PaulinaT Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 30?? :o oj rzucac kochana rzucać - nie łatwe toto ale da się! Quote
caroolcia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='PaulinaT']30?? :o oj rzucac kochana rzucać - nie łatwe toto ale da się! dzisiaj jest już lepiej wieczory najgorsze .....:roll: ale wiecie już po tych 4 dniach zaczynam czuc jak śmierdza papierochami moje ciuchy w szafie i inne rzeczy - wczesnije tego kompletnie nie czułam :oops: fuuujjjjjjjjjjj Quote
Jagoda1 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='caroolcia']dzisiaj jest już lepiej wieczory najgorsze .....:roll: ale wiecie już po tych 4 dniach zaczynam czuc jak śmierdza papierochami moje ciuchy w szafie i inne rzeczy - wczesnije tego kompletnie nie czułam :oops: fuuujjjjjjjjjjj Dalej wspieram Cię...:cool3::glaszcze: Quote
caroolcia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Jagoda*']Dalej wspieram Cię...:cool3::glaszcze:[/quote] cieszy mnie to ogromnie!!!!! Quote
margo001 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='caroolcia']dzisiaj jest już lepiej wieczory najgorsze .....:roll: ale wiecie już po tych 4 dniach zaczynam czuc jak śmierdza papierochami moje ciuchy w szafie i inne rzeczy - wczesnije tego kompletnie nie czułam :oops: fuuujjjjjjjjjjj Śmierdzi,śmierdzi i to jak,ale dopóki palisz to nigdy tego nie zrozumiesz :evil_lol: Jak ci się będzie chcizło bardzo jarac to weź sobie papieroska i udawaj że go palisz bez podpalania ,mi to pomogło i to bardzo :loveu:i powiem Ci że już minęło 5 lat jak to świństwo rzuciłam :multi: Trzymaj się musisz wytrzymac :loveu: Quote
e.v.a Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 oo masz a te caly czas o fajach :shake::diabloti: Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ja też rzucę(:siara:), tylko na razie wzięłam się za dietke, a później pomyśle o paleniu:roll::roll: W każdym razie teraz postaram sie chociaż ograniczać:roll: Quote
e.v.a Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']Ja też rzucę(:siara:), tylko na razie wzięłam się za dietke, a później pomyśle o paleniu:roll::roll: W każdym razie teraz postaram sie chociaż ograniczać:roll:[/quote] ty bys sie za prace lepiej wzieła:cool1: :evil_lol: Quote
ferraribox Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Rzucaj, rzucaj!!!!!Trzymam kciuki:loveu::loveu::loveu: Niepaląca. Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='evaxon']ty bys sie za prace lepiej wzieła:cool1: :evil_lol:[/quote] Wont:cool1::cool1::diabloti: Nad pracą sie zastanowię... potrzebuję na to czasu:oops::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='margo001']Śmierdzi,śmierdzi i to jak,ale dopóki palisz to nigdy tego nie zrozumiesz :evil_lol: Jak ci się będzie chcizło bardzo jarac to weź sobie papieroska i udawaj że go palisz bez podpalania ,mi to pomogło i to bardzo :loveu:i powiem Ci że już minęło 5 lat jak to świństwo rzuciłam :multi: Trzymaj się musisz wytrzymac :loveu: he he he ja już w swoim życiu rzucałam............najpierw na 4 lata......... potem na 8:-o:-o i znowu jaram:eviltong::eviltong::eviltong: od przeprowadzki:roll:, bo stress mnie dobił ale ja to rzuce z dnia na dzień, bo tak mam jak mi się znudzi rzucam i już witaj wytrwała w swym postanowieniu:multi::multi: Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='evaxon']oo masz a te caly czas o fajach :shake::diabloti:[/quote] ehhh no co zrobić :shake: :evil_lol: [quote name='Medorowa']Ja też rzucę(:siara:), tylko na razie wzięłam się za dietke, a później pomyśle o paleniu:roll::roll: W każdym razie teraz postaram sie chociaż ograniczać:roll:[/quote] jush widze to ograniczanie....przez jeden dzień :diabloti: :evil_lol: [quote name='evaxon']ty bys sie za prace lepiej wzieła:cool1: :evil_lol:[/quote] ależ ty przyziemna :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='ferraribox']Rzucaj, rzucaj!!!!!Trzymam kciuki:loveu::loveu::loveu: Niepaląca. rzucam! ale wczoraj wieczorkiem pałiłam :oops: ale dzisiaj znowu rzucam :evil_lol: [quote name='Medorowa']Wont:cool1::cool1::diabloti: Nad pracą sie zastanowię... potrzebuję na to czasu:oops::evil_lol::evil_lol: ja myslę, że pracę też można rzucić, zupełnie jak kilogramy i fajory :diabloti: [quote name='BeaC']he he he ja już w swoim życiu rzucałam............najpierw na 4 lata......... potem na 8:-o:-o i znowu jaram:eviltong::eviltong::eviltong: od przeprowadzki:roll:, bo stress mnie dobił ale ja to rzuce z dnia na dzień, bo tak mam jak mi się znudzi rzucam i już witaj wytrwała w swym postanowieniu:multi::multi: zazdroszcze rzucania z dnia na dzień ja to nałogowiec przeokrutny hi hi Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 dla Efki, coby nie mowila ze ash tak monotematycznie :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 jak fajnie wygląda w tych kolorkach:loveu::loveu: http://images30.fotosik.pl/138/312ea1a97ed3d85d.jpg cześć gubiąca nałóg:lol: od razu czystsze powietrze tu u Ciebie:evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Tu twoja TGW jak tam dzisiaj? :razz:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Helga&Ares']jak fajnie wygląda w tych kolorkach:loveu::loveu: http://images30.fotosik.pl/138/312ea1a97ed3d85d.jpg cześć gubiąca nałóg:lol: od razu czystsze powietrze tu u Ciebie:evil_lol: raczej cięższe bo się ciagle czymś opycham :evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tu twoja TGW jak tam dzisiaj? :razz:[/FONT] hmmmmm dzisiaj maślanka, ptasie mleczko, paluszki ... :shake: :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']hmmmmm dzisiaj maślanka, ptasie mleczko, paluszki ... :shake: :eviltong: i tak trzymaj! my Ci przestać rzucać nie pozwolimy:eviltong: a dodatkowe kg? nie przejmuj się, zrzucić na spacerkach[FONT=Century Gothic]:razz:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 a zobaczcie reklamujemy tarasy hihihi Burbek robi kariere :cool3: http://www.deck-dry.com/index.php?str=galeria&pokaz=15&foto=325&lg=pl http://www.deck-dry.com/index.php?str=galeria&pokaz=15&foto=326&lg=pl Quote
Helga&Ares Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']a zobaczcie reklamujemy tarasy hihihi Burbek robi kariere :cool3: http://www.deck-dry.com/index.php?str=galeria&pokaz=15&foto=325&lg=pl http://www.deck-dry.com/index.php?str=galeria&pokaz=15&foto=326&lg=pl :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o a jaki dumny z siebie:eviltong: Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']hmmmmm dzisiaj maślanka, ptasie mleczko, paluszki ... :shake: :eviltong: [FONT=Century Gothic]jedz jedz - na zdrowie :loveu: a potem na aerobik i wypocić :eviltong: [/FONT] Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Helga&Ares']i tak trzymaj! my Ci przestać rzucać nie pozwolimy:eviltong: a dodatkowe kg? nie przejmuj się, zrzucić na spacerkach[FONT=Century Gothic]:razz:[/FONT] no to chyba bede musiała poczekac do wiosny bo na razie wiekszosc spacerkow poza weekendami w marszobiegu wieczorową porą :evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jedz jedz - na zdrowie :loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]a potem na aerobik i wypocić :eviltong:[/FONT] a nie mozna by tak przed kompem wypocić???:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Wytrwaj w postanowieniu, cały czas miej wyrzuty sumienia, że zatruwasz....;) Wiem, że to trudne...:shake: Quote
Recommended Posts