam humor po!!! u lalala endorfinki się naprodukowały, oj naprodukowały :multi:musze jeszcez przetestować hydrocycling i na coś z tego się zapisać, a może jeszcze tak squash......:evil_lol: dzisiaj przyjeżdża do mnie fachowiec z karcherem wyprać z beżowego dywanu moje fafluny - zobaczymy czy sie nie załamie hihihi, a ja zaraz lece na rozmowe w sprawie pracy :cool3: juz mam cykora, bo cykor ze mnie straszny - blehhh a gdybyscie miały cynka o fajnej pracy w Krakowie to dajcie znać bo cos mam ostation hopla na punkcie Krakowa (ach bliziutko na deseczke w góry:eviltong:) Quote
Recommended Posts