Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PaulinaT']30?? :o
oj rzucac kochana rzucać - nie łatwe toto ale da się!

dzisiaj jest już lepiej

wieczory najgorsze .....:roll:

ale wiecie już po tych 4 dniach zaczynam czuc jak śmierdza papierochami moje ciuchy w szafie i inne rzeczy - wczesnije tego kompletnie nie czułam :oops:

fuuujjjjjjjjjjj

Posted

[quote name='caroolcia']dzisiaj jest już lepiej

ale wiecie już po tych 4 dniach zaczynam czuc jak śmierdza papierochami moje ciuchy w szafie i inne rzeczy - wczesnije tego kompletnie nie czułam :oops:

fuuujjjjjjjjjjj

Dalej wspieram Cię...:cool3::glaszcze:

Posted

[quote name='caroolcia']dzisiaj jest już lepiej

fuuujjjjjjjjjjj
Śmierdzi,śmierdzi i to jak,ale dopóki palisz to nigdy tego nie zrozumiesz :evil_lol:
Jak ci się będzie chcizło bardzo jarac to weź sobie papieroska i udawaj że go palisz bez podpalania ,mi to pomogło i to bardzo :loveu:i powiem Ci że już minęło 5 lat jak to świństwo rzuciłam :multi:
Trzymaj się musisz wytrzymac :loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']Ja też rzucę(:siara:), tylko na razie wzięłam się za dietke, a później pomyśle o paleniu:roll::roll: W każdym razie teraz postaram sie chociaż ograniczać:roll:[/quote]
ty bys sie za prace lepiej wzieła:cool1:

:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']ty bys sie za prace lepiej wzieła:cool1:

:evil_lol:[/quote]
Wont:cool1::cool1::diabloti: Nad pracą sie zastanowię... potrzebuję na to czasu:oops::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='margo001']Śmierdzi,śmierdzi i to jak,ale dopóki palisz to nigdy tego nie zrozumiesz :evil_lol:
Jak ci się będzie chcizło bardzo jarac to weź sobie papieroska i udawaj że go palisz bez podpalania ,mi to pomogło i to bardzo :loveu:i powiem Ci że już minęło 5 lat jak to świństwo rzuciłam :multi:
Trzymaj się musisz wytrzymac :loveu:

he he he ja już w swoim życiu rzucałam............najpierw na 4 lata......... potem na 8:-o:-o i znowu jaram:eviltong::eviltong::eviltong:

od przeprowadzki:roll:, bo stress mnie dobił ale ja to rzuce z dnia na dzień, bo tak mam jak mi się znudzi rzucam i już

witaj wytrwała w swym postanowieniu:multi::multi:

Posted

[quote name='evaxon']oo masz a te caly czas o fajach :shake::diabloti:[/quote]

ehhh no co zrobić :shake:

[quote name='Medorowa']Ja też rzucę(:siara:), tylko na razie wzięłam się za dietke, a później pomyśle o paleniu:roll::roll: W każdym razie teraz postaram sie chociaż ograniczać:roll:[/quote]
jush widze to ograniczanie....przez jeden dzień :diabloti:

[quote name='evaxon']ty bys sie za prace lepiej wzieła:cool1:

:evil_lol:[/quote]

ależ ty przyziemna :shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ferraribox']Rzucaj, rzucaj!!!!!Trzymam kciuki:loveu::loveu::loveu:
Niepaląca.

rzucam!

ale wczoraj wieczorkiem pałiłam :oops:

ale dzisiaj znowu rzucam :evil_lol:
[quote name='Medorowa']Wont:cool1::cool1::diabloti: Nad pracą sie zastanowię... potrzebuję na to czasu:oops::evil_lol::evil_lol:

ja myslę, że pracę też można rzucić, zupełnie jak kilogramy i fajory :diabloti:
[quote name='BeaC']he he he ja już w swoim życiu rzucałam............najpierw na 4 lata......... potem na 8:-o:-o i znowu jaram:eviltong::eviltong::eviltong:

od przeprowadzki:roll:, bo stress mnie dobił ale ja to rzuce z dnia na dzień, bo tak mam jak mi się znudzi rzucam i już

witaj wytrwała w swym postanowieniu:multi::multi:

zazdroszcze rzucania z dnia na dzień ja to nałogowiec przeokrutny hi hi

Posted

[quote name='caroolcia']hmmmmm dzisiaj maślanka, ptasie mleczko, paluszki ... :shake:

:eviltong:
i tak trzymaj! my Ci przestać rzucać nie pozwolimy:eviltong:
a dodatkowe kg? nie przejmuj się, zrzucić na spacerkach[FONT=Century Gothic]:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='caroolcia']hmmmmm dzisiaj maślanka, ptasie mleczko, paluszki ... :shake:

:eviltong: [FONT=Century Gothic]jedz jedz - na zdrowie :loveu:

a potem na aerobik i wypocić :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='Helga&Ares']i tak trzymaj! my Ci przestać rzucać nie pozwolimy:eviltong:
a dodatkowe kg? nie przejmuj się, zrzucić na spacerkach[FONT=Century Gothic]:razz:[/FONT]

no to chyba bede musiała poczekac do wiosny bo na razie wiekszosc spacerkow poza weekendami w marszobiegu wieczorową porą :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jedz jedz - na zdrowie :loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]a potem na aerobik i wypocić :eviltong:[/FONT]

a nie mozna by tak przed kompem wypocić???:evil_lol: