Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heloł jestemk, jestem i żyjęęęęę :multi:

Piątek - caroolcia balowała :p
Sobotoa - caroolcia się po piątku kurowała :roll:
Niedziela - była w trasie do Łodzi, w Łodzi i w trasie do Poznania, a wieczorek probowała doszorować Bonkowe kooopy wgniecione na całej powierzni bezowego długowłosego dywanu niczym refleksje impresjonisty (biedak miał rozwoln.). Obecnie dywan moczy się w śniegodeszczu i wietrzy. Smrodek był taki,ze Burbon wyniosł się do kuchni, albo koczował na dworze :evil_lol:

Łodź masakra - rozkopana, że hej, dzięki Bogu, że miałam przewodnika, który poprowadził mnie w obie strony - bo bym się kompletnie pogubiła ;)

A boksia Iwonka (obecnie Sara) w nowym cudownym domku

Posted

Imbirka napisał(a):
I Ty kobieto byłaś w Łodzi i nic nie powiedziałaś? :mad::mad::mad: :obrazic:

Ale ja mówiłam, że będę :shake:
yyy no tylko tak na szybko, śpieszyłam się do moich psiaków, które tyle czasu same - od rana do wieczora siedziały, ale może następnym razem :cool3:

AgusiaTerierka napisał(a):
Jesteś wielka...Sercem!

yyy tam to tylko tyransporcik - kopla w morzu potrzeb - a i przy okazji sympatycznych ludzi można poznać :p

Posted

a my mielismy w sobote bliskie spotkanie trzeciego stopnia z dzikami w lesie :cool1: burbek pognał do lasu i nagle wyleciał jak oparzony - wywrócił się na zakręcia i utykając do mnie przgnał przerażony, cała droge ogladał się za siebie .... a za jakiś czas ścieżke 100-200 m od nas przebiegło stadko dzików....Ale wiecie paulina mi dziisaj narobiła stracha - powiedziała że jej znajomi tez mieszkają obok, maja file - sztuk dwie i chłopak jest nieustraszony a w świeto zmarłych pierwszy raz miał zawieszkę i nie mogli go do lasu zaciągnać ... tak się czegoś bał... no nie pamietacie duchy z moich zdjęc hi hi hi teraz to juz sie nie tylko dzikow bede bała hi hi hi
a swoja droga u nas w lesie w 3 miejscach są mogiły zbiorowe z czasów II wojny światowej wiec może cos w tym jest :crazyeye:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Ja jak zwykle wpadła się tylko przywitać, bo jakoś ostatnio to czasu na wszystko brak. 24 h to zdecydowani za mało jak na dobę :)

Pozdrawiam
Magda

oj za mało za mało, stanowczo za mało :roll:
;)