Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caroolcia']koń by się uśmiał!

kłębuszek - wieczorkiem robi sie chłodno

[quote name='caroolcia']cos znalazlam na kompie ;)

Moja piła!

a jednak nie...

pyszna Bonieczka ;)

plus kwiatki - pięknie, my też chwalimy....

Posted

caroolcia napisał(a):
No jak widac chyba zaanektowany :evil_lol:

To tak jak u nas! Krosiu ma swój własny fotel w domu i na działce! A co?!:evil_lol: A tylko byś spróbowała go zająć! Obrażony na pół dnia:lol:

Posted

apple napisał(a):
To tak jak u nas! Krosiu ma swój własny fotel w domu i na działce! A co?!:evil_lol: A tylko byś spróbowała go zająć! Obrażony na pół dnia:lol:

Bonieczka grzeczna boksina - czeka az Pani pokazwoli i pokaze ze mozna ;)

Posted

caroolcia napisał(a):
Bonieczka grzeczna boksina - czeka az Pani pokazwoli i pokaze ze mozna ;)
No to tresowana chyba:evil_lol: Ale co tu się dziwić prawdziwa dama! Krosiu to świrek zupełny ale koffany:loveu:

Posted

Świrki mają sporo uroku ;)))
Niestety od Bony Burbon uczy się wygdonictwa i juz go przyłapałam pare razy wygonie leżącego na kanapie, a czasami po powrocie do domu widze slady przestępstwa - futro i piach na biednej sofie :evil_lol:

Wczora łobuziaki urządziły sobie głupawkę na naszym łóżku w sypialni. Zastałam na łóżku kotłowisko ubłoconej poscieli i dywaniki zamiast na podłodze na ścianach - oj nie nudzą się łobuzy pod moją nieobecność - jak widac doskonale potrafia sobie rozrywkę zapewnić!!!!:diabloti:

Posted

caroolcia napisał(a):
Świrki mają sporo uroku ;)))
Niestety od Bony Burbon uczy się wygdonictwa i juz go przyłapałam pare razy wygonie leżącego na kanapie, a czasami po powrocie do domu widze slady przestępstwa - futro i piach na biednej sofie :evil_lol:

Wczora łobuziaki urządziły sobie głupawkę na naszym łóżku w sypialni. Zastałam na łóżku kotłowisko ubłoconej poscieli i dywaniki zamiast na podłodze na ścianach - oj nie nudzą się łobuzy pod moją nieobecność - jak widac doskonale potrafia sobie rozrywkę zapewnić!!!!:diabloti:
Buhahahaha! Normalka:loveu::evil_lol:

Posted

Dogomania uratowała mi honor - znajomi się smiali że wariatka ze mnie bo mój pies to najbardzoej obfotografowany zwierzak a tu na forum widze że to nie prawda :evil_lol: ...musze nadrobić

he he he skad ja to znam...................moja córka ostatnio się rozryczała jak przyszły zdjęcia............i na żadnym jej nie było............pozdrwowienia la psiaczków...........ten twój Burbon taaki wesoły. Znałam dotychczas jednago szarpeja...ale taki smutas był i nie biegał ani 'świńskich" gonitw nie urządzał

Posted

[quote name='caroolcia']padlina ;) Wyglądają jak po imprezce;)

Tu Burbon wyglada zupelnie jak mój niuniek:loveu:

a to moja trawa :placz: Biedna trawka oj biedna :roll:

Buziole dla Burbisia i Boni :buzi:

Posted

[quote name='BeaC']Dogomania uratowała mi honor - znajomi się smiali że wariatka ze mnie bo mój pies to najbardzoej obfotografowany zwierzak a tu na forum widze że to nie prawda :evil_lol: ...musze nadrobić

he he he skad ja to znam...................moja córka ostatnio się rozryczała jak przyszły zdjęcia............i na żadnym jej nie było............pozdrwowienia la psiaczków...........ten twój Burbon taaki wesoły. Znałam dotychczas jednago szarpeja...ale taki smutas był i nie biegał ani 'świńskich" gonitw nie urządzał

hi hi hi, biedaczka:evil_lol:

Posted

Ogródka nie zdewastuje. Ale moja TZ ma dość. Stawek, kopanie w ziemi, salon,stawek, kopanie w ziemi, salon...................................

Ale pojechali co za ulga.:diabloti:

Posted

Donvitow napisał(a):
Ogródka nie zdewastuje. Ale moja TZ ma dość. Stawek, kopanie w ziemi, salon,stawek, kopanie w ziemi, salon...................................

Ale pojechali co za ulga.:diabloti:

Cóż to za brak gościnności:mad: !