Jagoda1 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Opowieści o duchach, jak raz na długie zimowe wieczory...:razz: Quote
caroolcia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 evaxon napisał(a): :hand:hej hej dzikusy:evil_lol: DZIKUSY :niedowia: :evil_lol: Medorowa napisał(a):Widziałam foteczki:loveu::p:p:p :multi: AgusiaTerierka napisał(a):Opowieści o duchach, jak raz na długie zimowe wieczory...:razz: 0X To tylko pogoski - wszelkie duchy przepędzone przez bojową Bonieczkę :evil_lol: Quote
BeaC Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Medorowa']Widziałam foteczki:loveu::p:p:p gdzie?? kiedy?? z kim?? witaj Caroola:diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='BeaC']gdzie?? kiedy?? z kim?? witaj Caroola:diabloti::diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, miziu, miziu dla stada... Witajcie dzisiaj ;) Stadko pewnie słodko chrapie w tej chwili, po porannym spacerku w szronie trzeba łapki wygrzać :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='BeaC']gdzie?? kiedy?? z kim?? witaj Caroola:diabloti::diabloti: No 2-3 stro wcześniej:cool1::cool1::cool1: Witojta:loveu: Quote
e.v.a Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 :hmmmm: hej hej dziczyzno:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 evaxon napisał(a)::hmmmm: hej hej dziczyzno:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahaha - ciiii bo mnie jeszcze ustrzelą :cool1: :eviltong: Quote
ferraribox Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 :lol:Witamy.Wiemy wszystko o szarpku i dzikach;) Ciepło pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-zaboksiowiona rodzinka. Quote
Jagoda1 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Witamy, a u nas słonko przedziera się przez chmury... Quote
ferraribox Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jagoda* napisał(a):Witamy, a u nas słonko przedziera się przez chmury... A u mnie jest pełnia ksężyca:evil_lol: Quote
caroolcia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 ferraribox napisał(a)::lol:Witamy.Wiemy wszystko o szarpku i dzikach;) Ciepło pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-zaboksiowiona rodzinka. Jagoda* napisał(a):Witamy, a u nas słonko przedziera się przez chmury... ferraribox napisał(a):A u mnie jest pełnia ksężyca:evil_lol: alez tu się meteorologicznie zrobiło :evil_lol: witam witam, caroolcia ostatnio zaniedbuje troszke boniowo - burbikowa galeryjkę ale obiecuję poprawę ;) Quote
e.v.a Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 dziendoberek:multi::multi::multi::multi: Quote
caroolcia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 doberek!!!!! a u nas snieg :multi: a wieje tak ze jush mi glowa peeeka - poproszę o wyłaczenie :cool1: Quote
Jagoda1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 caroolcia napisał(a):doberek!!!!! a u nas snieg :multi: a wieje tak ze jush mi glowa peeeka - poproszę o wyłaczenie :cool1: To tak jak u nas, nie wiem, czy to ranek, czy zmierzch - kawa nie pomaga... Jakie propozycje? Quote
caroolcia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Może ogień w kominku, dobry filmik i drineczek z palemką i wtedy da się przeżyć ;) ale jest plus dzieki temu że cosik sneigu napadało nie będzę tak całkiem po omacku z psiakami spacerować :multi: Quote
Jagoda1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 caroolcia napisał(a):Może ogień w kominku, dobry filmik i drineczek z palemką i wtedy da się przeżyć ;) ale jest plus dzieki temu że cosik sneigu napadało nie będzę tak całkiem po omacku z psiakami spacerować :multi: No tak, nie wdepniesz, w co nie trzeba...:evil_lol: Quote
ferraribox Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 :loveu:A my pozdrawiamy cieplutko[mamy nowe CO];) Quote
caroolcia Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 ferraribox napisał(a)::loveu:A my pozdrawiamy cieplutko[mamy nowe CO];) u lalala gratulacje :multi: nie masz juz dosc tych fachowcow :evil_lol:?? ja i tak wdeptuje w co nie trzeba na szczescie w kalojdach :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 caroolcia napisał(a):u ?? ja i tak wdeptuje w co nie trzeba na szczescie w kalojdach :evil_lol: O ile pamietam, to się nie nazywa szczęście, tylko tak jakoś bardziej swojsko.:evil_lol: Quote
caroolcia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Jagoda* napisał(a):O ile pamietam, to się nie nazywa szczęście, tylko tak jakoś bardziej swojsko.:evil_lol: hmmmm, a zdradzisz bo ja siem zupelnie nie znam na tych zagadnieniach :shake: :evil_lol: Quote
BeaC Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 hejka witam śnieznie i tak pięknie:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts