PaulinaT Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ale ta caroolcia zalatana... :shake: Nic a nic czasu na dogo nie ma... :shake: Quote
Jagoda1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 PaulinaT napisał(a):Ale ta caroolcia zalatana... :shake: Nic a nic czasu na dogo nie ma... :shake: Zarabia na urlop zimowy?:razz: Quote
caroolcia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 BeaC napisał(a):hejka witam śnieznie i tak pięknie:loveu::loveu::loveu: ach zazdroszcę!!!! Imbirka napisał(a):Przyszliśmy się przywitać:hand: evaxon napisał(a):siemka:grins: Donvitow napisał(a):Cześć potworki:lol: heloł!!!!!! Quote
caroolcia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Siema ;) ;) ;) cześć madzik!!! PaulinaT napisał(a):Ale ta caroolcia zalatana... :shake: Nic a nic czasu na dogo nie ma... :shake: buuuu ja zła i niedobra - fakt :( Jagoda* napisał(a):Zarabia na urlop zimowy?:razz: hi hi hi od czego sa debety, raczej rozglada sie za nowa pracą.... Quote
BeaC Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Hejka widze, ze się wreszcie pojawiłaś:diabloti: śniegu już nie mam.........mam ciepła wiosne:multi: Quote
apple Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Witam! Dawno mnie u was nie było wiec wpadam w odwiedzinki. Mikołajkowe:x-mas:Jak tam Mikołajki piesio obdarowany??????lepiej żeby tak:mad: Quote
caroolcia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Medorowa']Doberek:multi::multi::multi::multi: Czesć Madzik:loveu: [quote name='BeaC']Hejka widze, ze się wreszcie pojawiłaś:diabloti: śniegu już nie mam.........mam ciepła wiosne:multi: pojawiam się i znikam :evil_lol: a ja tak bym kciała z tym śniegiem.....nie możesz sie cofnąć i wrocić z NIM????:cool3: [quote name='apple']Witam! Dawno mnie u was nie było wiec wpadam w odwiedzinki. Mikołajkowe:x-mas:Jak tam Mikołajki piesio obdarowany??????lepiej żeby tak:mad: oooooojjjjjjjjj lataaaa świetlne, ale ważne że jesteś :loveu: pisie dostały smaczki i buziaki, ale ja szukała szukałam i nic :shake: chyba wydało się że nie byłam grzeczna.......:evil_lol: Quote
PaulinaT Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 O! I nawet zdjęcia są! Czyli żyje i żyje ;-) Heh - i ten biały fotel w tle... :roll: Quote
caroolcia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 i jeszcze jedno foto na dowód jak ja sie w pracy zapracowywuje;) Quote
apple Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Boże jakie cudowne zdjęcia całuskowe! BOMBA! Quote
e.v.a Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://images31.fotosik.pl/71/739c38b54bb1f2a0.jpg :evil_lol:spi na siedzaco? Quote
BeaC Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ..................hejka widziałam całusne fotecki:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Co to przy sobocie się lenicie czy już na spacerku? Ja tu wchodzę a tu nic- ni żywej duszy! Wstawać leniuchy!!!! Quote
caroolcia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 my to się osttanio tak straszniwie lenimy :evil_lol: szukamy pracy, planujemy wypady w góry i tak jakos strasznie zaniedbujemy dogomanie :oops: cosik na przekupstwo :loveu: Quote
Helga&Ares Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześć Fafelkowscy:loveu: Jakie cudne foteczki:crazyeye: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Doberek leniąca się, jak ja:grins::diabloti: Quote
Recommended Posts