Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

apple napisał(a):
Że na tą prawdziwą Malte :razz: czy tak tylko mówisz zeby mi żal doope ścisnął:placz:

nieeeee :shake: niesttey ta poznańska malta- mini stoczek, ale zawsze to jakis ruch, fajny ruch :evil_lol:

BeaC napisał(a):
eeeeeeeeeeee bujasz z tą Malta
czy o drogę pytasz?????

cze............... po co męczysz psy??
sama się męcz:diabloti:

bujam się na Maltę :evil_lol:
męcze psy, bo lubię się znęcać :diabloti:

zmeczony pies - grzeczny pies :p

a ja za dużo chyba łaciny używałam osttanimi czasy bo mnie bozia pokarała i głos odebrała :eviltong:
w kapeli jazzowej jak nic bym teraz karierę zrobiła :evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga&Ares napisał(a):
jam wszystkożerny potfoor, moze być nawet z tobą w środq:diabloti:
Ja już jestem skonsumowana..... za to caroolcia pono jeszcze nie :diabloti:
Prosszzzz a tu troche witaminek

Posted

Helga&Ares napisał(a):
z tym japkiem trafiłas, pyyyycha:multi:
mowisz ze caroolcia jeszcze nieskonsumowana:cool3:
cieszkam:multi:
no pono taaak......ale coś miedzy nami ci powiem..... to bujda na resorach jest;)

Posted

Helga&Ares napisał(a):
hmmmm...termin bliżej nieokreślony:eviltong:
wiem ino że we ferie (a wsysko przez orta:mad:)

orta? co to ort? własnie sprawdzałam - śnieżek spłynął a na igielicie żaden fun - blehhhh

apple napisał(a):
puk, puk..... ja do porwania :evil_lol:

otwarteeee.....
...... niesttey porwanie odroczone do czasu przymrozków lub opadów śniegu.......:roll:

Posted

Helga&Ares napisał(a):
czyli że....:-o
ciii:evil_lol:

caroolcia napisał(a):

...... niesttey porwanie odroczone do czasu przymrozków lub opadów śniegu.......:roll:
No jak zwykle....... naobiecywała.........:diabloti:

caroolcia napisał(a):
oh no dzisiaj w każdym razie nieeeeee :roll:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: słabo sie starasz chyba :evil_lol::eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
oj a ja myślałam że może ortopeda, a co ma ortodonta do jeżdżenia na nartach/desce???

no za duzo nie ma, tyle ze bede musiala isc na przeswietlenie, jakies cuda, wizyty i nie wiem kiedy to dokladnie w jakie dni, co bym mogla ustalic dzien wyjazdu,buuu

Posted

apple napisał(a):
ciii:evil_lol:

No jak zwykle....... naobiecywała.........:diabloti:

co się odwlecze, to nie......:cool3:

apple napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: słabo sie starasz chyba :evil_lol::eviltong:

no cóż siła wyższa - takie okoliczności przyrody.....:evil_lol: za to zamiast na malte jadę dzisiaj na aqua aerobik - cokolwiek to oznacza w praktyce co by parę kcal spalić, a może i sie spodoba

Posted

caroolcia napisał(a):

co się odwlecze, to nie......:cool3:zostanie zrealizowane.....Jak to mówią.... obiecanki cacanki a głupiemu radosc:diabloti:

no cóż siła wyższa - takie okoliczności przyrody.....:evil_lol: za to zamiast na malte jadę dzisiaj na aqua aerobik - cokolwiek to oznacza w praktyce co by parę kcal spalić, a może i sie spodoba
jedź i powiesz czy fajne.... u mnie tez jest ale nie zaryzkowałam eksperymentowania:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
jedź i powiesz czy fajne.... u mnie tez jest ale nie zaryzkowałam eksperymentowania:evil_lol:

ja nie mogę wysiedzieć na miejscu, a sniegu troszke u nas za mało na wypad w góry, więc musze eksperymentowac w miejście, najwyżej pierwszy i ostatni raz hihihi

Posted

hehe jest smiechowy, uśmiałam się io przez to wody opiłam, ale podobało mi się, nie spociłam się hehe, zakwasów nie mam, ale jaki miałam humor po!!! u lalala endorfinki się naprodukowały, oj naprodukowały :multi:musze jeszcez przetestować hydrocycling i na coś z tego się zapisać, a może jeszcze tak squash......:evil_lol:

dzisiaj przyjeżdża do mnie fachowiec z karcherem wyprać z beżowego dywanu moje fafluny - zobaczymy czy sie nie załamie hihihi, a ja zaraz lece na rozmowe w sprawie pracy :cool3: juz mam cykora, bo cykor ze mnie straszny - blehhh

a gdybyscie miały cynka o fajnej pracy w Krakowie to dajcie znać bo cos mam ostation hopla na punkcie Krakowa (ach bliziutko na deseczke w góry:eviltong:)