apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Century Gothic]czesć carolka - który to już dzień twojego nowego, lepszego życia?:razz:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]czesć carolka - który to już dzień twojego nowego, lepszego życia?:razz:[/FONT] 6-ty, ale tak na serio do dopiero wczoraj dzień całkowice bez papierocha i na razie dzisiaj, zobaczymy co będzie w łikend bo jade na impreze firmową w góry, więć ekhm ekhm może nie być łatwo :drink1::knajpa: Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']6-ty, ale tak na serio do dopiero wczoraj dzień całkowice bez papierocha i na razie dzisiaj, zobaczymy co będzie w łikend bo jade na impreze firmową w góry, więć ekhm ekhm może nie być łatwo :drink1::knajpa: [FONT=Century Gothic]No bez takich mi tu.:mad: Bez ma być bo TGW czuwa a za złamanie postanowienia przewidziano karę :razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']właściwie mam dosyć lizaków.... nuplam w zastępstwie zielska i muszę wam powiedzieć, że najlepszym fragmentem każdego lizaka jest ...patyk - można pogryść, wyżyć się, a cała reszta za słodka :shake:[/quote] Buhahahhahahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No bez takich mi tu.:mad: Bez ma być bo TGW czuwa a za złamanie postanowienia przewidziano karę :razz:[/FONT] no i masz babo placek teraz przy chęci na dymka bedę widziała ciebie z bejsbolem :roll: kara??? jaka kara??? fajna :cool3:?? [quote name='Medorowa']Buhahahhahahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ty się tu ze mnie nie podśmie**** tylko rzucaj rzucaj - będę żyła w świadomości że to nie tylko ja takl biedna i nieszczęśliwa :diabloti: Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']no i masz babo placek teraz przy chęci na dymka bedę widziała ciebie z bejsbolem :roll: [FONT=Century Gothic]hahahahahaha :evil_lol:[/FONT] kara??? jaka kara??? fajna :cool3:?? [FONT=Century Gothic]Nie chcij się przekonac :shake: - straszna po prostu :diabloti:[/FONT] ty się tu ze mnie nie podśmie**** tylko rzucaj rzucaj - będę żyła w świadomości że to nie tylko ja takl biedna i nieszczęśliwa :diabloti: [FONT=Century Gothic]no właśnie Medorowa dawaj![/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no właśnie Medorowa dawaj![/FONT] no szkoda, żeby taka piękna Medorowa przez papierochy szybko starowyglądającą się zrobiła :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: p.s. 6-stego dnia lepiej, tylko nerwy w dalszym ciagu szybko siadają :eviltong: p.s.2 po łikendzie będą focisze :cool3: a tak ogólnie to nudzi mi się potwornie dzisiaj w pracy, nic mi się nie chce, pije 7 kaffe, więc mi jush ręce latają, na szczęście jutro tylko do 11-tej jupiiiii Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']no szkoda, żeby taka piękna Medorowa przez papierochy szybko starowyglądającą się zrobiła :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: p.s. 6-stego dnia lepiej, tylko nerwy w dalszym ciagu szybko siadają :eviltong: p.s.2 po łikendzie będą focisze :cool3: a tak ogólnie to nudzi mi się potwornie dzisiaj w pracy, nic mi się nie chce, pije 7 kaffe, więc mi jush ręce latają, na szczęście jutro tylko do 11-tej jupiiiii [FONT=Century Gothic]to kiedy jedziesz na tę firmową bibkę - jutro? Fajnie masz taki imprezki to fajna sprawa :lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]to kiedy jedziesz na tę firmową bibkę - jutro? Fajnie masz taki imprezki to fajna sprawa :lol:[/FONT] jutro o 11 ruszam po moje kundelki, torbe i deseczke, jade do rodziców odstawić moje potworki, stamtąd zabiera mnie kierowca firmowym busem pełnym wesołych babeczek:evil_lol: i jadymy do Wisły. Po drodze mam przystanek w katowicach na kafce u kolegi:cool3: na miejscu bedzie 300 ludziów z naszej firmy - stok dla nas zamykają hi hi,będą narty, dechy, kuligi i ogniska - strasznie męczacy weekend :evil_lol: ja to się dla tej mojej firmy poświęcam ... Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']jutro o 11 ruszam po moje kundelki, torbe i deseczke, jade do rodziców odstawić moje potworki, stamtąd zabiera mnie kierowca firmowym busem pełnym wesołych babeczek:evil_lol: i jadymy do Wisły. Po drodze mam przystanek w katowicach na kafce u kolegi:cool3: na miejscu bedzie 300 ludziów z naszej firmy - stok dla nas zamykają hi hi,będą narty, dechy, kuligi i ogniska - strasznie męczacy weekend :evil_lol: ja to się dla tej mojej firmy poświęcam ...:roflt: [FONT=Century Gothic]no rzeczywiście męczący - jak diabli :cool1::diabloti: TEZ TAK CHCEM :cry::cry::cry: [/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple']:roflt: [FONT=Century Gothic]no rzeczywiście męczący - jak diabli :cool1::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]TEZ TAK CHCEM :cry::cry::cry:[/FONT] to oć oć z nami :multi: Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']to oć oć z nami :multi: [FONT=Century Gothic]To jak już bedziecie w Katowicach na tej Kaffce to zachaczcie o Jaworzno to tylko25 km czekakm spakowana. czy bikini też mam zabrać????:cool3:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To jak już bedziecie w Katowicach na tej Kaffce to zachaczcie o Jaworzno to tylko25 km czekakm spakowana. czy bikini też mam zabrać????:cool3:[/FONT] ooo super!!! bierz bikini, jest sauna i basen.....tylko ze taki na dworze, więc nie wiem czy będzie w nim aqua, ale zawsze można zrobić suchą zaprawe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']ooo super!!! bierz bikini, jest sauna i basen.....tylko ze taki na dworze, więc nie wiem czy będzie w nim aqua, ale zawsze można zrobić suchą zaprawe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Spoko mam coś z morsa :lol: wage :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Spoko mam coś z morsa :lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]wage :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] to teraz serdecznie zapraszam do mnie do domu wycierac monitor bo przez cięm zaplułam całkowicie :evil_lol: Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']to teraz serdecznie zapraszam do mnie do domu wycierac monitor bo przez cięm zaplułam całkowicie :evil_lol: [FONT=Century Gothic]jezdem!:grins::razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Gdzie poscierać ?:razz: [/FONT] Quote
ferraribox Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jezdem!:grins::razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Gdzie poscierać ?:razz:[/FONT] Takiej to dobrze! Imprezka w górach a w domu gosposia:evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jezdem!:grins::razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Gdzie poscierać ?:razz:[/FONT] ach ten raz ci wybaczyłam i sama posprzątałam, ale na pifko zapraszam zawsze :loveu: Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='ferraribox']Takiej to dobrze! Imprezka w górach a w domu gosposia:evil_lol:[FONT=Century Gothic]hahahahaha:evil_lol::eviltong: [/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='ferraribox']Takiej to dobrze! Imprezka w górach a w domu gosposia:evil_lol:[/quote] hi hi hi, ale ona oszukuje bo jedzie ze mną - robimy na stoku bikini party!!!!! Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']ach ten raz ci wybaczyłam i sama posprzątałam, ale na pifko zapraszam zawsze :loveu:[FONT=Century Gothic]na pifko zawsze chętnie :evil_lol: A teraz lece uspać małą - do jutra :loveu:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]na pifko zawsze chętnie :evil_lol: A teraz lece uspać małą - do jutra :loveu:[/FONT] to do jutra!!!!! :lol: Quote
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Century Gothic]I przyszłam dnia siódmego Zyjesz?:razz: TGW - trzymam za cię na tym weekendzie - DAJ RADE! :thumbs: [/FONT] Quote
caroolcia Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I przyszłam dnia siódmego [/FONT] [FONT=Century Gothic]Zyjesz?:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]TGW - trzymam za cię na tym weekendzie - DAJ RADE! :thumbs:[/FONT] żyje żyje i daje radę :multi: chyba jest coraz lepiej :multi: tfu tfu zeby nie zapeszyć :evil_lol: dzieki ci TGW :loveu: Quote
BeaC Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='caroolcia']6-ty, ale tak na serio do dopiero wczoraj dzień całkowice bez papierocha i na razie dzisiaj, zobaczymy co będzie w łikend bo jade na impreze firmową w góry, więć ekhm ekhm może nie być łatwo :drink1::knajpa: [quote name='apple']:roflt: [FONT=Century Gothic]no rzeczywiście męczący - jak diabli :cool1::diabloti: TEZ TAK CHCEM :cry::cry::cry: [/FONT] ja teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeż:placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts