caroolcia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 chopnijcie czasem pieknego boksika plizz http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=95106 Quote
PaulinaT Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 caroolcia napisał(a):To tańcze, spiewam i wybieram odpowiedź B :multi::multi: jak to dobrze, że nie jestem Twoją sąsiadką :siara: :bigcool: Quote
caroolcia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 PaulinaT napisał(a):jak to dobrze, że nie jestem Twoją sąsiadką :siara: :bigcool: nie ciesz się tak bardzo, bo może niedługo będziesz a ja zawsze megafonik moge sobie fundnąć na jakim allegro :eviltong: Quote
caroolcia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Medorowa napisał(a):Jeździsz na desce - ale Ci fajnie - zawsze chciałam się naumieć:oops::lol: ja tam juz ci nie propponuje wspolnego wypadu - bo i tak scykasz ostatecznie :evil_lol: evaxon napisał(a):witanko z rana:multi: przegapiłam :oops: ale witam po południu :multi: Quote
PaulinaT Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 caroolcia napisał(a):nie ciesz się tak bardzo, bo może niedługo będziesz a ja zawsze megafonik moge sobie fundnąć na jakim allegro :eviltong: O jacie. :scared: Quote
caroolcia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 PaulinaT napisał(a):O jacie. :scared: Hi hi hi hi :jumpie::B-fly: Quote
Imbirka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: ale tutaj cisza zapadła:cool3: Quote
Donvitow Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Odechciało się nam narazie Dogo:shake: Quote
PaulinaT Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Donvitow napisał(a):Odechciało się nam narazie Dogo:shake: a coś się stało nowego czy tamto tylko?? Quote
Imbirka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Donvitow napisał(a):Odechciało się nam narazie Dogo:shake: :hmmmm::hmmmm::hmmmm::niewiem: już nas nie lubicie? buuuuuu:placz: Quote
Helga&Ares Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Napewno nie Was.:loveu:. Tylko caroolcia z Vito oswajali dziś szarpki w Gaju . Wieczorem caroolcia obiecała nam wszystkim foty choć jak mówi ciężko jej usiąść do kompa.:shake: Quote
Jagoda1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Donvitow napisał(a):Odechciało się nam narazie Dogo:shake: Trzymaj się, robisz bardzo wiele dla psiaków i to jest najważniejsze... Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 no jestem, jestem ;) wczoraj cały dzień w biegu - do południa pojechałam z potencjalną rodzinką do gaju do Fabisi - szarpejskiej suni - cudnej ... Niestety nie polubiły się z Sapim - szarpejkiem rodzinki a w tle Sapi Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Donvitow napisał(a):Odechciało się nam narazie Dogo:shake: juz przeszło :p PaulinaT napisał(a):a coś się stało nowego czy tamto tylko?? tamto :evil_lol: Imbirka napisał(a)::hmmmm::hmmmm::hmmmm::niewiem: już nas nie lubicie? buuuuuu:placz: Lubimy!!! Uwielbiamy :loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Trzymaj się, robisz bardzo wiele dla psiaków i to jest najważniejsze... I tego trzeba się trzymać :multi: Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Sunia była dziś na spacerku. Niestety każdy pies to wróg. Próbuje walnąc bez ostrzeżenia. Nawet Paskala. Domek bez piesków konieczny. Będę przez miesiąc przekazywała info Pana Kajetana Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Helga&Ares napisał(a):Sunia była dziś na spacerku. Niestety każdy pies to wróg. Próbuje walnąc bez ostrzeżenia. Nawet Paskala. Domek bez piesków konieczny. Będę przez miesiąc przekazywała info Pana Kajetana no wlasnie slyszalam ze ma niezalezna naturke.... cos znajdziemy!!! Quote
PaulinaT Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ech no szarpejki tak mają - to nie są pluszowe misiaczki (mimo wszystko - wielu mi wierzyć nie chce :diabloti:) Ale z Sapim by ładnie razem wyglądali.... :loveu: A tak muszą pięknie wyglądać ale oddzielnie :evil_lol: Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Ano Sapi jest śliczny, Agnieszka niepocieszona..... Quote
PaulinaT Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Piękny - ja uwielbiam takie jasno-rude kolorki :loveu: Ciemno-rude zresztą też... :roll: Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 PaulinaT napisał(a):Piękny - ja uwielbiam takie jasno-rude kolorki :loveu: Ciemno-rude zresztą też... :roll: ja tysz ... ... i czarne ....i białe ... i popielate .... i jakie am jeszcze sa te szarpki :hmmmm: :grins: Quote
PaulinaT Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jakie popielate szarpki...? :o :hmmmm: Quote
Medorowa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jołł podróżniczko:loveu::lol::lol:lol: Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='PaulinaT']Jakie popielate szarpki...? :o :hmmmm: a może to szar myszki były :niewiem: i troche jesiennych klimatów Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Medorowa']Jołł podróżniczko:loveu::lol::lol:lol: joł joł Madziu :p jesienne kfiatuszki Quote
Jagoda1 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Szarą rzeczywistość ubarwiłaś nam kwiatuszkami...i to w ciepłym kolorze...:lol: Quote
Recommended Posts