ferraribox Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :loveu:Ale jesteście całuśni:loveu::loveu::loveu: Piękne fotki! Quote
caroolcia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Helga&Ares napisał(a):Cześć Fafelkowscy:loveu: Jakie cudne foteczki:crazyeye: czesć nawrócieni :evil_lol: PaulinaT napisał(a):To mamy cosik wspólnego ;-) hi hi hi na to wyglada ;) Medorowa napisał(a):Doberek leniąca się, jak ja:grins::diabloti: witaj siostro w lenistwie :cool1: ferraribox napisał(a)::loveu:Ale jesteście całuśni:loveu::loveu::loveu: Piękne fotki! witam ukochane stadko boksiowych luseczek, ach my tacy własnie całuśni jesteśmy ;) Quote
ferraribox Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 caroolcia napisał(a): witam ukochane stadko boksiowych luseczek, ach my tacy własnie całuśni jesteśmy ;) A tak swoją drogą to wszystkie boksie są całuśne.A jak jest z szarpkami? Quote
caroolcia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 ferraribox napisał(a):A tak swoją drogą to wszystkie boksie są całuśne.A jak jest z szarpkami? boksie bardzo, a szarpki na przywitanie i jak sa drapane po klacie to sie rozanielaja i rozdaja wyjatkowo smierdzace całusy - potem ten smrodek na buzi czuje,ale paszcza wielka wiec jeden całus na cała twarz hihihi Quote
PaulinaT Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 szarpeje? jakie są szarpeje? okropne, zadziorne i zawsze pakują się w tarapaty :angryy: Quote
ferraribox Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 caroolcia napisał(a):boksie bardzo, a szarpki na przywitanie i jak sa drapane po klacie to sie rozanielaja i rozdaja wyjatkowo smierdzace całusy - potem ten smrodek na buzi czuje,ale paszcza wielka wiec jeden całus na cała twarz hihihiTo i nadrapać się musisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Szarpki mądre,coś za coś! Quote
caroolcia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 PaulinaT napisał(a):szarpeje? jakie są szarpeje? okropne, zadziorne i zawsze pakują się w tarapaty :angryy: hmmmm czyzby emocje spowodowane osttanimi przezyciami :evil_lol: wcale sie nie dziwie i tak pakuja sie wiecznie w tarapaty!!!!! Quote
PaulinaT Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 caroolcia napisał(a):hmmmm czyzby emocje spowodowane osttanimi przezyciami :evil_lol: wcale sie nie dziwie i tak pakuja sie wiecznie w tarapaty!!!!! :hmmmm: ... TAK! ;-) Ale nie da się ich nie koffać strasznie ;-) Quote
caroolcia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 PaulinaT napisał(a)::hmmmm: ... TAK! ;-) Ale nie da się ich nie koffać strasznie ;-) szczegolnie tych biednych i chorych ;) Quote
PaulinaT Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Tym biednym i chorym na własne życzenie to się ma czasem ochotę dać kopa w goopią doope :angryy: Ale tylko czasem ;-) I tylko ochotę :evil_lol: Quote
BeaC Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 http://images28.fotosik.pl/125/bc7d50ad09c00b4f.jpg co to? pozdowionka!!!!! Quote
caroolcia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='PaulinaT']Tym biednym i chorym na własne życzenie to się ma czasem ochotę dać kopa w goopią doope :angryy: Ale tylko czasem ;-) I tylko ochotę :evil_lol: hi hi hi i tylko przez chwilę ...... :evil_lol: [quote name='BeaC']http://images28.fotosik.pl/125/bc7d50ad09c00b4f.jpg co to? pozdowionka!!!!! ciekawski Burbikowy nochal wpychany w obiektyw :evil_lol: Quote
caroolcia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Heloł Madzik z mięśniakiem Tedziakiem:evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jak tam przygotowania do świąt? Ja to sobie urlop od jutra biorę i robie w domu za sprzątaczkę :diabloti: Quote
caroolcia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Jak tam przygotowania do świąt? Ja to sobie urlop od jutra biorę i robie w domu za sprzątaczkę :diabloti: yyyy ze mnie leń - święta u rodziców, wię u mnie moze byc burdello ;)))) ja się szykuje na wypad na dechę na weekend przed świętami - jade sama więc zapraszam wszystkich chętnych :lol: Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Przyszliśmy się przywitać i pooglądać foty - no i co?;) Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 KKkkurde, to weź no na tej desce podskocz po mnie:diabloti::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 cześć, przyszliśmy się przywitać Helga+Merfi Chyba nas nie wywalicie za te fotki:lol: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Helga&Ares']cześć, przyszliśmy się przywitać Helga+Merfi Chyba nas nie wywalicie za te fotki:lol: No ale piękne psiórki:loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Ale masz fajnie :loveu: zapraszam serdecznie - wyjazd skoro swit w piatek z Poznania :p apple napisał(a):Przyszliśmy się przywitać i pooglądać foty - no i co?;) no i nic :shake: troche chyba sie obijam :evil_lol: Medorowa napisał(a):KKkkurde, to weź no na tej desce podskocz po mnie:diabloti::diabloti: Madzia znowu ze mną jedziesz? super :multi:ja uczyc nie będę - bo chce pojeżdzić, ale na pewno się jakiś instruktor przystojny znajdzie :evil_lol: Quote
caroolcia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Helga&Ares napisał(a):cześć, przyszliśmy się przywitać Helga+Merfi Chyba nas nie wywalicie za te fotki:lol: Pewnie że nie :p a kto to taki piekny??? Quote
BeaC Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ...............hej przyszłam w reodwiedzinki ja nie umiem na desce ale umiem na nartach:razz::razz::razz: tylko Poznań................ZA DALEKO:cool1: Quote
Recommended Posts