ferraribox Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Chłopak piękny i młody! :shake:Tylko dlaczego się znudził komuś?????????????????????????????????????? Quote
caroolcia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='apple']Zakochali się w sobie? Oooooo!:loveu::loveu::loveu: noooo chyba chłopaki do gustu sobie przypadły :evil_lol: [quote name='PaulinaT']No po prostu krew mnie zalała jak to przeczytałam. :angryy::angryy::angryy: Ja myślę, że nie ma co ich kryć tylko na czarne kwiatki dawać - jak tak można :angryy: ja bym ubiła nie ma co ukrywać.... [quote name='ferraribox']Chłopak piękny i młody! :shake:Tylko dlaczego się znudził komuś?????????????????????????????????????? ja czegoś takiego nie mogę pojąć tak samo jak trzymanie psa przy budzie na łańcuchu, rozumie, ogrod plus kojec, ale łańcuch :-( Quote
PaulinaT Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ale nawet do kojca można wybrać lepszą rasę niż bokser... :shake: Quote
caroolcia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 ferraribox napisał(a):Witam,mizianka dla B&B:loveu: dziękujemy bardzo, po południu zostana przekazane :loveu: PaulinaT napisał(a):Ale nawet do kojca można wybrać lepszą rasę niż bokser... :shake: oj oczywiście w życiu boksia bym na dworze nie trzymała, tylko futrzaste rasy, swoją drogą Burek by mógł cały dzień niezlaeżnie od tempy na dworze spedzać przez to swoje chow chowowe futerko :evil_lol: mia_mia napisał(a):fajna masz gromadke w domu:cool3: dziękować pięknie - ja podziwiam twoją zapaśniczą świnke :cool3: Quote
PaulinaT Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ejże - to to wiem, że ty tylko w łóżeczku i to pod kołderką 3masz boksery :loveu: Laluś też by chciała pilnowac płota, co by nie ukradli siatki, cały boży dzien i pół nocy - ale ona akurat marznie i potem to odchorowuje... :shake: Ech te szarpeje - cudaki-dziwaki. Quote
caroolcia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 PaulinaT napisał(a):Ejże - to to wiem, że ty tylko w łóżeczku i to pod kołderką 3masz boksery :loveu: Laluś też by chciała pilnowac płota, co by nie ukradli siatki, cały boży dzien i pół nocy - ale ona akurat marznie i potem to odchorowuje... :shake: Ech te szarpeje - cudaki-dziwaki. ojej trzy boksery hmmm to ja sama nie wiedziałam :crazyeye: muszę ich dzisiaj poszukać:evil_lol: Medorowa napisał(a):Doberek kochaniutka:p:p doberek robaczku :loveu: a ja wam sie pochwale, że właśnie uciekam z pracy :multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Uciekłaś już z tej pracy:niewiem::diabloti: Quote
BeaC Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='PaulinaT']Ale nawet do kojca można wybrać lepszą rasę niż bokser... :shake: ............myślisz, że oni się zastanawiają, czy rasa pasuje do budy czy nie? szczęście że miał budę:cool1:a nie beczke po ropie:angryy: ..................a kojec.................tez może być nie za ciekawy, jak jest na długośc psa i jego szerokośc a pies zawraca na 3........... [quote name='PaulinaT'] Laluś też by chciała pilnowac płota, co by nie ukradli siatki, cały boży dzien i pół nocy - ale ona akurat marznie i potem to odchorowuje... :shake: Ech te szarpeje - cudaki-dziwaki. skąd my to znamy............Luśka zawsze wypuszczona biegnie z jazgotem wzdłuz płotu..........a nóż-widelec sie ktoś trafi do oszczekania............. tylko ze jej zimno wogole nie przeszkadza................taka gruboskórna jest, ze się potrafi wykapać w styczniu i nic witaj.....................pokaż język:eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Caroolcia i jak tam który to dzień 19:hmmmm: - bo siem zgubiłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: TGW:loveu: Quote
PaulinaT Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Się wpisuję na trzysetną :p Karol - ja Cię martwić nie chcę, ja teraz po blisko 3 miesiącach przechodzę najgorszy kryzys niepalenia... :shake: - tak się jakos nerwowo porobiło to i palić się kce... :cry: Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Doberek uciekinierko :diabloti: [quote name='evaxon']witanko :multi: jestem, jestem, jak uciekłam w poniedziałek, tak się dopiero dzisiaj zjawiłam :multi: obijałam się przez caaaałeeee dwa dni :cool3: [quote name='Medorowa']Uciekłaś już z tej pracy:niewiem::diabloti: najchętniej na zawsze :evil_lol: [quote name='ferraribox']CZEŚĆ! Co z biksiem? Boksiu jest przecudowny, nocuje u donvitowa i szuka wspaniałego domku, zostanie tylko najprawdopodobniej na miejscu wykastrowany żeby jakiś pseudo się nie pojawił..... Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='BeaC']............myślisz, że oni się zastanawiają, czy rasa pasuje do budy czy nie? szczęście że miał budę:cool1:a nie beczke po ropie:angryy: ..................a kojec.................tez może być nie za ciekawy, jak jest na długośc psa i jego szerokośc a pies zawraca na 3........... skąd my to znamy............Luśka zawsze wypuszczona biegnie z jazgotem wzdłuz płotu..........a nóż-widelec sie ktoś trafi do oszczekania............. tylko ze jej zimno wogole nie przeszkadza................taka gruboskórna jest, ze się potrafi wykapać w styczniu i nic witaj.....................pokaż język:eviltong::eviltong: hi hi hi hi dzisiaj jezyka nie bede pokazywać bo różowy od neoanginu, cosik mnie jakieś wstrętne przeziębienie dopadło i gardełko pobolewa....ehhhh, a u nas zamiast mrozów błoto i bagna - fuuujjjjjj Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Przybywam z pomocą TGW:loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Caroolcia i jak tam który to dzień 19:hmmmm: - bo siem zgubiłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: TGW:loveu: jutro minie 3-ci tydzień - szok :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Medorowa']No cho tu do nas:cool3: jestem, jestem ... na chwile [quote name='PaulinaT']Się wpisuję na trzysetną :p Karol - ja Cię martwić nie chcę, ja teraz po blisko 3 miesiącach przechodzę najgorszy kryzys niepalenia... :shake: - tak się jakos nerwowo porobiło to i palić się kce... :cry: oj no ty mnie tu nie strasz!!!!!palisz znowu :crazyeye: Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Przybywam z pomocą TGW:loveu::loveu::loveu: wiedziałam, że ty zawsze na straży i na ciem liczyć można :loveu: Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 cze nie paląca:loveu: To byłam JA:grins::grins: P A L Ą C A:lol!: Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='caroolcia']wiedziałam, że ty zawsze na straży i na ciem liczyć można :loveu:Ja nie ciem ja człek poczciwy:roll: DUMNA JEZDEM Z CIEBIE NORMALNIE - JAK NIE WIEM CO:cool2::thumbs: Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Medorowa']cze nie paląca:loveu: To byłam JA:grins::grins: P A L Ą C A:lol!: ach ty ty paląca.....zazdroszczę ja Tobie, ehhh zazdroszczę....:evil_lol: [quote name='apple']Ja nie ciem ja człek poczciwy:roll: DUMNA JEZDEM Z CIEBIE NORMALNIE - JAK NIE WIEM CO:cool2::thumbs: ach od razu mi lżej na sercu, że ktoś docenia moje poświęcenie i męki przez bóle :evil_lol: Quote
Recommended Posts