Medorowa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Doberek waleczne serce:loveu::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 caroolcia napisał(a):Cześć Tedziowa :loveu: A przeczytałam (niskie ciśnienie, demencja...);) "Cześć Teściowa"... aż mnie zatkało. Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Medorowa napisał(a):Doberek waleczne serce:loveu::evil_lol: cała ja :cool1: Witamy :) AgusiaTerierka napisał(a):A przeczytałam (niskie ciśnienie, demencja...);) "Cześć Teściowa"... aż mnie zatkało. jezu nie strasz :evil_lol: chocia z Madzi byłaby niezła teściówka :p Quote
Mada&Teodor Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 caroolcia napisał(a): jezu nie strasz :evil_lol: chocia z Madzi byłaby niezła teściówka :p Ale ja nawet jeszcze syna się nie dorobiłam (nie licząc kudłatego Tedzia) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Ale ja nawet jeszcze syna się nie dorobiłam (nie licząc kudłatego Tedzia) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To pewnie dlatego Karolina wierzy, że byłabyś świetną teściówką...;) Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Ale ja nawet jeszcze syna się nie dorobiłam (nie licząc kudłatego Tedzia) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):To pewnie dlatego Karolina wierzy, że byłabyś świetną teściówką...;) tak tak - właśnie dlatego :multi: Quote
PaulinaT Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 caroolcia napisał(a):Oj za karę napuszczę na Ciebie moje dzikie stado wściekłych psów :Dog_run::Dog_run: a może wściekłe stado dzikich psów?? :cool3: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dzieńdoberek pogromczyni dzikich.... myszek:loveu::p Quote
BeaC Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ......Hej wpadłam się przywitac i miznąć te twoje słodkie fafluny no coś ty..........mysz wyrzuciłaś??? żywą???? a jak Ci wróci???? rozmnoży sie i będzie wyżerać psią karmę????:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='PaulinaT']a może wściekłe stado dzikich psów?? :cool3: :evil_lol: a może :hmmmm: [quote name='Imbirka']Dzieńdoberek pogromczyni dzikich.... myszek:loveu::p buhahaha - sieje wśród nich postrach :cool1: [quote name='BeaC']......Hej wpadłam się przywitac i miznąć te twoje słodkie fafluny no coś ty..........mysz wyrzuciłaś??? żywą???? a jak Ci wróci???? rozmnoży sie i będzie wyżerać psią karmę????:diabloti::diabloti::diabloti: to nadam jej imie i kupię klateczke :multi: [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, jak się;) pracuje...? Cześć :multi: hmmm nie wiem jak się pracuje :niewiem: ja się obijam :evil_lol: Quote
caroolcia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 evaxon napisał(a)::lol: hejj obijaczu :loveu: hej rydzykowna kukułko :p Quote
e.v.a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 caroolcia napisał(a):hej rydzykowna kukułko :p kykyłko:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
ferraribox Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ferraroboksiki w składzie 1+3+5 witają się:loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 ferraribox napisał(a):Ferraroboksiki w składzie 1+3+5 witają się:loveu::loveu::loveu: caroolcia w składzie 1 +2 witają ferrariboksiki, jak miło widzieć was po taaakim dłuuugim czasie!!!:loveu: caroolcia po długim czasie niebytności w wielkim świecie wypuszcza się na imprezke - trzymajcie kciuki za powodzenie operacji :evil_lol: a w niedziele jade do Łodzi bo boksinke która waży całe 13 kg :crazyeye: a tak poza tym pożarłam ogromną kanapkę i rogala marcińskiego i jestem taka opchana, że chyba utknę przy tym biurku na dwa dni :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ło boziu 13kg??:crazyeye: bidula mała:shake: witanko rogalowa pożeraczko:loveu: Quote
caroolcia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 cześć Efka :multi: jeszcze poł godzinki i uciekam Quote
e.v.a Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='caroolcia'] błaahahahaha jaka podjarana :grin: Quote
e.v.a Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Martinee napisał(a):wszyscy Bana dostali :( :hmmmm: jakiego bana?? i ktoo?? siem...anoooo:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts