caroolcia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 koń by się uśmiał! kłębuszek - wieczorkiem robi sie chłodno Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 wszyscy się chwala kwiatkami, ja w takim razie tez wrzucam foteczki z mojego "kiełkującego" ogrodeczka ;) Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='caroolcia']koń by się uśmiał! kłębuszek - wieczorkiem robi sie chłodno [quote name='caroolcia']cos znalazlam na kompie ;) Moja piła! a jednak nie... pyszna Bonieczka ;) plus kwiatki - pięknie, my też chwalimy.... Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 padlina ;) a tu? nasionka mojej trawki - zamiast na ziemi na faflunach burbona - może cos w tej wilgoci wykiełkuje :diabloti: a to moja trawa :placz: Quote
Mada&Teodor Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Superowe jest to zdjecie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
apple Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Wygodnicka jak każdy Boksiu:evil_lol::loveu:. Ale powiedz czy to jej prywatny fotel??? Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='apple']Wygodnicka jak każdy Boksiu:evil_lol::loveu:. Ale powiedz czy to jej prywatny fotel??? No jak widac chyba zaanektowany :evil_lol: Quote
apple Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 caroolcia napisał(a):No jak widac chyba zaanektowany :evil_lol: To tak jak u nas! Krosiu ma swój własny fotel w domu i na działce! A co?!:evil_lol: A tylko byś spróbowała go zająć! Obrażony na pół dnia:lol: Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 apple napisał(a):To tak jak u nas! Krosiu ma swój własny fotel w domu i na działce! A co?!:evil_lol: A tylko byś spróbowała go zająć! Obrażony na pół dnia:lol: Bonieczka grzeczna boksina - czeka az Pani pokazwoli i pokaze ze mozna ;) Quote
apple Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 caroolcia napisał(a):Bonieczka grzeczna boksina - czeka az Pani pokazwoli i pokaze ze mozna ;) No to tresowana chyba:evil_lol: Ale co tu się dziwić prawdziwa dama! Krosiu to świrek zupełny ale koffany:loveu: Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Świrki mają sporo uroku ;))) Niestety od Bony Burbon uczy się wygdonictwa i juz go przyłapałam pare razy wygonie leżącego na kanapie, a czasami po powrocie do domu widze slady przestępstwa - futro i piach na biednej sofie :evil_lol: Wczora łobuziaki urządziły sobie głupawkę na naszym łóżku w sypialni. Zastałam na łóżku kotłowisko ubłoconej poscieli i dywaniki zamiast na podłodze na ścianach - oj nie nudzą się łobuzy pod moją nieobecność - jak widac doskonale potrafia sobie rozrywkę zapewnić!!!!:diabloti: Quote
apple Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 caroolcia napisał(a):Świrki mają sporo uroku ;))) Niestety od Bony Burbon uczy się wygdonictwa i juz go przyłapałam pare razy wygonie leżącego na kanapie, a czasami po powrocie do domu widze slady przestępstwa - futro i piach na biednej sofie :evil_lol: Wczora łobuziaki urządziły sobie głupawkę na naszym łóżku w sypialni. Zastałam na łóżku kotłowisko ubłoconej poscieli i dywaniki zamiast na podłodze na ścianach - oj nie nudzą się łobuzy pod moją nieobecność - jak widac doskonale potrafia sobie rozrywkę zapewnić!!!!:diabloti:Buhahahaha! Normalka:loveu::evil_lol: Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Zycze wszystkim miłego weekendu i uciekam za per minutek do moich potworów ;) Do poniedziałku! Quote
apple Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 caroolcia napisał(a):Zycze wszystkim miłego weekendu i uciekam za per minutek do moich potworów ;) Do poniedziałku! Paputki!:hand: Quote
BeaC Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dogomania uratowała mi honor - znajomi się smiali że wariatka ze mnie bo mój pies to najbardzoej obfotografowany zwierzak a tu na forum widze że to nie prawda :evil_lol: ...musze nadrobić he he he skad ja to znam...................moja córka ostatnio się rozryczała jak przyszły zdjęcia............i na żadnym jej nie było............pozdrwowienia la psiaczków...........ten twój Burbon taaki wesoły. Znałam dotychczas jednago szarpeja...ale taki smutas był i nie biegał ani 'świńskich" gonitw nie urządzał Quote
margo001 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='caroolcia']padlina ;) Wyglądają jak po imprezce;) Tu Burbon wyglada zupelnie jak mój niuniek:loveu: a to moja trawa :placz: Biedna trawka oj biedna :roll: Buziole dla Burbisia i Boni :buzi: Quote
apple Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cześć Kochani ja się melduję! Bo Krosiu to się dopiero na drugi bok przewraca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='BeaC']Dogomania uratowała mi honor - znajomi się smiali że wariatka ze mnie bo mój pies to najbardzoej obfotografowany zwierzak a tu na forum widze że to nie prawda :evil_lol: ...musze nadrobić he he he skad ja to znam...................moja córka ostatnio się rozryczała jak przyszły zdjęcia............i na żadnym jej nie było............pozdrwowienia la psiaczków...........ten twój Burbon taaki wesoły. Znałam dotychczas jednago szarpeja...ale taki smutas był i nie biegał ani 'świńskich" gonitw nie urządzał hi hi hi, biedaczka:evil_lol: Quote
caroolcia Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Witam wsztstkich serdecznie - my z Burbakiem na występach gościnnych u rodziców - a co niech Burbek dewastuje ich ogródek - nie moj biedny!!!:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Burbonik wygląda rzeczywiście... jak na drugi dzień...:razz: Quote
Donvitow Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ogródka nie zdewastuje. Ale moja TZ ma dość. Stawek, kopanie w ziemi, salon,stawek, kopanie w ziemi, salon................................... Ale pojechali co za ulga.:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Donvitow napisał(a):Ogródka nie zdewastuje. Ale moja TZ ma dość. Stawek, kopanie w ziemi, salon,stawek, kopanie w ziemi, salon................................... Ale pojechali co za ulga.:diabloti: Cóż to za brak gościnności:mad: ! Quote
Recommended Posts