apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']a nie mozna by tak przed kompem wypocić???:evil_lol: [FONT=Century Gothic]Oj gdyby mogło być tak cudownbie to ja bym Claudią Schiffer była :evil_lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Helga&Ares']:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o a jaki dumny z siebie:eviltong: a jak robi kariere w reklamie to i go duma rozpiera :cool3: [quote name='Jagoda*']Wytrwaj w postanowieniu, cały czas miej wyrzuty sumienia, że zatruwasz....;) Wiem, że to trudne...:shake: jestem bez sumienia :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj gdyby mogło być tak cudownbie to ja bym Claudią Schiffer była :evil_lol:[/FONT] :lol!: ja bym chyba dawno znikneła :evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']a jak robi kariere w reklamie to i go duma rozpiera :cool3: jestem bez sumienia :evil_lol: :lol!: ja bym chyba dawno znikneła :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Oj to szczęście że tak się nie da[/FONT] :evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj to szczęście że tak się nie da[/FONT] :evil_lol: ale gdyby tak jak regulator chudości był..... ... tobym siedziała przed kompem i wcinała co popadnie :evil_lol: ....byle żywe nie było i się nie ruszało :evil_lol: Quote
BeaC Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']a zobaczcie reklamujemy tarasy hihihi Burbek robi kariere :cool3: http://www.deck-dry.com/index.php?str=galeria&pokaz=15&foto=325&lg=pl http://www.deck-dry.com/index.php?str=galeria&pokaz=15&foto=326&lg=pl biutifol:loveu::loveu::loveu: wiesz już daaawno zwróciłam uwagę na tój taras........... bo ja mam nadal betonowy i nie wiem co na niego rzucić:razz: Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']ale gdyby tak jak regulator chudości był..... ... tobym siedziała przed kompem i wcinała co popadnie :evil_lol: ....byle żywe nie było i się nie ruszało :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Założe się że akurat to co żywe i się rusza to ma najmniej kalorii - hehe :evil_lol: Takie nasze babskie szczęście :lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Założe się że akurat to co żywe i się rusza to ma najmniej kalorii - hehe :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Takie nasze babskie szczęście :lol:[/FONT] bo się spala kalorie goniąc :icon_roc: ??? Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='BeaC']biutifol:loveu::loveu::loveu: wiesz już daaawno zwróciłam uwagę na tój taras........... bo ja mam nadal betonowy i nie wiem co na niego rzucić:razz: no płytki mi sie opatrzyły, pozbruku tysz nie chciałam, ale nastepnym razem gdybym robiła drewniany to bez ryflowania, moze większy poslizg, ale za to wyglada bardziej naturanie i sie człowiek nie umorduje tak zmiatając i zmywając :evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']bo się spala kalorie goniąc :icon_roc: ???:evil_lol: [FONT=Century Gothic]też ale zawsze to co najsmaczniejsze ma najwięcej kalorii to ty nie wiesz?:roll: [/FONT] Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='apple']:evil_lol: [FONT=Century Gothic]też ale zawsze to co najsmaczniejsze ma najwięcej kalorii to ty nie wiesz?:roll:[/FONT] wiem, ale zupelnie nie rozumiem :???: :shake: Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']wiem, ale zupelnie nie rozumiem :???: :shake: [FONT=Century Gothic]ja też właśnie nie:cool1: [/FONT] Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ja też właśnie nie:cool1:[/FONT] gdyby tak marchewka smakowała jak czipsiki, brokuły jak pizzucha, a szpinak jak hamburger, a pifko miało tyle kalorii co aqua - byłabym szcześliwym ludziem :roll: Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']gdyby tak marchewka smakowała jak czipsiki, brokuły jak pizzucha, a szpinak jak hamburger, a pifko miało tyle kalorii co aqua - byłabym szcześliwym ludziem :roll: [FONT=Century Gothic]mnie by już wtedy nic do szczęścia nie było trzeba. No jeszcze żeby kaska rosła na drzewach:razz:[/FONT] Quote
kaLOlina Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ha! na drzewach;) zeby na krzaczporach rosla- bo do drzew trza siagac, na ziemie sie schylac- a krzaczor to na wyciagniecie reki;) Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='kaLOlina']ha! na drzewach;) zeby na krzaczporach rosla- bo do drzew trza siagac, na ziemie sie schylac- a krzaczor to na wyciagniecie reki;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]nooo fakt. Jak byc wymagajacym to juz do końca :evil_lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]mnie by już wtedy nic do szczęścia nie było trzeba. No jeszcze żeby kaska rosła na drzewach:razz:[/FONT] yyy lepiej żeby mozna było wychodowac sobie ze specjalnych nasionek bo: a) gdyby rosła na drzewach trzeba by sie było po nią wspinać a ja leniwa z natury :p b) wszyscy mieliby do niej dostep a tush nie byłoby tak fajne jak byc indywidualnym bogaczem, nie wpominajac o ewentualnej hiperinflacji przy takim wzroście podaży pieniądza na rynek :evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='kaLOlina']ha! na drzewach;) zeby na krzaczporach rosla- bo do drzew trza siagac, na ziemie sie schylac- a krzaczor to na wyciagniecie reki;)[/quote] buhahaha mamy podobny tok myslenia :evil_lol: leniuchy wstretne hi hi Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']yyy lepiej żeby mozna było wychodowac sobie ze specjalnych nasionek bo: a) gdyby rosła na drzewach trzeba by sie było po nią wspinać a ja leniwa z natury :p b) wszyscy mieliby do niej dostep a tush nie byłoby tak fajne jak byc indywidualnym bogaczem, nie wpominajac o ewentualnej hiperinflacji przy takim wzroście podaży pieniądza na rynek :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Nooo bez przesady ;)[/FONT] Quote
PaulinaT Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Caroolcia - mnie tu pachnie ekonomicznym wykształceniem ty wykszatłciuchu :p Quote
BeaC Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Hej to ja Caroola ma rację............co za przyjemność mieć kasę jak wszyscy mają:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooo bez przesady ;)[/FONT] oj nie mow chociaż w marzeniach sobie poprzesadzam - w realu jedyne co moge przesadzać to roślinki w ogrodku :evil_lol: [quote name='PaulinaT']Caroolcia - mnie tu pachnie ekonomicznym wykształceniem ty wykszatłciuchu :p ano była okazja sie i popisałam a co :eviltong: [quote name='BeaC']Hej to ja Caroola ma rację............co za przyjemność mieć kasę jak wszyscy mają:eviltong::eviltong::eviltong: hej ty :grins: no właśnie......ale z wami na pewno bym się podzieliła :B-fly: a jak! po lizaku dla każdej - znajcie mój gest :p ... żartowałam :megagrin: po dwa :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='BeaC']Hej to ja Caroola ma rację............co za przyjemność mieć kasę jak wszyscy mają:eviltong::eviltong::eviltong: Ot właśnie:diabloti::diabloti::diabloti: Cześc lizaczku:hand: Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Medorowa']Ot właśnie:diabloti::diabloti::diabloti: Cześc lizaczku:hand:[/quote] właściwie mam dosyć lizaków.... nuplam w zastępstwie zielska i muszę wam powiedzieć, że najlepszym fragmentem każdego lizaka jest ...patyk - można pogryść, wyżyć się, a cała reszta za słodka :shake: Quote
Jagoda1 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Podeślij jedną sadzonkę, taka najmniejszą, nie jestem pazerna, ale...;) Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Jagoda*']Podeślij jedną sadzonkę, taka najmniejszą, nie jestem pazerna, ale...;)[/quote] okej, wybiorę ci taką z ładnie rozgałęzioną:cool3:, tylko ciiiiii bo zaraz tu całe dogo będzie mnie o sadzonki prosiło:roll: Quote
Recommended Posts