Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dobry wieczór:loveu::loveu::loveu::loveu: jak Bonka śmiesznie wygląda w tym kagańcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Imbirka napisał(a):Dobry wieczór:loveu::loveu::loveu::loveu: jak Bonka śmiesznie wygląda w tym kagańcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bez kagańca Bonieczka też śmiechowa :evil_lol: Quote
caroolcia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 PaulinaT napisał(a):zależy dla kogo... :roll: ale co Bonia?? Quote
e.v.a Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Bona ma super obroze:multi: jakos wczesniej jej nie zauwazylam :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 caroolcia napisał(a):ale co Bonia?? no Bonia Bonia - kto mi opowiadał jaka ona strasznie zła bywa?? :cool3: Quote
Martinee Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 evaxon napisał(a):Bona ma super obroze:multi: jakos wczesniej jej nie zauwazylam :evil_lol: zgadzam się z toba :) Quote
caroolcia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 evaxon napisał(a):Bona ma super obroze:multi: jakos wczesniej jej nie zauwazylam :evil_lol: no ty głupolku :shake: :evil_lol: - bo to caroolcia zakup :B-fly: PaulinaT napisał(a):no Bonia Bonia - kto mi opowiadał jaka ona strasznie zła bywa?? :cool3: a kto taki :roll: :evil_lol: Martinee napisał(a):zgadzam się z toba :) :p Medorowa napisał(a):Doberek :multi::multi::multi::multi: Cześć Madziu :loveu: Quote
PaulinaT Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 caroolcia, przepraszam że się wcinam - mam nadzieję, że nie będziesz miała mi za złe... Potzrebuję pomocy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8664811#post8664811 Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='PaulinaT']caroolcia, przepraszam że się wcinam - mam nadzieję, że nie będziesz miała mi za złe... Potzrebuję pomocy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8664811#post8664811 Oj za karę napuszczę na Ciebie moje dzikie stado wściekłych psów :Dog_run::Dog_run: A ja wam dziisaj tylko napiszę: ZŁAPAŁAM MYSZ - ZŁAPAŁAM WŁASNORĘCZNIE :crazyeye: Quote
Jagoda1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='caroolcia']Oj A ja wam dziisaj tylko napiszę: ZŁAPAŁAM MYSZ - ZŁAPAŁAM WŁASNORĘCZNIE :crazyeye: Naprawdę...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 wyskoczyła mi wczoraj wieczorem z szafki pod zlewem i goniliśmy ją w trójkę - caroolcia, Bonka i Burbek (pieski zachwycone taką zabawą) na chwilę zniknęła mi z oczu.... pieski pomagały szukać i odkryłam ją na zasłonie - była mała brązowa i śliczna i patrzyła pt " nie rób mi krzywdy" :shake: wiec ją złapałam za ogonek i wyniosłam przezd dom :p Quote
GoniaP Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 caroolcia napisał(a): wiec ją złapałam za ogonek i wyniosłam przezd dom :p Niedobra caroolcia!!! Nie masz sumienia, żeby małą, bezbronna myszkę na mróz wywalać!! I to bez jedzonka!! Chociaż zagoń Vito, żeby jej jakąś budkę zrobił :diabloti: Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 GoniaP napisał(a):Niedobra caroolcia!!! Nie masz sumienia, żeby małą, bezbronna myszkę na mróz wywalać!! I to bez jedzonka!! Chociaż zagoń Vito, żeby jej jakąś budkę zrobił :diabloti: No strasznie mi było jej żal :( a budka faktycznie by się przydała :p A od vito dostałam ochrzan, że myszki mogą też roznosić wściekliznę ale co tam złego diabli nie biorą :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='caroolcia'] ZŁAPAŁAM MYSZ - ZŁAPAŁAM WŁASNORĘCZNIE :crazyeye: braaawooo braaawoooo brawisimooo:loveu::evil_lol: Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 evaxon napisał(a):braaawooo braaawoooo brawisimooo:loveu::evil_lol: muchas gracias :B-fly: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 caroolcia napisał(a):muchas gracias :B-fly: mucha w gaciach??:hmmmm: Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 evaxon napisał(a):mucha w gaciach??:hmmmm: Efka ty się to takich rzeczy może publicznie nie przyznawaj :oops: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 caroolcia napisał(a):Efka ty się to takich rzeczy może publicznie nie przyznawaj :oops: :evil_lol: myslisz ze mnie wysmieja??:roll: Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 cmokas od Burbasa dla cioteczek :loveu: Quote
Recommended Posts