Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Na kwiatki Pl.:loveu: Tu oszarpkach mowa.:evil_lol: Quote
PaulinaT Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Śliczne!!!!! Szarmyszki bez wątpienia :evil_lol: Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Szarą rzeczywistość ubarwiłaś nam kwiatuszkami...i to w ciepłym kolorze...:lol: ja zamiast przy kompie siedzieć powinnam ubarwić sobie rzeczywistosć posprzątaniem domu :oops: :evil_lol: Helga&Ares napisał(a):Na kwiatki Pl.:loveu: Tu oszarpkach mowa.:evil_lol: ty i to twoje cośtam.pl tu mowa o tym o czym caroolcia stwierdzi, że tu mowa :eviltong: PaulinaT napisał(a):Śliczne!!!!! Szarmyszki bez wątpienia :evil_lol: a tych ci u mnie tez dostatek :roll: :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 I co sprzątasz? Bo ja się ciągle nie zabrałam... :oops: Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 PaulinaT napisał(a):I co sprzątasz? Bo ja się ciągle nie zabrałam... :oops: ja się zbieeeeraaam, ale odkurzacz taaaak daleeekoooo, że nie wiem czy mam tyyyleee siłyyy żebyyyp poo nieeego sięgnąć :roll: Quote
PaulinaT Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Hihi - ja mam tyle ważniejszych rzeczy do zrobienia - kawkę trzeba wszak wypić, z psami wyleźć na spacer, pospać sobie zdrowo... :roll: Ale zaraz mnie opadną. Wielkie. Olbrzymie. Wyrzuty sumienia :placz: Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jest na to rozwiązanie: wynająć sprzątaczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 PaulinaT napisał(a): Ale zaraz mnie opadną. Wielkie. Olbrzymie. Wyrzuty sumienia :placz: To strzepnij i szybko za okno wywal, a potem leniu**** z całą swoją ogromna bandą chrapiąco - mruczącą :evil_lol: Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Helga&Ares napisał(a):Jest na to rozwiązanie: wynająć sprzątaczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: żeby mi się obce babsko po domu krzątało :roll: Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ty z większym szacunkiem tratuj Helgę bo jak nie to :angryy: Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 wychodzimy na spacerek krzatanina :roll: juz w ubrankach Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Helga&Ares napisał(a):Ty z większym szacunkiem tratuj Helgę bo jak nie to :angryy: ja o sprzataczce mowiłam :cool1: Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 kto pierwszy przy furtce??? no pańcia wypuszczaj szybciutko!!!! Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 caroolcia napisał(a):żeby mi się obce babsko po domu krzątało :roll: Helga&Ares napisał(a):Ty z większym szacunkiem tratuj Helgę bo jak nie to :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Helga&Ares napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: rany ja mowiłam o sprzątaczce wariatki hi hi hi hi :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 spoko Karolina :evil_lol: http://images34.fotosik.pl/32/dc583ce0a99e9fbc.jpg no dalej Pańcia! chodź i otwieraj! Quote
Jagoda1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Widzisz, Pańcia znowu się guzdrze...:evil_lol: http://images34.fotosik.pl/32/dc583ce0a99e9fbc.jpg Quote
kaLOlina Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 dobry dobry...jak moje pychole???kiedy super niania moze je na spacerek zabrac???? Quote
Jagoda1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 kaLOlina napisał(a):dobry dobry...jak moje pychole???kiedy super niania moze je na spacerek zabrac???? He he he, ale się przyzwyczaiła...;) Quote
kaLOlina Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 a jak??? teskno mi za nimi... ostatnio sobie wieczorkiem po wydaniu szczeniaka Toska wspominalismy...te buziaki Burby oslinione...te zabawy- jak TZet tarzal sie uu karoli w rozkopanym ogrodzie... i Bonke- ta gadule...i jak spala w wyrku po kolderka...ehhh sporo tego... Quote
caroolcia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Medorowa']Doberek Karolcia:multi::multi: [quote name='evaxon']dziendoberek:multi::multi: Heloł dziewczyny :multi::multi: [quote name='AgusiaTerierka']Widzisz, Pańcia znowu się guzdrze...:evil_lol: http://images34.fotosik.pl/32/dc583ce0a99e9fbc.jpg Moja wina, moja wina moja bardzo wielka wina :oops: :evil_lol: p.s. a ja lubie winko :cool1::eviltong: [quote name='kaLOlina']dobry dobry...jak moje pychole???kiedy super niania moze je na spacerek zabrac???? MOże o 22:00 dzisiaj - taka leniwa niedziela a ja nie lubie tego ostatniego spacerku tak bardzo ..... :evil_lol: a tak serio, skoro szczeniaczek znalazł domek musimy się umówić :multi: Quote
caroolcia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 kaLOlina napisał(a):a jak??? teskno mi za nimi... ostatnio sobie wieczorkiem po wydaniu szczeniaka Toska wspominalismy...te buziaki Burby oslinione...te zabawy- jak TZet tarzal sie uu karoli w rozkopanym ogrodzie... i Bonke- ta gadule...i jak spala w wyrku po kolderka...ehhh sporo tego... Lepiej napisz smrodliwe całuski Burby - ach ten smrodek czuje potem na buzi jak dostane całuski :evil_lol: Bonieczki nóżka już super - szaleje jak zawsze - no i dogrzewa pańcie w nocy pod kołderką :eviltong: Quote
Recommended Posts