PaulinaT Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 caroolcia napisał(a): rzucam palenie - tragedia trzęsie mnie :shake: no to pomyśl sobie, że co jak co ale głupi nałóg nie będzie Tobie mówił co masz robić :p i obiecaj sobie coś - jak nie będę palić to w nagrodę to i to i tamto u mnie podziałało - nie palę od wtedy! Quote
margo001 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 PaulinaT napisał(a):no to pomyśl sobie, że co jak co ale głupi nałóg nie będzie Tobie mówił co masz robić :p i obiecaj sobie coś - jak nie będę palić to w nagrodę to i to i tamto u mnie podziałało - nie palę od wtedy! Paulina dobrze Ci gada kobieto :mad:już dawno Ci mówiłam Poprostu zrób to :mad: Quote
apple Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Century Gothic]Witam Caroolko! :loveu: Oj to jak rzucasz palenie to ja bede twoja grupą wsparcia. Trzymam za ciebie kciuki - bardzo dobra decyzja :happy1:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='PaulinaT']no to pomyśl sobie, że co jak co ale głupi nałóg nie będzie Tobie mówił co masz robić :p i obiecaj sobie coś - jak nie będę palić to w nagrodę to i to i tamto u mnie podziałało - nie palę od wtedy! nałóg strasznie głupi, na razie wcinam ogromne ilosci jedzenia i jestem załamana, coby się w bałwana jakiego nie zamienić :evil_lol: co by tu sobie obiecać w nagrodę hmmmm :diabloti: [quote name='margo001']Paulina dobrze Ci gada kobieto :mad:już dawno Ci mówiłam Poprostu zrób to :mad: staram sie :p [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witam Caroolko! :loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Oj to jak rzucasz palenie to ja bede twoja grupą wsparcia. Trzymam za ciebie kciuki - bardzo dobra decyzja :happy1:[/FONT] ach strasznie się cieszę z każdego wsparcia - zoabaczymy co z tego wyjdzie :p Quote
caroolcia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 a tak dzisiaj sie u nas pieknie zrobiło :loveu: Quote
PaulinaT Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Pięknie - napadała wuchta śniegu :multi: Szkoda, że jutro stopnieje... Quote
caroolcia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='PaulinaT']Pięknie - napadała wuchta śniegu :multi: Szkoda, że jutro stopnieje...[/quote] śnieg bombowy, pierwsze odśnieżanie chodnika zaliczone hihi, oh niech nnie topnieje tylko pada i pada :multi: Quote
Jagoda1 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Świetnie, że rzuciłaś palenie, mocno, mocno trzymam kciuki, musi sie udać...:multi: Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Jak tam dzisiaj samopoczucie - efekt odstawienny nadal cię męczy :roll:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='caroolcia'] a ja remontuje łazienkę tzn maluje ;) rzucam palenie - tragedia trzęsie mnie :shake: [/quote] A jednak:roll: Ja tam jaram dalej:oops::oops::oops: Pięknie, śnieżnie:loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Jagoda*']Świetnie, że rzuciłaś palenie, mocno, mocno trzymam kciuki, musi sie udać...:multi: yhhhh na razie jeszcze nie rzuciłam, staram sie, ale nie wime czy sie uda :p [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jak tam dzisiaj samopoczucie - efekt odstawienny nadal cię męczy :roll:[/FONT] oje będzie męczył na pewno jeszcze długo, po 12 latach palenia.... [quote name='Medorowa']A jednak:roll: Ja tam jaram dalej:oops::oops::oops: Pięknie, śnieżnie:loveu::loveu: pieknie, ale topnieje, staram sie, ale nie wiem jak będzie mnie tak do jedzenia dalej ciagneło to olewam to rzucanie, wolę byc niezdrowa i szczupła niż gruba i zdrowa :evil_lol: Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='caroolcia'] oje będzie męczył na pewno jeszcze długo, po 12 latach palenia.. [FONT=Century Gothic]Nie daj się chwastom[/FONT] ;) Quote
caroolcia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie daj się chwastom[/FONT] ;) hi hi hi no widzisz niepozorna roślinka a co z człowiekiem robi :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='caroolcia']yhhhh na razie jeszcze nie rzuciłam, staram sie, ale nie wime czy sie uda :p oje będzie męczył na pewno jeszcze długo, po 12 latach palenia.... pieknie, ale topnieje, staram sie, ale nie wiem jak będzie mnie tak do jedzenia dalej ciagneło to olewam to rzucanie, wolę byc niezdrowa i szczupła niż gruba i zdrowa :evil_lol: Buhahaha, z tym żarciem to przerąbane:angryy::angryy::angryy: KIedyś jednocześnie wziełam się za rzucanie palenia i zbędnych kilogramów - zbyt ambitne plany:evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie daj się chwastom[/FONT] ;) [quote name='caroolcia']hi hi hi no widzisz niepozorna roślinka a co z człowiekiem robi :evil_lol: Toz to prawda:evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahaha, z tym żarciem to przerąbane:angryy::angryy::angryy: KIedyś jednocześnie wziełam się za rzucanie palenia i zbędnych kilogramów - zbyt ambitne plany:evil_lol: Toz to prawda:evil_lol::evil_lol:[/quote] oj rzucanie i dieta odpada kompletnie!!! a nawet wyczytałam na plastekach, że stosując dietę podczas rzucania powoduje sie efekt odwrotny..... zdrowie, czy figura oto jest pytanie :diabloti: Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='caroolcia']oj rzucanie i dieta odpada kompletnie!!! a nawet wyczytałam na plastekach, że stosując dietę podczas rzucania powoduje sie efekt odwrotny..... zdrowie, czy figura oto jest pytanie :diabloti:[/quote] Figura idzie w parze ze zdrowiem:diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='caroolcia']hi hi hi no widzisz niepozorna roślinka a co z człowiekiem robi :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Wiem mam to naokoło siebie i aż się dziwię. ja bym se nie dała żeby jakiś chwaściol mną rządził:evil_lol:[/FONT] [quote name='Medorowa']Buhahaha, z tym żarciem to przerąbane:angryy::angryy::angryy: KIedyś jednocześnie wziełam się za rzucanie palenia i zbędnych kilogramów - zbyt ambitne plany:evil_lol: [FONT=Century Gothic]Ty nie myśl o figurze tylko o zdrowiu. ty co niesiesz piekno - od papierosów nie spiękniejesz :shake:[/FONT] Toz to prawda:evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]Nie potwierdzaj ino rzucaj. Biorę cię do mojej grupy wsparcia :evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wiem mam to naokoło siebie i aż się dziwię. ja bym se nie dała żeby jakiś chwaściol mną rządził:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie potwierdzaj ino rzucaj. Biorę cię do mojej grupy wsparcia :evil_lol:[/FONT] A ja wiem, czy ja chcę rzucać:roll:Lubię to:evil_lol::evil_lol::oops: Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Medorowa']A ja wiem, czy ja chcę rzucać:roll:Lubię to:evil_lol::evil_lol::oops:[FONT=Century Gothic]No chyba że tak :roll: [/FONT] Quote
caroolcia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Medorowa']Figura idzie w parze ze zdrowiem:diabloti::diabloti: hmmmm no wlasnie.....:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wiem mam to naokoło siebie i aż się dziwię. ja bym se nie dała żeby jakiś chwaściol mną rządził:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie potwierdzaj ino rzucaj. Biorę cię do mojej grupy wsparcia :evil_lol:[/FONT] buhahaha to by raczej musiała byc grupa przymysu a nie wparcia :evil_lol: [quote name='Medorowa']A ja wiem, czy ja chcę rzucać:roll:Lubię to:evil_lol::evil_lol::oops: no wlasnie ja tesh to lubie, nie ja to uwielibiam :placz: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No chyba że tak :roll:[/FONT] czyli nie rzucać :roll:?? Quote
Helga&Ares Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 rzucaj, rzucaj Kochana:multi::multi: Cimam kciuki:eviltong: Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Hej caroola.............. trzymam kciukasy za rzucenie:cool3::cool3::cool3: Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='caroolcia'] buhahaha to by raczej musiała byc grupa przymysu a nie wparcia :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Oj tak tak:diabloti:[/FONT] czyli nie rzucać :roll:?? [FONT=Century Gothic]Rzucać! Jesli juz się zdecydowałaś to rzucać. Najgorzej to zaczac jak już zaczęłaś to się trzymaj - warto! Jestem z tobą :loveu: TGW:evil_lol:[/FONT] Twoja Grupa Wsparcia Quote
caroolcia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Helga&Ares']rzucaj, rzucaj Kochana:multi::multi: Cimam kciuki:eviltong: trzymaj trzymaj... dzisiaj 4-ty dzień, no cos tam sobie wczoraj potajemnie zapaliłam, ale myślę, że cały dzień o 2 papierochach, gdzie wcześniej było średnio 30 to i tak spory krok do przodu:evil_lol: [quote name='BeaC']Hej caroola.............. trzymam kciukasy za rzucenie:cool3::cool3::cool3: dziekuję [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Rzucać! Jesli juz się zdecydowałaś to rzucać. Najgorzej to zaczac jak już zaczęłaś to się trzymaj - warto![/FONT] [FONT=Century Gothic]Jestem z tobą :loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]TGW:evil_lol:[/FONT] Twoja Grupa Wsparcia moja kochana :loveu:Grupa Wsparcia Quote
Recommended Posts