PaulinaT Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='BeaC'] skąd my to znamy............Luśka zawsze wypuszczona biegnie z jazgotem wzdłuz płotu..........a nóż-widelec sie ktoś trafi do oszczekania............. tylko ze jej zimno wogole nie przeszkadza................taka gruboskórna jest, ze się potrafi wykapać w styczniu i nic Oj nie - to L. robi inaczej: czatuje przy płocie, cicho siedzi w jednym rogu ogrodu tak gdzie krzaki najgęstsze i kaukaza z drugiej strony ulicy co mieszka można dojrzeć, czasem przemieści sie pod bramę lub drugi róg ogrodu - ale tan mniej jest lubiany bo ON co mieszkał z drugiej strony drogi się ostatnio nie odzywa i czeka. Słucha. Pilnuje. Dyszy. I jak w końcu jakiś bogu ducha winny pies idzie - oj wtedy daje czadu (ludzie jej nie interesują - ona czeka na stwory z futrem :roll: ) I nie nudzi jej się to - wczoraj ubrana stała pod tym płotem 1.5 godziny i wracac nie chciała... Burek przypłotowy :diabloti: Caroolcia - nie palę. Twarda jestem. :multi: Ale letko nie jest. Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='PaulinaT'] Caroolcia - nie palę. Twarda jestem. :multi: Ale letko nie jest. dzielna dziewczynka :loveu: trzymam kciuki co by lettciej było :p Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='caroolcia']ach ty ty paląca.....zazdroszczę ja Tobie, ehhh zazdroszczę....:evil_lol: Cesz papieroska:cool3::cool3::cool3::cool1: Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Medorowa']Cesz papieroska:cool3::cool3::cool3::cool1:Idź mi stad - kusicielko jedna- bo jak psem poszczuje:painting: Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Idź mi stad - kusicielko jedna- bo jak psem poszczuje:painting: :smokin:mmmm:evilbat::evilbat::evilbat: Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Medorowa']Cesz papieroska:cool3::cool3::cool3::cool1: yyy no tak wirtualnie to siem chyba skusze....... [quote name='apple']Idź mi stad - kusicielko jedna- bo jak psem poszczuje:painting: a dysponujesz jakim groźnym ???? :evil_lol: Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='caroolcia']yyy no tak wirtualnie to siem chyba skusze....... Ja ci się skusze......... No ! żeby mi to było ostatni RAZ!:mad: a dysponujesz jakim groźnym ???? :evil_lol: Pożycze od Medorowej ona ma same groźne piesy:evil_lol:. Załatwie ja jej własną bronią :evil_lol::eviltong: Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Pożycze od Medorowej ona ma same groźne piesy:evil_lol:. Załatwie ja jej własną bronią :evil_lol::eviltong: fiuuuu fiuuuuu spryciara - pełen respekt :cool3: Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='caroolcia']fiuuuu fiuuuuu spryciara - pełen respekt :cool3:No BA! Toć ja twoja TGW jestem - muszem być czujna, zwarta i gotowa :cool3: Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Cze Caroolko do konsumpcji :loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='apple']Cze Caroolko do konsumpcji :loveu::loveu::loveu: cze cze jabłeczniku :eviltong: może nie do konsumpcji, ale konsumpcyjnie nastawiona, chocia gdyby kto przystojny skonsumować miał... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='caroolcia']cze cze jabłeczniku :eviltong: może nie do konsumpcji, ale konsumpcyjnie nastawiona, chocia gdyby kto przystojny skonsumować miał... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa tarata mnie nie wmówisz że ty nieskonsumowana :eviltong: Quote
caroolcia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='apple']taaaa tarata mnie nie wmówisz że ty nieskonsumowana :eviltong: że niby ja??? :siara: Quote
BeaC Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 cześć ale mam niechcieja:cool1::cool1::cool1: Quote
caroolcia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='BeaC']cześć ale mam niechcieja:cool1::cool1::cool1: a ja mam 15 minutków do końca pracy i zmykam do domeczku :loveu: a niechcieja w pracy to mam zawsze, ale to zawsze :evil_lol: Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='caroolcia']że niby ja??? :siara::siara: no przeciez nie ja Quote
caroolcia Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a)::siara: no przeciez nie ja hmmm kto tam wie.......:evil_lol: evaxon napisał(a)::hand::hand::hand: heloł, heloł :multi: apple napisał(a):cześć Carola - to sem jo ło matko, a zupełnie bym cie nie poznała :shake: :eviltong: Medorowa napisał(a):Cze :loveu::loveu::loveu::loveu: cze Madziulka :multi: Quote
caroolcia Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 a ja wam powiem, że ostatnio to mnie taki jakiś niehumor na dogo dorwał, w ogóle nie chce mi sie siedzieć w miejscu i w domku, ciągle bym w ruchu była, nawet w sobote i niedziele zamist spacerować z psiakami po lesie to z nimi biegałam, biedne psy - zmęczyły się okrutnie :evil_lol: ja kcem w góry, ja kcem na deseczkę!!!!!:placz: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 caroolcia napisał(a):a ja wam powiem, że ostatnio to mnie taki jakiś niehumor na dogo dorwał, w ogóle nie chce mi sie siedzieć w miejscu i w domku, ciągle bym w ruchu była, nawet w sobote i niedziele zamist spacerować z psiakami po lesie to z nimi biegałam, biedne psy - zmęczyły się okrutnie :evil_lol: ja kcem w góry, ja kcem na deseczkę!!!!!:placz:To dobrze - ruch to zdrowie ino po co te psy tak mordujesz :evil_lol: P.S. Tak w ogóle to przyszłam ci odhejknąć i powiedziec że w górach ciepło i słonko i w ogóle wiesna i niet na deseczce :shake: Quote
caroolcia Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a):To dobrze - ruch to zdrowie ino po co te psy tak mordujesz :evil_lol: P.S. Tak w ogóle to przyszłam ci odhejknąć i powiedziec że w górach ciepło i słonko i w ogóle wiesna i niet na deseczce :shake: ruch to zdrowie tym bardziej jak sie rzuca palenie;) a teraz właśnie szukam aqua aerobiku :evil_lol: a ja na ndoopalce wysiedzieć nie mogę ;) no cóz w takim razie w środę chociaz na maltę podjade poćwiczyć triki :eviltong: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 caroolcia napisał(a):ruch to zdrowie tym bardziej jak sie rzuca palenie;) a teraz właśnie szukam aqua aerobiku :evil_lol: a ja na ndoopalce wysiedzieć nie mogę ;) no cóz w takim razie w środę chociaz na maltę podjade poćwiczyć triki :eviltong: Że na tą prawdziwą Malte :razz: czy tak tylko mówisz zeby mi żal doope ścisnął:placz: Quote
BeaC Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 eeeeeeeeeeee bujasz z tą Malta czy o drogę pytasz????? cze............... po co męczysz psy?? sama się męcz:diabloti: Quote
Recommended Posts