Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Zakochali się w sobie? Oooooo!:loveu::loveu::loveu:

noooo chyba chłopaki do gustu sobie przypadły :evil_lol:

[quote name='PaulinaT']No po prostu krew mnie zalała jak to przeczytałam.
:angryy::angryy::angryy:
Ja myślę, że nie ma co ich kryć tylko na czarne kwiatki dawać - jak tak można :angryy:

ja bym ubiła nie ma co ukrywać....

[quote name='ferraribox']Chłopak piękny i młody!
:shake:Tylko dlaczego się znudził komuś??????????????????????????????????????

ja czegoś takiego nie mogę pojąć tak samo jak trzymanie psa przy budzie na łańcuchu, rozumie, ogrod plus kojec, ale łańcuch :-(

Posted

ferraribox napisał(a):
Witam,mizianka dla B&B:loveu:

dziękujemy bardzo, po południu zostana przekazane :loveu:

PaulinaT napisał(a):
Ale nawet do kojca można wybrać lepszą rasę niż bokser... :shake:

oj oczywiście w życiu boksia bym na dworze nie trzymała, tylko futrzaste rasy, swoją drogą Burek by mógł cały dzień niezlaeżnie od tempy na dworze spedzać przez to swoje chow chowowe futerko :evil_lol:

mia_mia napisał(a):
fajna masz gromadke w domu:cool3:

dziękować pięknie - ja podziwiam twoją zapaśniczą świnke :cool3:

Posted

Ejże - to to wiem, że ty tylko w łóżeczku i to pod kołderką 3masz boksery :loveu:

Laluś też by chciała pilnowac płota, co by nie ukradli siatki, cały boży dzien i pół nocy - ale ona akurat marznie i potem to odchorowuje... :shake:
Ech te szarpeje - cudaki-dziwaki.

Posted

PaulinaT napisał(a):
Ejże - to to wiem, że ty tylko w łóżeczku i to pod kołderką 3masz boksery :loveu:

Laluś też by chciała pilnowac płota, co by nie ukradli siatki, cały boży dzien i pół nocy - ale ona akurat marznie i potem to odchorowuje... :shake:

ojej trzy boksery hmmm to ja sama nie wiedziałam :crazyeye: muszę ich dzisiaj poszukać:evil_lol:

Medorowa napisał(a):
Doberek kochaniutka:p:p

doberek robaczku :loveu:

a ja wam sie pochwale, że właśnie uciekam z pracy :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='PaulinaT']Ale nawet do kojca można wybrać lepszą rasę niż bokser... :shake:

............myślisz, że oni się zastanawiają, czy rasa pasuje do budy czy nie?
szczęście że miał budę:cool1:a nie beczke po ropie:angryy: ..................a kojec.................tez może być nie za ciekawy, jak jest na długośc psa i jego szerokośc a pies zawraca na 3...........

[quote name='PaulinaT']

skąd my to znamy............Luśka zawsze wypuszczona biegnie z jazgotem wzdłuz płotu..........a nóż-widelec sie ktoś trafi do oszczekania............. tylko ze jej zimno wogole nie przeszkadza................taka gruboskórna jest, ze się potrafi wykapać w styczniu i nic

witaj.....................pokaż język:eviltong::eviltong:

Posted

Się wpisuję na trzysetną :p

Karol - ja Cię martwić nie chcę, ja teraz po blisko 3 miesiącach przechodzę najgorszy kryzys niepalenia... :shake: - tak się jakos nerwowo porobiło to i palić się kce... :cry:

Posted

[quote name='apple']Doberek uciekinierko :diabloti:

[quote name='evaxon']witanko :multi:

jestem, jestem, jak uciekłam w poniedziałek, tak się dopiero dzisiaj zjawiłam :multi: obijałam się przez caaaałeeee dwa dni :cool3:

[quote name='Medorowa']Uciekłaś już z tej pracy:niewiem::diabloti:

najchętniej na zawsze :evil_lol:

[quote name='ferraribox']CZEŚĆ!
Co z biksiem?

Boksiu jest przecudowny, nocuje u donvitowa i szuka wspaniałego domku, zostanie tylko najprawdopodobniej na miejscu wykastrowany żeby jakiś pseudo się nie pojawił.....

Posted

[quote name='BeaC']............myślisz, że oni się zastanawiają, czy rasa pasuje do budy czy nie?
szczęście że miał budę:cool1:a nie beczke po ropie:angryy: ..................a kojec.................tez może być nie za ciekawy, jak jest na długośc psa i jego szerokośc a pies zawraca na 3...........

skąd my to znamy............Luśka zawsze wypuszczona biegnie z jazgotem wzdłuz płotu..........a nóż-widelec sie ktoś trafi do oszczekania............. tylko ze jej zimno wogole nie przeszkadza................taka gruboskórna jest, ze się potrafi wykapać w styczniu i nic

witaj.....................pokaż język:eviltong::eviltong:

hi hi hi hi dzisiaj jezyka nie bede pokazywać bo różowy od neoanginu, cosik mnie jakieś wstrętne przeziębienie dopadło i gardełko pobolewa....ehhhh, a u nas zamiast mrozów błoto i bagna - fuuujjjjjj

Posted

[quote name='apple']Caroolcia i jak tam który to dzień 19:hmmmm: - bo siem zgubiłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
TGW:loveu:

jutro minie 3-ci tydzień - szok :crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Medorowa']No cho tu do nas:cool3:

jestem, jestem ... na chwile

[quote name='PaulinaT']Się wpisuję na trzysetną :p

Karol - ja Cię martwić nie chcę, ja teraz po blisko 3 miesiącach przechodzę najgorszy kryzys niepalenia... :shake: - tak się jakos nerwowo porobiło to i palić się kce... :cry:

oj no ty mnie tu nie strasz!!!!!palisz znowu :crazyeye:

Posted

[quote name='caroolcia']wiedziałam, że ty zawsze na straży i na ciem liczyć można :loveu:Ja nie ciem ja człek poczciwy:roll:

DUMNA JEZDEM Z CIEBIE NORMALNIE - JAK NIE WIEM CO:cool2::thumbs:

Posted

[quote name='Medorowa']cze nie paląca:loveu:
To byłam JA:grins::grins: P A L Ą C A:lol!:

ach ty ty paląca.....zazdroszczę ja Tobie, ehhh zazdroszczę....:evil_lol:

[quote name='apple']Ja nie ciem ja człek poczciwy:roll:

DUMNA JEZDEM Z CIEBIE NORMALNIE - JAK NIE WIEM CO:cool2::thumbs:

ach od razu mi lżej na sercu, że ktoś docenia moje poświęcenie i męki przez bóle :evil_lol: