Martinee Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Vito ban,Helga ban z ekipy Gajowców zostałam ja i Karoliny Quote
margo001 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Caroolcia co tu taka cisza ??? Wracaj szybko :shake: Quote
Imbirka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 a kto się nie bał... ? :mad::mad::mad: i zbanował :cool3: Karolina, a gdzie Ty? Quote
caroolcia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Heloł jestemk, jestem i żyjęęęęę :multi: Piątek - caroolcia balowała :p Sobotoa - caroolcia się po piątku kurowała :roll: Niedziela - była w trasie do Łodzi, w Łodzi i w trasie do Poznania, a wieczorek probowała doszorować Bonkowe kooopy wgniecione na całej powierzni bezowego długowłosego dywanu niczym refleksje impresjonisty (biedak miał rozwoln.). Obecnie dywan moczy się w śniegodeszczu i wietrzy. Smrodek był taki,ze Burbon wyniosł się do kuchni, albo koczował na dworze :evil_lol: Łodź masakra - rozkopana, że hej, dzięki Bogu, że miałam przewodnika, który poprowadził mnie w obie strony - bo bym się kompletnie pogubiła ;) A boksia Iwonka (obecnie Sara) w nowym cudownym domku Quote
caroolcia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 a to Sara z cioteczką caroolcią :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 I Ty kobieto byłaś w Łodzi i nic nie powiedziałaś? :mad::mad::mad: :obrazic: Quote
caroolcia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Imbirka napisał(a):I Ty kobieto byłaś w Łodzi i nic nie powiedziałaś? :mad::mad::mad: :obrazic: Ale ja mówiłam, że będę :shake: yyy no tylko tak na szybko, śpieszyłam się do moich psiaków, które tyle czasu same - od rana do wieczora siedziały, ale może następnym razem :cool3: AgusiaTerierka napisał(a):Jesteś wielka...Sercem! yyy tam to tylko tyransporcik - kopla w morzu potrzeb - a i przy okazji sympatycznych ludzi można poznać :p Quote
Jagoda1 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 A co u Ciebie tak cicho? Dogo poprawili... Jak żyjecie?:razz: Quote
Imbirka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Karolina, do roboty, wstawiaj nowe foteczki, dogo się odmuliło można wreszcie poszaleć :evil_lol::multi::multi::multi: Quote
caroolcia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 caroolcia odstawiała do adopcji dzisiaj moje szarpejskie cudenko ;) pierwsze chwile z nową rodzinką w autku Quote
caroolcia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 ostatnie pozegnanie z donvitow Quote
caroolcia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Burbek pilnuje moich nowych butków na deche... a moze ma ochote sie nauczyć ;) Quote
Imbirka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 łłaaaaaa, dobranoc :loveu::loveu::loveu::loveu: http://images33.fotosik.pl/49/3f9ce3329c456ee8.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
caroolcia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Imbirka napisał(a):łłaaaaaa, dobranoc :loveu::loveu::loveu::loveu: http://images33.fotosik.pl/49/3f9ce3329c456ee8.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) widzisz cioteczka hukniesz na mnie ze nie ma fot a ja od razu wstawiam takie ze mnie dziewcze grzeczne hi hi hi Quote
caroolcia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 a my mielismy w sobote bliskie spotkanie trzeciego stopnia z dzikami w lesie :cool1: burbek pognał do lasu i nagle wyleciał jak oparzony - wywrócił się na zakręcia i utykając do mnie przgnał przerażony, cała droge ogladał się za siebie .... a za jakiś czas ścieżke 100-200 m od nas przebiegło stadko dzików....Ale wiecie paulina mi dziisaj narobiła stracha - powiedziała że jej znajomi tez mieszkają obok, maja file - sztuk dwie i chłopak jest nieustraszony a w świeto zmarłych pierwszy raz miał zawieszkę i nie mogli go do lasu zaciągnać ... tak się czegoś bał... no nie pamietacie duchy z moich zdjęc hi hi hi teraz to juz sie nie tylko dzikow bede bała hi hi hi a swoja droga u nas w lesie w 3 miejscach są mogiły zbiorowe z czasów II wojny światowej wiec może cos w tym jest :crazyeye: Quote
PaulinaT Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 caroolcia - ale piekny Burbis na fotkach! Widzę, że wizja duchów w lesie Cię nieźle zeschizowała :diabloti: Quote
caroolcia Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 PaulinaT napisał(a):caroolcia - ale piekny Burbis na fotkach! Widzę, że wizja duchów w lesie Cię nieźle zeschizowała :diabloti: ach tak tylko troszeńke :smhair2: Quote
Mada&Teodor Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Ja jak zwykle wpadła się tylko przywitać, bo jakoś ostatnio to czasu na wszystko brak. 24 h to zdecydowani za mało jak na dobę :) Pozdrawiam Magda Quote
caroolcia Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Ja jak zwykle wpadła się tylko przywitać, bo jakoś ostatnio to czasu na wszystko brak. 24 h to zdecydowani za mało jak na dobę :) Pozdrawiam Magda oj za mało za mało, stanowczo za mało :roll: ;) Quote
BeaC Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 hej caroola ja nie będę sie ................rolować:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 BeaC napisał(a):hej caroola ja nie będę sie ................rolować:diabloti::diabloti::diabloti: nie to nie :stop: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [CENTER]:hand:hej hej dzikusy:evil_lol: [/CENTER] Quote
Recommended Posts